Kimine karpuz yedirir kimine kelekKadere inaniyorum.
Yoo Imanin 6 sartindan 1i olan kaderKimine karpuz yedirir kimine keleko muydu
anlatmaya gerek yoğk görüyorsunuz
Allah bugünlerimizi aratmasın aynen öyle. Canim yaniyor vardır nedenı dıyorum. Nasıl dayanacagımı bılmıyorum. Hic bır ınsan tek degıldır tek basına terkedılmemıstır. ınsan yorgun hissediyor. Hayat zaten tatil koyu degil ancak böyle de acı olması.Yoo Imanin 6 sartindan 1i olan kader
Bende yoruldum ama yaşayacak çok güzel günlerim var, en azından buna inancım tam. Böyle düşüncelere girmiyorum artık sorgulamıyorum hiçbirşeyi. Olacaklar oluyor, olmaması gerekenlerde olmuyor ne zorluyorum nede pes ediyorum Söyleyeceklerim bukadaranlatmaya gerek yoğk görüyorsunuz
Nedir bukadar aci olanAllah bugünlerimizi aratmasın aynen öyle. Canim yaniyor vardır nedenı dıyorum. Nasıl dayanacagımı bılmıyorum. Hic bır ınsan tek degıldır tek basına terkedılmemıstır. ınsan yorgun hissediyor. Hayat zaten tatil koyu degil ancak böyle de acı olması.
Akısa bırakmıssınız ne hoş bunu yapabilmek yaBende yoruldum ama yaşayacak çok güzel günlerim var, en azından buna inancım tam. Böyle düşüncelere girmiyorum artık sorgulamıyorum hiçbirşeyi. Olacaklar oluyor, olmaması gerekenlerde olmuyor ne zorluyorum nede pes ediyorum Söyleyeceklerim bukadar
İlkokul yaslarımda gerek psikolojik bazı sağlık sorunları yaşadım kimisi halen bu anda da devam etmekte (stres yuzunden saçlarım da yok )Nedir bukadar aci olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?