• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden.,ben !!

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
sanırım saatin geç olmasından ve aşırı duygusal müzikler dinlememdendirki,uzun süredir yaşadığım ruh halimi sizlerle paylaşmak istedim kızlar.,gerçi insanların ne dertleri sıkıntıları var okudukca anlıyorum ama,her insanın kendine göre oluyo tabi sıkıntısı.,benim sorunum insanların geçmisinden dolayı bana yaşattıkları önyargılar yaşadıklarını bana çektiriyo olmaları !.,bıkıyorum,bıktırıyorum,üzülüyorum delircek gibi oluyorum neden ben ! diyorum 2,5 senedir hayatımda biri var önceden sözlü olduğu için evliliğe sıcak bakmıyo zaman geçiriyo sanki beni kullanılıyomuş gibi hissediyorum.,her hareketine onun davranışlarına yoruyo o böyleydi sendemi böyle olucaksın tavırlarında ..ve ben deliriyorum hatta bazen o
kadar ileri gidiyoki .,o böyle yaptı ben söz attım diyor düşünün artık..,!! seviyorum yoksa mecburiyetten mi birlikteyim bilmiyorum .,diğer mesele babam annemi aldattı ve ben bundan çok etkılendım küçüktüm herşeyi anlamıyodum ama büyüyüğünce birleştirdim parçları annem olaylara sustuğu için şimdi tam bir sinir hastası ne desem bağırıyo çağırıyo evde huzurum yok o da kocasından çekmiş bana çektiriyo.,diğeri ise yakın bi arkadaşım eski kankisi dediği kişiden yediği darbe ! kız bunun sevgilisini elinden almışta kimseye güvenmiyomuşta muş-muş..yani hayatımda özetle hep bu tarz şeyler var benmi çekicem diyorum bunları banane ya !! neden benim hayatıma yansıyo bunlar benimde hayatımda sorunlar oldu napalım yani herkes böyle şöyle diye eleştirelim kimseyle konuşmayalım sevgili olmayalım mı ? .,o kadar insan seçici olmama rağmen, gidip gelip böyle sorunlu insanları hayatıma alıyorum ya gerçekten çok şaşırıyorum kendime !!!!

Son düzenleme:
yani sözlüsünden yeni ayrılmış olsaydı dicektimki senle onu kıyaslaması normal çünkü insan ister istemez eski ilişkisiyle kıyaslamaya girebiliyor...amaa koskoca 2.5 sene geçmiş aradan hala seni onla kıyaslaması hiç hoş değil canım..birde inceden inceden seni tehdit ediyor..bak oda böyle yapmıştıda sözü atmıştım falan filan..bu saçma geldi..diğer konularıda kafana takma canım kendi hayatımızda ve etrafımızda böyle şeyler olabiliyor..üzülme önemli olan yaşananlardan ders çıkarmak ve halimize şükretmek..

yani sözlüsünden yeni ayrılmış olsaydı dicektimki senle onu kıyaslaması normal çünkü insan ister istemez eski ilişkisiyle kıyaslamaya girebiliyor...amaa koskoca 2.5 sene geçmiş aradan hala seni onla kıyaslaması hiç hoş değil canım..birde inceden inceden seni tehdit ediyor..bak oda böyle yapmıştıda sözü atmıştım falan filan..bu saçma geldi..diğer konularıda kafana takma canım kendi hayatımızda ve etrafımızda böyle şeyler olabiliyor..üzülme önemli olan yaşananlardan ders çıkarmak ve halimize şükretmek..

saol canım çok ilgilendiğin için teşekkür ederim..

bellıkı yaşın küçük .. ergen bunalımlarında takılıyorsun ..
Ne dıyım Allah dert vermesın canım sana .

Back
X