neden ben böyleyim?

painqi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
128
0
116
36
Ankara
Allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen üzülüyorum neden her şeyimi düzeltmek zorundayım ben sorunum fiziksel dış görünüşüm. 23 yaşındayım.Burnum çok kötüydü bu yüzden hep alay konusu oldum sonunda canıma tak edip estetik yaptırdım. Ama sadece burun olsa dişlerim güzel değil gülemiyorum bile. Göğüslerim psikolojimi bozacak kadar küçük. Dizlerim çarpık ve en son olarak da ayaklarımda hallukus vallus olduğunu öğrendim ve bununda ameliyat edilmesi gerekiyo çünkü topuklu ayakkabı bile giyemiyosun bi süre sonra ağrılar dayanılmaz oluyomuş. Takmak istemiyorum ama neden diye sormadan da duramıyorum. Artık hepsi birden psikolojimi bozmaya başladı. Allah sağlık versin en önemlisi sağlık şükrediyorum ama üzülmeden de edemiyorum. Sadece paylaşmak istedim çok bunaldım. :14:

Ya canım benim..
Sanki beni anlatmışsın..
Benim de burnum devasa büyüklükte:)
Bak bunu yazarken bile gülüyorum çünkü takmıyorum..
Faranjit olup kbb doktoruna gittiğimde doktor bile estetik ameliyat yapalım burnuna dedi uygun fiyata yaparım bilmemne...
Dedim ki istemiyorum...
Çünkü bu vücudu bize Allah vermiş bizi böyle yaratmış..Onun verdiği birşeyi beğenmemek olur mu?

Neden isyan edelim?
Benim göğüslerim o kadar ama o kadar küçük ki,bunun için doktora gitmiştim..
Doktordan ağlaya ağlaya çıkmıştım..
Neden benim göğüslerim bu kadae küçük diye...
Sonra ağlamayı bıraktım.Kabullendim.Kabullendikten sonra MUTLU OLDUM.
Yarın karşına seni herşeyinle olduğun gibi sevecek birisi çıktığında bunların hepsini unutacaksın inan bana.
O yüzden lütfen üzülmeyi bırak.Kendinle barış.
Senin özgüvenini görenler sana imrenecek inan buna.
(Not:Benim de bacaklarım çarpık)

tatlım zaten geldi mi hepsi birden geliyor
kimisinin de hiç derdi yok..
napalım elden bir şey gelmiyor..
Allah yardımcın olsun

Ya canım benim..
Sanki beni anlatmışsın..
Faranjit olup kbb doktoruna gittiğimde doktor bile estetik ameliyat yapalım burnuna dedi uygun fiyata yaparım bilmemne...
Dedim ki istemiyorum...
Çünkü bu vücudu bize Allah vermiş bizi böyle yaratmış..Onun verdiği birşeyi beğenmemek olur mu?

Neden isyan edelim?
Yarın karşına seni herşeyinle olduğun gibi sevecek birisi çıktığında bunların hepsini unutacaksın inan bana.

ne zaman gelecek acaba o prens ??
bir de geldi mi bizim de ona aşık olmamız lazım!!
zor bu işler zooor

Ya canım benim..
Sanki beni anlatmışsın..
Dedim ki istemiyorum...

Neden isyan edelim?

cevabın için sağol canım ben de takmamaya çalışıyorum ama bazen bişey oluyo ve artık bardak taşıyo galiba. Ben de böyle kabullenmek istiyorum kendimi.Estetik estetik hangi birini düzelteyim ki. Allah dermansız hastalık vermesin. Çok kızıyorum kendime insanların uğraştığı hastalıkları var ben niye böyle yapıyorum diye ama bi an oluyo isyan ediyosun böyle :5:

benim de boyum çok kısa :ssz:
ortaokul dönemlerinde falan çok özenirdim boylu poslu kızlara. akşamdan deli gibi dualar ederdim Allah'ım noluurr sabah uyanınca 1.65 olayım diye :1: sabah uyanır uyanmaz ölçerdim ama hiç değişmedi sanırım hala 1.55 yokumdur. topuklu da pek giyemem ayağım taraklı vuruyor. 48kiloda bile şişman muamelesi yapılıyor çünkü bu boyda 43 falan zayıf görünmek için. sonundaaaa kabullendim tabi napayım. hiç bi zaman boylu poslu zayıf biri olamıcamm..

not: 26 yaşındayım ve minyon olduğumdan 20 falan diyolar. yaşlanınca faydalarını görecem bununnn :51:

lena nında dediği gibi özgüven çok önemlidir,bnm boyum 1.70 kilom 58 herşeyimi beğenirim,selülitlerim var bnmde önceden takıodum kafama ama artık sallamıyorum giyiyorum bikinimi adriana lima gibi salınıyorum:) hee burnum biraz kemerli babam dalga geçerdi yavuz sultan selim diye:) lise döneminde çok takardım ama artık seviyorum,bir gün okan bayulgenin programında adam bi konuğuna neden burnunuzu yaptırıyorsunuzki herkes aynı eski haliniz daha bi çekiciymiş diince bnde acaba bendemi ööleyim dedim:) şimdi hiiçç sallamıyorum,dişlerimde tel var yaşım 28 ama kocaman gülüyorum:52: biz herhalimizle güzeliz kızlar,öyle düşünün inanın öyle gözükeceksiniz...

canım hangimiz 4 4lüğüğüzki allah hepimize bazı kusurlar vermiş önemli olan kendine güvenmek kendini iyi hissetmek kendinle barışık olmak kendni sevmek eğer bunlar olmazsa gerçekten yaşamdan zevk alamaz depresyona girersin dünyanın en çirkin insanı değilsinya kendini beğendiğin yanların mutlaka vardır kendine güven sadece

Ne zaman basimdaki kotu bir seye isyan etsem daha beterini yasadim.

Sukret, daha beteri olmasin diye dua et.

Estetigi cozum olarak dusunebilirsin en azindan.

Dunyada, ameliyat olsada sorunu giderilemeyecek insanlar oldugunu unutma.

Allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen üzülüyorum neden her şeyimi düzeltmek zorundayım ben sorunum fiziksel dış görünüşüm. 23 yaşındayım.Burnum çok kötüydü bu yüzden hep alay konusu oldum sonunda canıma tak edip estetik yaptırdım. Ama sadece burun olsa dişlerim güzel değil gülemiyorum bile. Göğüslerim psikolojimi bozacak kadar küçük. Dizlerim çarpık ve en son olarak da ayaklarımda hallukus vallus olduğunu öğrendim ve bununda ameliyat edilmesi gerekiyo çünkü topuklu ayakkabı bile giyemiyosun bi süre sonra ağrılar dayanılmaz oluyomuş. Takmak istemiyorum ama neden diye sormadan da duramıyorum. Artık hepsi birden psikolojimi bozmaya başladı. Allah sağlık versin en önemlisi sağlık şükrediyorum ama üzülmeden de edemiyorum. Sadece paylaşmak istedim çok bunaldım. :14:

canım, seni çok iyi anlıyorum. dış görünüş olarak fena sayılmam hatta güzel bile denilebilir ancak bazı insanlar o kadar kötülerki güzellere bile bir kusur buluyorlar..
mesela esmer oldugum için arap derler bana, gözlerim büyük oldugu için dalga gecerler.. görünüşte bakınca normalim ancak insanlar böyle.. herkeste bir kusur, alay konusu buluyorlar ancak takıyor muyum sence ? :) allaha şükür bir hastalıgın yok .. çok mu kötü hissediyorsun kendini, saç rengini değiştir biraz daha bakımlı ol.. Hani moralinin düzelmesi için diyorum..
bende bunları kafama takardım eskiden .. sonra kardeşime doktorlar bir hastalık teşhisi koydu .. artık herşey anlamsız .. yemek yiyemıyorum , eskıden her gün yaptıgım makyaj bana anlamsız gelıyor, banyo yapmak bile istemıyorum.. o kadar zor ve güçsüz bir haldeyim
İsyan etme sakın ! Allah'ın en sevmediği şey budur.

Back
X