Neden bana karşı sürekli böyle

KENDIMOLMALIYIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
23
0
86
İstanbul
Acaba benmi yanlış düşüncelerdeyim lütfen beni aydınlatın

eşim evlenmeden önce her zaman düşünceli ve arasırada olsa beni kıskanırdı ama şimdi o kadar değişti ki 4.5 senelik evliyiz bu evliliğimizin benim yüzünden ayakda durduğunun farkındayım. Iş yeri açtı bir senedir bize zaman fazla zaman ayıramıyor cevresi cok genişledi sürekli arkadaşlarıyla ve akrabalarıyla geziyo onun bi türlü bizle fazla zaman gecirmesinin daha önemi olduğu nu analatamadım . Benim ise arkadaşlarımla görüşmeme müsade edermiş gibi davranıyo görüşeceğim zaman işe boşver sonra gderizdeyip vaz geciriyo
artık ne yapacağımı şaşırdım...
Artık eşim bende oyle bi düşünce yarattı ona karşı güvensizim ama bunu ona söyleyemiyorum.

bu konuda uzman değilim belki bir tecrübem de yok ama bence eşinle bu konu hakkında konuşmalısın...
yeni yaşantısı onu etkilemiş olabilir. normal hayatında şarkı söyleyen biri meşhur olduğunda değişir. yeni yaşantısına ayak uydurması gerekmektedir. eşinize de böyle olmuş olabilir tek tavsiyem ona konuyu açıp konuşmanız...
eğer bir katkım olduysa ne mutlu bana...

Sana Bu Şekildee davranması gerçekten tuhaf. Bence de Kendiyle Konuşmalısın. Kafandakileri Kendinee Söylemelisin. Neden Böyle Yapıyorr? Bunu Öğrenmelisin Diye Düşünüyorum. Eğer Sendee Bu şekildee Sormazsan Bişey demezsen Aynenn Böyle Devam edersinizz. Senin Bu İşe Bir Dur Demen Lazım Canım. Bu Arada Bu Konunun Yeri Burası Değil! Yanlış Yere Konu Açmışssın tatlımm:34::34:

konu yanlış yere açılmış.''bir derdim var''bölümüne açılmalydı.

Back
X