Neden baz Kadnlar bu kadar kalitesi dk olabiliyor, nasl?

kötü kadın dolu balkabağı dolu ortalık
mıllete laf atan bozuk agazlı kafadan catlak kadınlar dolu wallaha gunah

kötü kadın dolu balkabağı dolu ortalık
mıllete laf atan bozuk agazlı kafadan catlak kadınlar dolu wallaha gunah

bir finans uzmanı sanmam ki,

konuşma organımızın nasıl yazıldığından bir haber olsun...şakkıdı

bu aile yapısı ve terbiyesi ile ilgili ne demek istediği o kızın kadının kaydirigubbakcemile4ailesinde bir bozukluk varsa toplumd bunun acısını çekiyor adam ahlaksızdır laelaelaelaelae
yani çalma kapıyı çallarlar kapını!!
:oklava:kaydirigubbakcemile5

ya biliyorsun değil mi,çocuğun parmağında kapkalın yüzük var,parlıyor uzaktan belli birisi var hayatında ama sevgli ama eş..hala ne diye teklif ediyorsun ki?ne bekleyerek?
tamam çok çok yakışıklı,tatlı,iyi belli zarar gelmez.dört dörtlük hatta,aranılan erkek..illa da aşağılaması mı gerek,kırması mı gerek?anlaşılmıyo mu,istemiyor işte?
tamam güzelsevmek zor ,biliyoruz anladık..
peki bunların hepsi bunu yapmaya değerli?bu kadınlar-kızlar bilmiyor mu ki en kolleksiyoncu erkek bile erkeğin ayağına giden kızdan pek hazetmiyor?hiç mi duymamışlar yuva yıkanın yuvası olmaz?belki o kız bunlara uzaktan tepki gösteremiyor ama içten içe en beterinden beddua ediyor,olamaz mı?
bazı insanlarda hiçmi allah korkusu yok?masum bi insanı yoldan çıkarmaya çalışmak..bence allah böyle hareketleri zor affeder..
burdan duyurayım niyeti olanlar,yapanlar olmuş olabilir..

arkadaş hem yüzüğü met etmiş kapkalın yüzük parlıyor uzaktanalkisalkisalkis ,hem sevgilisini metetmiş
tamam çok çok yakışıklı,tatlı,iyi belli zarar gelmez.dört dörtlük hatta,aranılan erkek..delikafadulden,hemde dert yanmış.3 ü bir arada yanii kaydirigubbakcemile3cnm umarım allah sevgilini sana yar eder:1hug:

niyetini acikca belli edenden korkmamak..niyetini belli etmeyen sinsi kisilerden korkmak gerek..disi tam aranilan bir tip gibi olur planli davranir..ama kalbinde binbir basitlik,kotuluk olur:1ninca:pusuda avi icin yatar.:oklava:

sevgilisi veya esi oldugunu bile bile askıntı olan kadınlara sahit oldum..yazıldıgı gibide illa erkekden bir ısık beklemezler:) nasıl erkekler kadınlara asılmak icin bir ısık gelmesini beklemedikleri gibi..bunu yapan sahsiyeti bozuk olan insanlardır

kadınları anlamak zordur.. hele kaşarlanmış kadınları anlamak hiç kolay değildir.

ya pişkin kadın çok ortada aynı zamanda pişkin erkek..
gozumun önünde sevgilime asılan oldu..katil ol yani o an :))) ama olamazsın tabii :)) o yüzden de hiç bir şey yokmuş gibi davrandım ztn sevgilim yüz vermeyince başka av pesine düştüler :)) köpek balığı onlar :))) sinsi sinsi yaklaşıyorlar avlarını bulduklarında :)))
isin erkek kısmına gelirseek..sevgilimin bir arkadasinın dogum gunünü kutlamıştık kordonda..sevgilimin arkadaşları fln..snr hep beraber taksiye bindik bı yere gidicektik o an karmaşada erkek arkadasım one oturdu bende onun arkasina yanima da yakın arkadaşları 4 kisiydik arkada ben biraz one doğru çıkmıştım rahat otursunlar diye ve sevgilime satılıyordum arkadan..derken bir yanda yanımdaki cocuk belime sarıldı ve okşamaya başladı!!!ben daha da one geldim..hepimiz ickiliydik..ve uzun diyebileceğim bor yolumuz vardı..ama cocuk piskiiiin dondüm baktım cocuğa çekti elini..bende sevgilime sorular sorup arkasına döndürmeye çalışıyordum..öyle böyle sonunda bitti yol ve indik arabadan..şimdi ben orrda büyük bı tepki veremem,çünkü sevgilimin 20 yıllık arkadasida bizimleydi ve çok sarhostu ve pislik bir tiptir kavgacı..ben orda cigirsam o çocuğun ağzını yüzünü dagitirlardi..o yüzden yapmadım sadece baktım bir daha da görüşmedik çocukla erkek arkadasıma cocuktan hoslanmadigimi vs söyledim hareketlerini beğenmediğimi fln o da görüşmedi böylelikle..
iste biri pişkin kadın biri pişkin erkek..
ister x biri olsun ister tanıdık..
ister yüzüğün olsun ister sevdiğin yanında..
ister pas vermiş ol ister olma..
hiç ama hiç fark etmiyo..
is ki o köpek balıklarından uzak durmayı bil..
düşünsenize erkek arkadaşımın arkadaşı bana asıldı!!!hayır yani ne gibi bir beklenti içindeydi ki acaba???erkek arkadasımı onunla mı aldaticam??veya erkek arkadasımdan ayrılıp onunla mı olucam??veya erkek arkadaşımın gözünün icine baka baka ona kur mu yapicam???ne olabilir ki??ne bekliyo ki??anlamak mümkün değil!!!!

bence senin sevgilin senin sandığın kadar aranılanılan bi erkek değil...

kadın gelip yalvarıcakmı ne olur yüzüğü çıkar gel bana diye tamam öyleside vardır ama

yüzüğü göremedi belkide her ihtimali düşün mükemmel erkeğinle ilgili

tabi genede kadının düşmanı kadındır buda bi gerçek kendi adıma....

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de iş erkekte biter.kusura bakma demeyi becerirse sorun yokk

Sevgiliniz yada eşiniz sağlam karakterli ise ve sizi seviyorsa jeneffer lopezi gelse onu yoldan çıkaramaz okadar diyorum....

Nasıl yani ya?? Kadın geliyorsa erkek kabul etmek zorunda mi sanki, o da yuz vermesin madem...Ha kadın geldi erkek kabul eder bu mu yani hayret ya. Biz kadınlar bari boyle dusunmeyelim lutfen

Back
X