• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bakmaz?

Selam kk'nın güzel kadınları;

sizce bir erkek neden flört ettiği kadının whatsapp durumlarına bakmaz?
Wp durumu komık bısey cunku.Yanı zaten ıg ,fb heryerden hıkaye atıyor ınsanlar bıde wpdan atıyorlar.Daha da gormeyen varsa gelıp hıkayeyı anlatacak.gfkgfkgf
Bende bakmıyorm wp durumuna kımsenın sacma gelıyor.Kocamında bakmıyorm wp durumundan ne atmıs olabılırsın yanı:)

Bir insan whatsapp a neden durum bildirimi yapar , ben de bunu merak ediyorum.

Hikaye ve gönderi paylaşımı , canlı yayın açma özelliği olan uygulamalar varken ; whatsappta durum paylaşımı yaptığınızın farkında dahi olmayabilir.
Kesinlikle cevap bu. Asla whatsapp durumlara bakmam, varlığını bile unutmuştum.

Hayatımda hiç birilerinin whatsapp durumuna bakmadım, bilerek de değil, o kısım yok gibi algılıyor beynim. Tıklamıyorum bile, birileri ne paylaşmış görmüyorum belki o da öyledir

ya ahaha gözümün önünde canlanan şey,
ig story atıyorum bak,
fb story atıyorum bak,
yetmedi wp story'me de bak

hatta şey yapın ya, tutun kafasından zorla ekrana gömün, al bak 3 saat önce bunu paylaştım, ben paylaştım, birileri baksın görsün diye paylaştım, paylaştım diyorum sana al al al!! der gibi ya.

insanları bi rahat mı bıraksanız artık.

Valla görmüyor bile olabilir ben watsapp durumlarına aklıma hiç girmek gelmediği için bakmıyorum. Biri deyince öğreniyorum.

Kızlar muhtemelen benimkine bakmıyor beyfendi çnkü bugün bir ortak tanıdık hakkında konu açıldı xx izinliymiş dedim AA evet şuraya gitmiş dedi.o kişiyle telefonda görüşmediyse muhtemelen durumunu gördü o kişinin.
Ama özellikle bayramda ne yapıyorsun diye sordu bende ucu açık bıraktım planım var falan diye

Kızlar muhtemelen benimkine bakmıyor beyfendi çnkü bugün bir ortak tanıdık hakkında konu açıldı xx izinliymiş dedim AA evet şuraya gitmiş dedi.o kişiyle telefonda görüşmediyse muhtemelen durumunu gördü o kişinin.
Ama özellikle bayramda ne yapıyorsun diye sordu bende ucu açık bıraktım planım var falan diye
Aaa o zaman iş değişir.
İnsan başkalarına bakıp da flört ettiği kişinin durumuna neden bakmaz ki?

Aaa o zaman iş değişir.
İnsan başkalarına bakıp da flört ettiği kişinin durumuna neden bakmaz ki?
İşte bende onu anlayama çalışıyorum yakın zamanda yurt dışına çıkabilirim dedim ortamda muhabbet ederken nereye diye sordu şuraya dedim kimle gideceksin dedi işte bakalım gideceğim dedim bilerek kimle ama diye tekrar sordu kardeşimle dedim kardeşimin mesleğini söyleyerek oo tabi ya xx çocuk ( mühendis ölçüm vs der gibi ) bir cümle kurdu

İşte bende onu anlayama çalışıyorum yakın zamanda yurt dışına çıkabilirim dedim ortamda muhabbet ederken nereye diye sordu şuraya dedim kimle gideceksin dedi işte bakalım gideceğim dedim bilerek kimle ama diye tekrar sordu kardeşimle dedim kardeşimin mesleğini söyleyerek oo tabi ya xx çocuk ( mühendis ölçüm vs der gibi ) bir cümle kurdu
Flört ediyoruz demiştin de insan erkek arkadaşıyla neden böyle kaçamak konuşur, seni de anlamadım.
Hani üzmek istemiyorum erkek arkadaşınla karşılıklı ikinizin de duygularınız çok yoğun değil galiba.

Back
X