Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Kocamadokunma :) Baska bir konuda da yazmistim. Evliligini, esinin sadakatini disaridaki herhangi bir kadinin elinde olarak görmek cok zavallica benim için.
Erkekmiş, nefsi varmis. Oralar beni hiç bağlamaz.
Benim en çok üzüldüğüm nokta kadınların birbirlerini yermesi.. kocamadokunma kadar saçma bir olay var mıdır koca kişisinin hiç mi aklı fikri yok da tüm suç kadınlara yükleniyor? Bir de benim kocam yapmazcılar var işte kocama dokunma diyenlerle kocam yapmazcılar aynı örgütün mensubu ;)

Bu üyenin eski konularını okudum da,açtığı bütün konular provokasyon amaclı.sırf saldiri yapalim diye acmis zevk aliyo bundan insanlari banlatmaktan :KK12:en iyisi hicbirsey yazmamak
Evet konu dışı, konumu sabote etmek amaçlı alakasız ve boş yorumlar yazılmasındansa hiçbir şey yazılmamasını tercih ederim

Evet konu dışı, konumu sabote etmek amaçlı alakasız ve boş yorumlar yazılmasındansa hiçbir şey yazılmamasını tercih ederim
Tamam canim hadi sen acacagin yeni ekşınlı konulari düşün.birdaha ki provokasyonunda gorusmek üzere

"Kişisel tartışmaların yaşandığı konular kapatılır" kuralına istinaden bu konu kapatılmıştır.

Tartışmanın da bir tarzı tavrı olmalı.

Back
X