- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
evlimisin sen ki bu kadar büyük konuştun?merak ettimSenin kendine saygın yokmuş ki başkası sana saygı duysun. O kadar mı muhtaçsın o adama ki şiddete eyvallah diyebildin? Şaka gibi bir de bunları maharetmiş ve çok güzel özelliklermiş gibi anlatmışsın.
ben boşandım seni anlıyorum ama zorlu bir süreç daha daha iyi olucaksın zamana bırak dicem sen bırakmasanda inan zaman alıp süpürüyor acın azalacaktır...boşanmayı zorlaştıma onlada konus daha fazla zarar vermeyin birbirinize ...atlatıcaksın ve inan bunu yaşayanın o kadar kişi olduğunu gördüm ki ilk biz değiliz keşke ama son olsak malesef olmayınca olmuyor ...bitti de bitti ben onu çekemedim o beni bitti de nasşp böyleymiş de dua et Allahım bizi affet de.zor kardeşim zor ama geçiyor..bir arkadaşım insan ölümlere bile alışıyor buna mı alışılmıcak demişti ki doğru dedi.Allah sabır ve sonun da selamet versin..Herkese hayirli cumalar arkadaslar esimle iki aydir ayriyiz konu acmistim evi terkettigim zaman.. simdi biraz daha iyiyim ama kabullenemiyorum neden benim basima geldi diye herzaman fedakar bi es olmaya calistim bi cok seyi alttan aldim siddete ragmen affettim cevremde herkes ailesi ve cocuklaryla mutlu kendimi su dunyada tek hissediyorum.. ve en yakin akrabalarn surekli soru sormasi laf etmeleri.. bu dönem nasil atlatilir?
evlimisin sen ki bu kadar büyük konuştun?merak ettim
benim ağzımdan duymadıklarını okumadıklarını, neden hoyratca sorabiliyorsun hatta dile getiriyorsun .mutluluklar hayatım :* no problemEvliyim. Ne gibi büyük konuştum? Dayağa karşı değilsin sanırım, şiddet görünce susmalı mı bir kadın, bunu mu savunuyorsun?
Ben kocam ayriliyor diye uzuluyorum yazmadim icinde bulundugum durum beni uzuyor dedim biraz sakin ya!Evliyim. Ne gibi büyük konuştum? Dayağa karşı değilsin sanırım, şiddet görünce susmalı mı bir kadın, bunu mu savunuyorsun? Şiddete susan ve şiddete susmama rağmen kocam ayrılıyor diye üzülen bir insana sen iyi olanı yapmışsın mı demeliydim?
neden benim basima geldi
erzaman fedakar bi es olmaya calistim bi cok seyi alttan aldim siddete ragmen affettim
Evet ama öyle degilmiscevap soruda gizli.
işte bu yüzden.
cidden böyle şeyleri hazmederek yutarak evliliği kurtarabileceğinize inandınız ve hatta istediniz mi? vay ki halinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?