Neden ben?

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
21 martta çok sevdiğim bir kız arkadasımın aracılığı ile dinkültürü 3. sınıfta okuyan 3. üniversitesi olan 1985 dogumlu biri ile tanıştım bende 1987 liyim...öyle arkadasımla dertleşiyorduk evlenmek istiyorum ama adam olanı bana denk gelmiyor falan die oda bu insanı önerdi kardeşim dir benım dedi güvenirim ona dedi bi tanış dedi artvinde okuyor çocuk bense sakaryada yasıyorum nasıl olur çok uzak dedim mayısda gelicek o dedi...umreye gitmiş gelmiş beşvakit namazında allah korkusu vardır dedi... bende açık'ım benı istemez dedim o öyle biri degil dedi...neyse bu hemen çocuugu aradı söyledi faceden bakmış bana "bu kız çok güzel benı begenmez "demiş. bende allah var begenmedim ama yakışıklılarınıda gördüm dedim içimden allah korkusu vardır üzmez belki benı tanışayım en azından diye içimden geçirdim...
Gel zaman git zaman bayagı konuştuk artık bana açıldı skypta her gün bikaç kere cam açıyoruz sürekli mesaj arama 24 saattin 18 saati muhakkak haberdarız birbirimizden bende konuşmlarından davranışlarından etkilendim oda bana artık canım tatlım demeye başladı ne kadar kendimi tutarsam tutayım bende saldım artık sevgili gibi konuşmaya başladık ki agzı iyi laf yapıordu "benım gelince düşüncem değişmeyecek ben senı çok begendim" vs. diyordu bende öyle diyordum artık ilgi alaka anlaşma iyi gidiyordu sonuçta... gelmeden 2 hafta kadar önce bir tartışmamız oldu bu benı gelene kadar görüşmeyelim kafamı toplamak istiyorum kafam çok karışık dedi ben çok üzüldüm çünkü hiç bir suçum yok oda diyor" senın hiçbir suçun yok "diye..dayanamdı 2 gün sonra mj attı devam ettik görüşmeye hiçbişey yokmuş gibi... ama o sürede facebooktan engellemiş beni bende birkere sordum yüzüm yok eklemeye felan dedi ...

30 nisanda otobüse bindi 1 mayısta indi sabah ben karşılıcaktım çok terledim yolda eve gideyim öyle gelirim seni görmeye dedi tamam dedim bende... geldi gelir gelmez 15 içinde elimi tuttu çemtim elimi...caddede yürürken yine tuttu bu sefer bırakmadı oturacagımız yere kadar bırakmadı elimi yarım saat oturduk bu kalkalım mı dedi...bozuldum ama tamam dedim neyse sonra bu yolu uzatıyor "neden" diyorum "daha çok vakit geçirelim diye" dedi e dedim "oturalım biryerlerde ozaman..." oturduk kahve içiyoruz "elini tuttugumda ne hisseettin dedi" bende bişey diyemedim ömrümde ilkkez canlı görmüşüm zaten heyecanlıyım daha yüzüne bakamazsaken hemen elimi tutuyorsun zaten bişey diyemedim...Bunu sana söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama "BEN HİÇBİŞEY HİSSETMEDİM "dedi,kafam vurulmuşa döndüm senı görmeye geldim gelince düşüncem değişmeyecek diyen adam 360 derece döndü... uzatmadım arabanın ruhsatını istedi kafasına attım gittim :) hak etti!! arkadasımı aradım dedim bu çocukta bişey var ya dedim biriyle görüşüyor bu ki telefonunu cebinden hiç çıkarmadı!!!!ya da dedim biri ile daha tanışacak bişey var!!! ertesi gün arkadasım face e bakıyor bunu arkadaslıktan çıkar mış !kardeşim dediğim insna bunu bana nasıl yapar diyo kızarkadasım... çocugun duvarı açık siz birlikteyken o memlekete dönmeden ilişkisi var yaptımı diyor? yoo hayır yapmadık dedim o beni engelledi zaten dedim... 29 nisan da otobüse binmeden 1 gün önce bi kızla ilişkisi var yapmış!!!ikimizi aynı anda idare etmiş.eger benimle görüşmeyi kesseydi aklında kalacaktım göremeyecekti ya beni pislik... yanı o kızı benımle aldatmış! hiç bir günahım haberim yoktu kızı da biliyorum buldum face ini ama allahından bulsun... yeni face adresi açıp bütün içimdekileri yazdım!!! allah korkusu yokmuş şer.fsizin!!

her tanışmamadan bişey çıkıyor bu insanlar ne kadar kötü!!!

of of of bu erkekler... diyecek bir şey bulamıyorum inan. Dilerim rabbim gönlüne göre birini çıkarır karşına canım

Verilmiş sadakan varmış canım. Anlamıyorum, neden bütün erkekler bu kadar duygusuz olmak zorunda? Lanet olsun diyeceğim diyemiyorum. Vicdansız ya bunlar. Düşünme özürlü. Ona kıyamadığın kadar o sana düşünmeden, acımadan kıyıyor..... Hiç mi vicdan olmaz, hiç mi güvenemeyeceğiz ya? Allahım sinirlerim bozuldu

demekki neymiş namaz kılmakla kafayı kapatmakla adam insan olunmuyormuş , insanın içinde olucak , neyseki en baştan belli etmiş kendini, daha fazla vaktini çalmamış , bi suçunuz yok sizin

Allah'ın emirlerini kendilerini efendi, dürüst, güvenilir gibi göstermye çalışmak için kullanan adam olamamış erkeklerden nefret ediyorum.

Allah'ın emirlerini kendilerini efendi, dürüst, güvenilir gibi göstermye çalışmak için kullanan adam olamamış erkeklerden nefret ediyorum.

Aynen... Ahlak edep hak getire ya. Madem dini bütünmüş değil elini tutup canım cicim diyip cam açmayı, kızla konuşmazdı bile. Ama nerdeee...edepsiz şerefsiz dini kullanmış bir de. Allahından bulsun.

herkesı aynı kefeye koymak yalnış olur

ama tabı ALLAHIN emırlerını bılen insandan daha vicdanlı merhametlı olması beklenıyor

yinede dını bılgısıne bağlamamk gerek neyseki ıkınizı bırden daha fazla ıdare etmeye çalışmamış

Son düzenleme:
Canım aslında bu sana çok güzel bir ders oldu. Sevinmelisin. Demek ki neymiş insan olmakla dindar olmak aynı şey değilmiş. Resmen çocuk dindar diye güvenmişsin bu güvenle mesela tamamen yalnız kalacağınız bir yerde buluşmuş olsanız. Tabi ilk buluşmada bu olmaz ama çocuk seninle konuşmaya devam etse ve sen zaten dindar diye baştan güvenmişsin bir gün birlikte bir evde yalnız olsanız ve bu sana zorla sahip olsa ne olurdu? Sakın üzülme sevin insanlara sırf dini bütün biri diye güvenilmeyeceğini öğrendin.

Zaten boyle dindarim diye gecinenlerden korkacaksin

Dua et Allah'in sevgili kuluymussun

Giybet yapip arkadan konusan, namaz kilip her turlu pislikle ugrasip muslumanim diye gecinen cok
Is sekilde degil, kalptedir...

salak yerıne koydu benı bu kadar adilik olmaz ki her tanışmamdan bişey çıkıyor 29 nisanda bide bana geldiğimde annenle tanısabilirim istersen demişti aynı gün ilişkisi var yapmış....

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Birde namazinda niyazindaymis peh..
Bosver canim sen yine iyi kurtulmussun
O cirkin sen güzel zaten uyusmuyorsunuz sen daha iyilerine laiksin takma :))

Geçmiş olsun. Üzülmeyin artık, gerçek yüzünü yol yakınken göstermiş kurtulmuşsunuz. Bu tiplerden çok var maalesef. Bir de ilk etapta,uzaktan ilişki yürütmek, hele de internet üzerinden ilişki yürütmek zor bence. Evlilik anlamında, biri ile tanışılacaksa, yüz yüze gelerek tanışılmalı bu şekilde daha sağlıklı olur, daha iyi tanıma imkanımız olur, kanaatindeyim. Devamında telefonda nette görüşülür arada yüz yüze gelinir. Ayrıca insanların içini, dış özelliklerine bakarak değerlendirmemek lazım. Adam olabilme meselesi bu. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin.

Canım salla gitsin ya hiç takma bizim derdimiz başımızdan aşkın zaten, sen hayatını düzene sokmaya bak bence erkekler eksik kalsın.

canım inan bunu Allah korkusu ile bağdaştırma
cahil bir insan demek ki
Allah korkusu olan böyle şeyler yapmaz
Allah korkusu yok demek de doğru olmaz sadece cahil buldum
boşver onu, inşallah gerçekten Allah korkusunu özümsemiş biri çıkar karşına

Canım salla gitsin ya hiç takma bizim derdimiz başımızdan aşkın zaten, sen hayatını düzene sokmaya bak bence erkekler eksik kalsın.

sen var ya benım canımsın gittiğine yada gelmediğine üzülmüyorum sadece insanı bukadar da salak yerıne nasıl koymayı başarabiliyorlar bunu anlamıyorum! gurur ile oynamak bu kadar kolay mı? banada nerde salaklar onlar buluyor adam olanı denk gelmiyor...

Kız kim kaybetmiş de biz bulalım adam olanını. Üzülme, salak yerine falan koyulmadın 100 kişiye anlat bu olayı, sana mı salak diyecek dinleyenler ona mı görürsün o zaman. Ben aylarımı harcadığım, her şeyimi paylaştığım, bir sürü fedakarlık yaptığım biri tarafından ne kadar aşağılayıcı şekilde terk edildim biliyor musun? İlk 3 ay yakın arkadaşlarım tanıyamadı beni, atlattım tabi her şey geçiyor ama hala yediremiyorum kendime aptallığıma yanıyorum, beni kandırdığı yanına kar kaldı. Bütün bunları yaşadıktan sonra senin şu anlattığın gibi 1 aylık bir şey olsa güler geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…