Neden baz Kadnlar bu kadar kalitesi dk olabiliyor, nasl?

e cnm hiçmi bu yakışıklı,tatlı,iyi belli zarar gelmez,dört dörtlük hatta aranılan erkekte suç yok?

Son düzenleme:
Ya adamin gozu senden baskasini gormuyorsa neden bu kadar gocunuyorsun,
birak teklif mi ediyolar, kicina mi yapisiyorlar naparsa yapsinlar
adam seni istedikden sonra gozu baskasini gormez bu kadar dert etme,
yok adam pesimi birakmadi yakama yapisti canimdan bezdirdi kayitsiz kalamadim diyorsa bil ki kilif uyduruyordur, anladin cnm?:CüvCüv:

Bence adam kıskanılmak istiyo dolayısıylada böyle bir konu atıyor ortaya sende yidin.
komik bi yorum oldu sanki :))

Eşeğini dövemeyen,semerini döver der atalarımız.
Kusura bakma canım ama seninkide biraz öyle olmuş kaba tabirle.
Bir kişiye çok kişi bakabilir,göz süzebilir,cilve yapabilir
Ama bunları o izin vermediği sürece 1 kere yapabilir.
Devamının gelmesi karşı tarafın değil,o kişinin hatalı olduğunu,buna çanak tutarak kendisini tatmin ettiğini gösterir.
Hep derim,hepde diyeceğim
Sen izin vermedikten sonra,mangal gibi yürek ister öyle gelip takılmak.
Sen asılanlara kızacağına,bence erkek arkadaşına bir ince konuşma yap.

tamam çok çok yakışıklı,tatlı,iyi belli zarar gelmez.dört dörtlük hatta,aranılan erkek..
Size göre o kadar mükemmel(!) sevgiliniz.
Güzellik göreceli bir kavramdır.
Ayrıca bu şekilde yanaşmaya çalışan bayanlara sevgiliniz gerekeni yapar heralde.
Hani dört dörtlük(!) ya kendisi,aranılan erkek.. bu durumdan faydalanmaya çalışmaz sanırım. -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
bu tür olaylar herkesin başına gelebilir neden sinirleniyorsunuz ki bu kadar.mesela benim parmagımda da yüzük var karşımdaki erkek bunu bilerek görerek beni uzaktan izliyor Allahtan yanıma gelebilecek cesareti göstermedi.burda benim tutumum önemli ben istemezsem kimse bana yaklaşamaz teklif edemez!teklif etsede cevabını alıırr gider.aynı şey sizin erkek arkadaşınız içinde geçerli.madem o kadar dört dörtluk bir erkek gerekli cevabı asılan kişilere verecektir takma;)

Kızz anacımm bi sakin ol kızz :roflol: bu ne hırs bu ne celal o hatunlar kimse eline bi geçse parçalarsın sen valla huuuu zilli hatunlar kocalarımızdan uzak durun kk nın hatunları eli maşalıdır parçalarız siziiiiii :mymeka::oklava:

ya ben kiz tarafından yanıt vericem..
hayatımda bana yüz vermeyen erkeğin üzerine gitmedim..
eğer ki bi adamın hayatında biri varsa ve bu kadına aşıksa, mümkün değil benim ona yaklaşmam..

mrs sonmeze sonuna kadar katılıyorum..
her şey kadınlarda bitmiyor.. kadınları suçlamak kolay olan..

Çok aşırı büyük konuşmak istemiyorum, Allah başınıza verirmiş derler ama bunca yıl bu şekilde yaşadım, bundan sonra da böyle yaşamak ta nasip olsun inş. Değil Türkiye'nin, 7 devrii cihanın en mükemmel erkeği olsa da, bana akla hayale gelmeyecek türlü numaralar çevirse de, evli veya sevgilisi varsa, üstelik gerçek duygularım dahi olsa, gider bir köşede aşkımdan ölür yine de o adamın 5 m yakınına yaklaşmam, yaklaştırmam. Böyle durumlar gerçekten yaşanıyor ise ona yaklaşmaya çalışan bayan da karakter, deger yargıları, kendine saygısı gibi konularda büyük eksiklikler vardır diye düşünüyorum..Diğer öteden, sevgilisi veya eşi olan bir adam, yine başka bir kadına yaklaşmaya çabalıyorsa, o adamı da kaldırıp çöpe atmak lazım diye düşünüyorum, madem ilişkin var ya yanındakine ve kendine saygılı olursun ya da ilişkini bitirir, ne halt edersen edersin. Offf, ne zaman böyle şeylerin yaşanmadığı, hiç duymadığımız, okumadığımız bir dünya olacak, hayal mi nedir :(((

sahsen bir erkek etrafina bakmadiktan sert gorundukten sonra yanina hicbir kadin gelmeye cesaret edemez..
gelse bile agzinin payini aldiktan sonra asla gelmez..
erkekler bayanlarin ilgisinden cok hoslanir sikayet etselerde gizliden hoslarina gider egolarini tatmin ederler..
birde sevgilini heryerde bu kadar ovuyorlar kadinlarda merak edip belki kendi aralarinda rekabete giriyorlardir:)))

sadece bazı kadınlar demıyelım cunku bazı erkeklerde bu sekıldeler kızları yasındakı kızlarla gezerek yeterınce mıde bulandırıyolar..oyle ınsanlar gordumkı gercekdende mıdem bulanıyo hayattan..en basıtı babama benım yanımda asılan kadınlar allahım tahammulum yok hayata artık...

eğer bir adam sewiyorsa kimse onu başdan,yoldan,aşkından dışarı çıkaramaz
bu da boyle biline adamın içinde olsun istemediği seyi kimse kimseyw yaptıramaz:olmaz:

valla masum bir adamı yoldan çıkarmak diyorsun ama...koskoca adam kendini bilmez olur mu?bunun evlilikten sonraki hali 'benim kocam asla öyle şeyler yapmaz' a dönüşüyor sanırım..

Biz kadınlar, nedense; hemcinslerimize toz kondurmaya, tahammül edemiyoruz...

Ama ortada bir gerçek var ki; tüm kadınlar aynı düzeyde değil; tüm erkekler de...
Herkesin farklı bir karakteri; farklı bir ahlak yapısı var...

Nasıl ki; kadınlara vantuz gibi yapışan erkekler varsa; aynı şekilde erkeklere de bulamaç gibi yılışan kızlar var...
Bunu hiç birimiz inkar edemeyiz sanırım...

Biz partnerimize ne kadar güvenirsek güvenelim; karşımızda kişilksiz, evli - barklı dinlemeyen, parnerimize sakız gibi yapışan insan gördüğümüzde tahammül edemeyiz diye düşünüyorum...

Bu; eşimize ya da sevgilimize duyduğumuz güvensizlikten değil; karşımızdaki kişinin karaktersiz, amiyane bir tabirle sokak kadını ( ya da erkeği) gibi hareket etmesinden kaynaklanan sinir bozucu bir durumdur...

Mesela bazı kadınlar; özellikle evli erkeklerden çok daha fazla etkilenirler; ve erkeği yoldan çıkarmak için ellerinden gelen her türlü hileye başvururlar...
Amaçları, sevgi ya da aşk değil; başkasının sahip olduğu mutluluğu kabul edememe, sindirememe durumudur...

Aynı şekilde, partneri olan kadınları elde etmek için, ellerinden geleni yapan erkekler de oldukça fazla...

Biz, istediğimiz kadar eşimize, sevgilimize güvenelim; bu tarz bir insan gündeme geldiğinde, ister istemez öfkelenir, çileden çıkarız...

Öfkemiz bir parça sevdiğimizi kıskandığımız için; bir parça da; hemcinsimizin "Nasıl olup da bu kadar; "kadın" kavramını ayaklar altına aldırır?"düşüncesini taşıdığımız içindir...

Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın...

eğer eşim böyle bir insanın peşinden gidecek olursa...
tek şeye üzülürüm...
ziyan olan ona adadığım gençliğime
boşa giden yıllarıma:1closedeyes:

valla masum bir adamı yoldan çıkarmak diyorsun ama...koskoca adam kendini bilmez olur mu?bunun evlilikten sonraki hali 'benim kocam asla öyle şeyler yapmaz' a dönüşüyor sanırım..

canim sanirim degil ispatlanmis zaten dunya kadinlari icinde bir tek turk kadinlari benim kocam yapmaz demisskaydirigubbakcemile3

Back
X