bende 1 yıldır istyorum ama olmuyor stres yaptık biz çok baskı da vardı kaynanamdan artık onunla görüşmüyorum eşimde mesafeli biz oluruna bıraktık bi de bu zaman zarfında stresten amaaan zaten hamile kalınca alıcam deyipte kiloları da aldım internette okumuştum alınan her bir kilonun hamile kalma olasılığını azalttığını şimdi kiloma dikkat ediyorum bebek zaten istiyorum ama olurununa bıraktım artık :)Slm kizlar ..
Kafam iyice karisti.artik bebek istiyorum bende .
Soyle ki : ben 23.06.2015te adet oldum snraki iki ay adet gormedim hamileyim sandim.test yapti doktor yine negatifsonra adet sokturucu verdi.kullandim 23.08.2015te adet oldum.bu ay gene bi hafta gecikti .uykuya doyamiyorum yedikce yiyorum ayricada midem bulaniyo.bugun yine test yaptim gene negatif.biliyorum su bes alti aydir cok stres yasiyorum kaynanam yuzunden .esimde biliyor bunu.sizde okumussunuzdur actigim konulardan .bunlardan kaynakli diye dusunuyorum .kaynanm memleketten hala gelmedi.ben geliyimde oyle hastaneye gidelim diyor .ama onunla degil hastaneye gitmek ayni havayi bile solumak istemiyorum.bu nasil devam edecek bilmiyorum.artik duzenim kalmadi.internete yazdiimda depresyon da cikmisti .o konumuda okuyanlar bilir.ben ne yapacam nasil cocuk sahibi olacam allahim sen bana yardim et bunu sadece sizden guzel yorumlar yardimci olacak sozler icin yazdim.sizden aldigim destek bana baya yariyo.bu arada baya uzun yazdim bi kusurum olduysa ozur dilerim ...
6.ayda orucun son uc dort gununde canmStreste etkiler hormonlarını. Stres yapma, sakin ol, relaks ol. Ne kadar oldu çocuk düşeneli?
Amin allahmmm ne plur sen bize yardimci ol kucaklarimiz bos birakma sen ..psikolojik offff offf sanırım bu vücutlar kendını hamıle sanıyor. ama sonra bır bakmıssın adt gelmış. bende sınır oluyorum her ay aynı seylerı yasamaktan. ama yuregımızı ferah tutalım stres en buyuk dusman ıkı senedır stresın dıbıne vurdum hıc bır faydasını görmedım. bıraktım artık bende . önce ıyı bır doktor arastırın ve kesınlıkle esınızle beraber gıdın doktora kayınvalıde yapmıcak cocugu sonucta. bu arada problem belkıde hıc buyutulecek bısı degıldır. belkı esınızın spermlerı kuvvetsızdır bı ılacla cozersınız olayı. ama kesınlıkle ıyı bır doktor ve sıfır stres. Allah kucaklarımızı bebişle doldursun (aminnnnnnnnnnn)
Aslnda haklisin canmmm inan dusunmekten boyle bi dusunceyi aklimdan geciremez olmusum.boyle denemeliyim bencede.tesekkrler bu aradaÖncelikle çevre baskısını yok etmek için bebek düşündüğünüzü belli etmeseniz şimdilik düşünmüyoruz gibi takılsanız onlar da sizi bekleyip strese sokmazlar .
E daha bismillah6.ayda orucun son uc dort gununde canm
daha 6. aydan beri düşünüyormuşsun bak burda yıllardır bekleyenler var duyanda yıllardır bekliyorsun sanır.bende 2 yıldır bekliyorum sen elinden geleni yap vardır bir zamanı olmaması da dünyanın sonu değil ya hem niye kaynananla gidiyosun ki dr a niye onu bekliyorsun gitmek için? al kocanı yanına gidin beraber önce onun tahlillerinin yapılması gerekir zaten. biraz güçlü olun ümitsizliğe kapılmayın hemenSlm kizlar ..
Kafam iyice karisti.artik bebek istiyorum bende .
Soyle ki : ben 23.06.2015te adet oldum snraki iki ay adet gormedim hamileyim sandim.test yapti doktor yine negatifsonra adet sokturucu verdi.kullandim 23.08.2015te adet oldum.bu ay gene bi hafta gecikti .uykuya doyamiyorum yedikce yiyorum ayricada midem bulaniyo.bugun yine test yaptim gene negatif.biliyorum su bes alti aydir cok stres yasiyorum kaynanam yuzunden .esimde biliyor bunu.sizde okumussunuzdur actigim konulardan .bunlardan kaynakli diye dusunuyorum .kaynanm memleketten hala gelmedi.ben geliyimde oyle hastaneye gidelim diyor .ama onunla degil hastaneye gitmek ayni havayi bile solumak istemiyorum.bu nasil devam edecek bilmiyorum.artik duzenim kalmadi.internete yazdiimda depresyon da cikmisti .o konumuda okuyanlar bilir.ben ne yapacam nasil cocuk sahibi olacam allahim sen bana yardim et bunu sadece sizden guzel yorumlar yardimci olacak sozler icin yazdim.sizden aldigim destek bana baya yariyo.bu arada baya uzun yazdim bi kusurum olduysa ozur dilerim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?