Neden ben

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese hayirli cumalar arkadaslar esimle iki aydir ayriyiz konu acmistim evi terkettigim zaman.. simdi biraz daha iyiyim ama kabullenemiyorum neden benim basima geldi diye herzaman fedakar bi es olmaya calistim bi cok seyi alttan aldim siddete ragmen affettim cevremde herkes ailesi ve cocuklaryla mutlu kendimi su dunyada tek hissediyorum.. ve en yakin akrabalarn surekli soru sormasi laf etmeleri.. bu dönem nasil atlatilir?

Senin kendine saygın yokmuş ki başkası sana saygı duysun. O kadar mı muhtaçsın o adama ki şiddete eyvallah diyebildin? Şaka gibi bir de bunları maharetmiş ve çok güzel özelliklermiş gibi anlatmışsın.

Evet o an ki psikolojim bunu elveriyordu belkide o an evet dediginiz gibi bir insandim keske yorumunuz yapici olsaydi biraz yasayan bilir diyorum ve yasamamanizi diliyorum..

Zaten bu kadar fedakarlık ederek kaybetmişsiniz.
Erkekler ağızlarına eden kadınların peşinde divane olur. Bu hep böyledir malesef.

"Neden" diyerek hiç bir şey i çözemesziniz öncelikle bunun farkına varın.

Boşanma sürecini en az hasar ile atlatmanız gerekiyor.
Kafa olarak ve ruhsal anlamda önce iç huzurla kavuşmanızı sağlamanız gerekiyor.

Bunun için aktivetiler yapmanız gerekiyor. Ne bileyim spor, yoga, meditasyon, dans, vs...

Kafa açısından ve ruhsal anlamda rahatladığınızda sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız ve hayatınız daha olumlu yönde ilerleyecektir.

Hayırlı cumalar arkadaşım

Belki de olmadığında bir hayır vardır. Nihayetinde biz sadece insaniz hayırlı olup olmadığını bilemiyoruz .

Ne verirsen raziyim Rabbim de , kendini O'na bırak ki zaten bıraksak da birakmasak da Allahın dediği olacak

Bari başına gelen bela değil imtihan olsun razı olan imtihan der olmayan bela..

Şiddet kısmını eleştirmiyorum kinamiyorum çünkü doğru olmadığıni sende biliyorsun , Allahın sana emanet verdiği beden 'e eziyet ettirme ...!

Bundan sonrası için mutlu günler gorursun inşaallah

Şu dünyaya geliş amacımızı biraz çözebilsek keşke.
Yemeye, içmeye, deli divane mutlu olmaya gelmediğimiz gibi, sonuna kadar yıpranmaya ve dayak yemeye de gelmedik.
Mutlu olduğumuz zaman neden ben? demiyor isek bu teslimi zorlu yollarda da göstermeliyiz
Tamam insanız ama isyan etmek, suçlu aramak yerine derdi verene sığınmak en mantıklı olanı
Hani şiirler de söylenir ya acım da sensin ilacımda..
Kendinizi yıpratmayın.
Koca, sevgili her daim bulunur. Biri gidiyor biri geliyor
Biraz uzaklaşın kendinizle vakit geçirin kendinizi özlemediniz mi?

Evliligim boyunca ozguvenim cok dustu esim oven degil hep yerendi turkiyeden almanyaya gidisim turkiyede ogretmen olup orda hicbisey yapamayisim hepsi bi etkendi.. bu iki ay ayriligimiz suresince bile kendim olarak cok toparlandim aslinda ama bu bosanma kelimesinin yukunu atamiyorum hala sanki herkes beni konusuyor bi ben boyleymisim gibi garip bi duygu iste belki bosananlar anlar beni.. guzel mesajlariniz icinde allah razi olsun

şurdaki üyeler kendi sorunlarını sıkıntılarını yazsalar halinize şükredersiniz çoğunda inanın önünüze bakın kimse vazgeçilmez değil belki çok daha mutlu olacaksınız kim bilir ?

herşeyin bir sebebi vardır..ve Rabbim bizim için en hayırlısını bilir..bu senin hayattaki sınavın demekki..isyan etmemen lazım...herşey zamanla unutulur..

Herkes mutlu değil. Hatta bence hemen hemen herkes mutsuz bu hayatta. Sadece kendini ailesini yuvasını "aşırı huzurlu ve mutluyum" şeklinde gösterenler olduğuna inanıyorum ben.

Ama sonuçta öyle olsa bile bu sizi rahatlatmalı mı? Boşverin ya kim mutlu ya da mutsuzsa. Onun yerine tamamen kendinize odaklanıp hedefler belirlesenize( pis şiddet uygulayan kocanızı tamamen aklınızdan çıkarıp)

Son düzenleyen: Moderatör:
evlimisin sen ki bu kadar büyük konuştun?merak ettim

ben boşandım seni anlıyorum ama zorlu bir süreç daha daha iyi olucaksın zamana bırak dicem sen bırakmasanda inan zaman al
ben boşandım seni anlıyorum ama zorlu bir süreç daha daha iyi olucaksın zamana bırak dicem sen bırakmasanda inan zaman alıp süpürüyor acın azalacaktır...boşanmayı zorlaştıma onlada konus daha fazla zarar vermeyin birbirinize ...atlatıcaksın ve inan bunu yaşayanın o kadar kişi olduğunu gördüm ki ilk biz değiliz keşke ama son olsak malesef olmayınca olmuyor ...bitti de bitti ben onu çekemedim o beni bitti de nasşp böyleymiş de dua et Allahım bizi affet de.zor kardeşim zor ama geçiyor..bir arkadaşım insan ölümlere bile alışıyor buna mı alışılmıcak demişti ki doğru dedi.Allah sabır ve sonun da selamet versin..

evlimisin sen ki bu kadar büyük konuştun?merak ettim

Evliyim. Ne gibi büyük konuştum? Dayağa karşı değilsin sanırım, şiddet görünce susmalı mı bir kadın, bunu mu savunuyorsun? Şiddete susan ve şiddete susmama rağmen kocam ayrılıyor diye üzülen bir insana sen iyi olanı yapmışsın mı demeliydim?

Evliyim. Ne gibi büyük konuştum? Dayağa karşı değilsin sanırım, şiddet görünce susmalı mı bir kadın, bunu mu savunuyorsun?
benim ağzımdan duymadıklarını okumadıklarını, neden hoyratca sorabiliyorsun hatta dile getiriyorsun .mutluluklar hayatım :* no problem

Ben kocam ayriliyor diye uzuluyorum yazmadim icinde bulundugum durum beni uzuyor dedim biraz sakin ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…