• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden atmış olabilir dersiniz?

sadwomann

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
24
-12
16
Merhaba ablalarım, size bir konuda danışmak istiyorum. Sevgilimin instagram şifresini almıştım ve en yakın arkadaşıyla mesajlarını okurken ona 15 gün önce bir gönderi attığını gördüm. Gönderide resimin üstünde " Herkese unuttum dedim ama adını duyduğum an gözlerim doluyor" yazıyor. Arkadaşı da hiçbir şey demeden beğenmiş. Sonra ben bunu ss alıp neden attığını sordum bana ne zaman attığını bile hatırlamadığını söyledi, birini düşünerek neden atıyım hele aklındaki kişiyi düşünerek hiç atmam öylesine atmışım ve ordaki attıklarımın hiçbirinin nedeni yok dedi. Sizce inanmalı mıyım?

Önceki konunuzu da okudum. İlişkiniz buradan sağlıklı görünmüyor şahsi fikrim bitmesi gerektiği yönünde.

Bu konu için ise şunu diyebilirim; aynı olayı yer değiştirip yaşamış olsaydınız size tepkisi çok farklı olurdu, bunu göz önünde bulundurarak tepkinizi koyabilirsiniz.

Aklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündüm
Aynen öyle olmuş. Herhalde beğendiği marka spor arabayı ya da son çıkan cep telefonunu görünce gözleri dolmuyordur.

Insta sifresi olmamis ya evin tapusunu aldim deseydin inan derdim. Ben olsam evin tapusunu ustume yapmadan insta sifresi ile falan guvenemezdim.

Ay eski konuya baktım adam sürekli yemin ettiriyomuş :D kız da böyle hafiye olmuş zaten birbirlerini darlamaktan başka şeye vakit bırakmayan bir çift. böyle gereksiz patolojik kıskançlık yapan sürekli karşısındakini aldatmakla itham eden adamlar nedense kendileri bi haltlar karıştırıyor çıkar sonunda

Sevgilinin şifresini alıp tek tek kontrol etmek mi? Allah kolaylık versin. Birde özel hayatın gizliliği diye birşey var.

Benden şifremi isteme cesaretini gösteren kişi artık eski sevgilim olur

Insta sifresi olmamis ya evin tapusunu aldim deseydin inan derdim. Ben olsam evin tapusunu ustume yapmadan insta sifresi ile falan guvenemezdim.

İnstagram şifresini almamı doğru bulmuyorsunuz evet ama ben aslında instagram hesabım olmadığından gündemi takip etmek için aldım ve öyle meraktan mesajlarına da baktım, bakmasaydım eğer hiç öğrenemeyecektim böyle bir şeyi.

Neden atmıştır, unutmuş mudur unutmamış mıdır bilmem ama eski konularınıza da bakınca aşşırı sağlıksız bir ilişkiniz var. Bir kere karşılıklı korkunç bir güven probleminiz var ki böyle ilişki olmaz. Biri sürekli sorgular, inanmaz yeminler ettirir. Diğeri fi tarihindeki gönderilere kadar kurcalar. İzin almalar, hesap vermeler, arkadaşları hayattan çıkarmaya zorlamalar... Üzgünüm ama olmamış ilişkiniz. Bir de evlilik falan demişsiniz. Şu ilişkiyi evliliğe taşımak için insanın aklını peynir ekmekle yemiş olması gerekir.

İnstagram şifresini almamı doğru bulmuyorsunuz evet ama ben aslında instagram hesabım olmadığından gündemi takip etmek için aldım ve öyle meraktan mesajlarına da baktım, bakmasaydım eğer hiç öğrenemeyecektim böyle bir şeyi.
İnstagram hesabın olmasına da sevgilin izin vermiyor değil mi?

Benden şifremi isteme cesaretini gösteren kişi artık eski sevgilim olur
Eski konusunu okudum da karşılıklı olarak anormal davranışları var.
Birbirinden izin almadan bir yere gidemiyorlarmış. Sevgilisi istedi diye kaç yıllık arkadaşıyla iletişimi kesmiş. Daha önce biriyle birlikte oldun mu, öpüştün mü diye sorup yemin ettirmiş konu sahibine daha fazlasını yazamadım çünkü midem kaldırmadı.

Birbirinden izin almadan bir yere gidemiyorlarmış. Sevgilisi istedi diye kaç yıllık arkadaşıyla iletişimi kesmiş. Daha önce biriyle birlikte oldun mu, öpüştün mü diye sorup yemin ettirmiş konu sahibine daha fazlasını yazamadım çünkü midem kaldırmadı.
Kendilerine güvenleri yok birbirlerine hiç yok yaşlarda küçük değil 22 .Hadi 15 olsa dersin ki ergenliğinin en ağır dönemleri

Adam hasta ruhlu. Kız da bulunmaz hint kumaşını bulduğunu sandığı için kaybetmemek(!) adına adamın bütün hastalıklı hallerine uyum sağlıyor. Kendi de hasta olmuş hatta bu süreçte bence.

Ayy 🤮🤮🤮

Gundem instagramdan mi takip ediliyormus? Bak sayende aydinlandim. Sifre adi ustunde kisiye ozel olmasaydi herkes herkesin hesabina girebilirdi degil mi? Sen simdi diyeceksin ki sevgilime guveniyorum ki zaten yazdiginla onu ima etmissin. O zaman sevgiline saygin yok ki ozel mesajlarina bakiyorsun. Guven ya da saygi ikisinden biri yoksa yine cok sagliksiz bir iliski. Ha erkek arkadasin masum mu bence hic degil.

Back
X