canım biz eşimle konuşurken harele gürele evliliğe giderken o kadar çok uğraştıkki ve birbirimize kavuşmak için her zorluğa göğüs gereriz diyorduk.neyse biz nişanlandık ben ertesi gün bi tuhaf oldum.sanki artık iş ciddiye binmişti.artık herşey için çok geçti..ayrılıyordum evimden odamdan yastığımdan(( annemi daha bi sevmeye başladımm..babamı kırmamayaa.kardeşlerime daha bi bağlandım... evimede öylee evimin mutfağına öyle bir bakışım vardıki anlatamam..çok üzülüyordum..içimi bir hüzün kaplamıştı..salon tutmaya eşimle beraber gittik..gün tarih aldık o mutluydu bense erken oldu ilerki bi tarih olamazmıydı die içimi yiyordum resmen..nişanlıma soğuk davranmaya başladım..9 ay vardı düğüne günler geçmesin diye dua ediyordumm.bende aynı ildeyim.yakın mesafedeyim fakat evlenip çıktınmı herşey değişiyor.gidemedinmi 20 dak mesafe uzuyorda uzuyor..çok üzüldüm her gece ağladım herşeye bakarak hemde..şimdi 6 ay oldu evlenelii..alıştımmı ? hayırr..belki zaman belki alışkanlıklar alıcak alışıcam ama ben hala çok zor günler geçiriyorum...böyle hissetmen çok normal...kendini hazırla güçlü ol..hayat işte düzen böyle ..canımız sağolsun huzurumuz oslun yeterki napalım..mutlu günler..
Aynı ildeyiz ailemle araçla 20 dk aramız ama nebilim tuhafım yaa :)
Normal olmasınada sevindim çünkü kendimi yargılamaya başlamıştım artık :sinifsinif:
bende yaşamıştım aynı duyguları...
kardeşlerim falan gözümün önüne geldiğinde hep ağlıodum..
düşün bide ben babamı çok erken bi yaşta kaybettim..
acım 2 kat artıodu..
ama geçti o günler..geçti gittiiiiiii
Evet sizin daha zor ve ağır geçmiştir.Allah rahmet eylesin:Saruboceq:
ohooo durun daha siz, ben evlendiğim hafta full ağlamıştım, annem napıyor, babam napıyor diyezavallı eşim de her ağladığımda "hadi gidelim "derdi.
özellikle aileyle sürekli beraber yaşadıysanız ayrılmak biraz daha zor oluyor sanırım, ama alışıyor insan. sonuçta güzel ayrılıklar bunlar, allah mesut etsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?