Neden asker istenmez

Hrmen şimdi değil zaten ciddi düşünebileceğim biri olduğu için anneme bahsettim üni 3.sınıftayım ben..Hayyal

sırf asker polis diye istemiyorsa anneniz haksız ama başka sebepler varsa haklıdır heralde. biz bilemeyiz. ama bana kalırsa tek sebep buysa soğuma sevdiğin insandan. sadece sevdiğin insanı iyi tanımaya çalış.

Zor cunku bu meslekler. Esim de asker cok sikinti oluyor yasamimizda.

Dogu gorevleri o kadar zor ki. Oralarda yasamak kolay degil. Ayrica gorevler cikiyor. Bi bakiyorsun 6 ay yada 4 ay evde yok. Yalniz yasiyorsun.

Esim birakmak istiyor. Hem yorucu hem mutsuz bir is.

Bende anneyim. Kizim olsaydi bende vermezdim ne askere ne polise. 3 kurus icin olumun kucagina gidiyorsun. Onunla birlikte sende cekiyorsun.

Simdi seviyorsun ya bu dediklerim sana la fontane den masallar gibi gelecek. Yasayan bilir tatlim. Her Allahin gunu keske baska bi isi olsaydi diyorum.

Zor bı meslek oldugu ıcın ıstemıyordur annem buyuk ıhtımalle.
İlerde eşinn olursa onun ıcınde zor senın ıcınde cok zor olucak.
Bunu en ıyı polis eşlerı anlatabilir.

Ama işte başka biri olsaydı demiykrsunuz onunki rahat 5yıl urfada bi arada gece eğitimine kalıyor 10kadar bide nöbetler benimde hep nöbeyli bi işim olacağından uyum sağlarız diye düşünüyorum anlattıklarınızı tahmin ediyorum biliyorum öyle masal gelmiyor zorda geliyor aslında birlik olunca yapılır diye düşünüyorum onu biraz daha tanımak istiyorum aslında ama ben hemşire olarakta karşıma çıkan asker. Diye polis diye elemek istemiyorum

Anne anlamında bakınca doğru diyorsunuz haklı hrmde çok elbet bu evden çıkıcam o yada başkası yada atamam kader anlamındada bazen öğretmen olup şırnakta çalışsa ne olacaktı diyorum

Back
X