neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi

zeyneeeeeppppoooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
11
-7
1
20
Şimdi kızlar yeni bi olay anlatıcam sevgilimin eski sevgilisi buna cüzdan hediye etmiş sevgilimde bunu atmamış hâlâ kullanıyodu ama kıza karşı hicbisey hissetmiyo neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi

niye atsin ya cok cok cuzdan icindeki vesikaligi atar
ben evlilik arifesindeyim hala eski sevgililerimden kalma cok guzel seylerim var. tum hediyeleri, tum hatirali esyalari atinca anilar hafizamizdan siliniyor mu yani ne alaka?

* ama.ayrilmak istiyorsan ayril. gozune sokar gibi cuzdanin exten geldigini soylemeseydi asla bilmeyecektin. bosu bosuna seni sinirlendirmjs

Ben ararım hocam ben aynı şeyi yapsam ne muamelesi görürüm hepimiz biliyoruz
Bu dinamikler ilişkinin başında kurulur zaten. Sizden geçmişin izini temizleme talep ettiğinde kendin yapmadığın şeyi benden bekleme demek ilişkinin başinda iken çok kolay bişey. Zaten yol yakın kaybedecek bir şey yok.

Şimdi kızlar yeni bi olay anlatıcam sevgilimin eski sevgilisi buna cüzdan hediye etmiş sevgilimde bunu atmamış hâlâ kullanıyodu ama kıza karşı hicbisey hissetmiyo neden atmadın diye sorduğumda başka cüzdanım yoktu dedi
Bence çok zor bilemedim içinden nası çıkarsınız? Belki sevgiyle aşarsınız, üstesinden gelirsiniz, hep dualarımda olacaksınız ❤️

Bunun erkek olmasıyla ne alakası var?
Eski bir sevgilimin aldığı botu 7-8 sene giydim ben. O sırada eşimle sevgili olduk, evlendik. Daha 2-3 sene önce attım içi yıprandı diye.
Başka şeyleri de kullanmaya devam ettim ama en sevdiğim ve en verimli kullandığım şey o bottu diye unutamıyorum 🥲
Botu unutamıyorum yani, eski sevgilimi değil.

Eşya sonuçta. Bu kadar anlam yüklemeye gerek yok.
Eşimin aldıklarını sonsuza kadar atmayıp evi çöp eve çevirmem gerekir bu mantıkla.

Her şeyi atmak zorunda miyiz ki. Ben de taki, eşya filan kullandim yani genelde bi anlami yok. Eski sevgilimin birinin aldigi gomlegi yirtilana kadar giymistim baya guzeldi ama ekipmanlarimdan dolayi yirtilmisti evliydim gayet ama esime ustumdekileri gosterip şunu 5. Sevgilim aldi, bu 10.nun hediyesi filan diye saymiyordum 😄😄😄😄😄
Ne gerek var meselaaaa

Al yeni bir cüzdan.
Mesajı alamamışsın orada ki!

Back
X