- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
- Konu Sahibi lavantakesesi35
-
Boşver ya, çağırsalar bile gitme bundan sonra. İş harici, kendi arkadaşın yok mu?Merhaba arkadaşlar,
Şehrin farklı bölgelerinde oluşan ofisler var yaklaşık 15'e yakın bayanız 2li 3lü şekilde farklı ofislerdeyiz.Arkadaşlarla bi toplanma durumu olduğunda baştan sanada haber vercez diyorlar sonra bir bakıyorum diğer kızlarla gidilmiş.Yer bildirimden anlıyorum.Sosyal medyada etiketleme yapıyorlar gene her kız var ben yokum.Normalde soğuk bi insanım ama hemen hemen hepsiyle tanıştım ve sonradan öyle olmadığımı onlarda söyledi.Yaş olarak aramızda kimiyle 3 kimiyle 5 yaş var.
1. yaptıklarında şakayla karışık hani haber vercektiniz dedim.2.de 2 etti bak falan dedim. Hergün arardım onlar arayana kadar aramamaya karar verdim. Bakalım ne zaman akıllarına gelecek.Sizce aramamaya devam mı etmeliyim yoksa içlerinden en samimi olduğuma kırıldığımı söylemelimiyim ?
Seni istemiyorlar belli.Merhaba arkadaşlar,
Şehrin farklı bölgelerinde oluşan ofisler var yaklaşık 15'e yakın bayanız 2li 3lü şekilde farklı ofislerdeyiz.Arkadaşlarla bi toplanma durumu olduğunda baştan sanada haber vercez diyorlar sonra bir bakıyorum diğer kızlarla gidilmiş.Yer bildirimden anlıyorum.Sosyal medyada etiketleme yapıyorlar gene her kız var ben yokum.Normalde soğuk bi insanım ama hemen hemen hepsiyle tanıştım ve sonradan öyle olmadığımı onlarda söyledi.Yaş olarak aramızda kimiyle 3 kimiyle 5 yaş var.
1. yaptıklarında şakayla karışık hani haber vercektiniz dedim.2.de 2 etti bak falan dedim. Hergün arardım onlar arayana kadar aramamaya karar verdim. Bakalım ne zaman akıllarına gelecek.Sizce aramamaya devam mı etmeliyim yoksa içlerinden en samimi olduğuma kırıldığımı söylemelimiyim ?
Ben olsam bir daha aramaz samimiyetimi de keserdim.
İş dışında konuşmazdım onlarla..
Boşver ya, çağırsalar bile gitme bundan sonra. İş harici, kendi arkadaşın yok mu?
Zaten ofiste hergün gördüğün insanla haftasonu niye buluşulur onu da anlamış değilim. Bana da derdi ofisten arkadaşlar, şuraya buraya gidelim diye, açık açık diyordum valla, hergün birbirimizin yüzünü gördüğümüz yetmiyor mu diye...
Demek ki sizi istemiyorlar cok acik degil mi ? Neden israrcisiniz ? Onlara mecbur degilsiniz, yerinizde olsam is disinda tum iliskimi keserdim ben de onlarla. Iste de belli bir seviyede dururdum.
Sakın arama hatta sosyal hesaplarından da sil , şunlara bak ya, pabucumun bir şeyleri... unutmaları mümkün değil basbaya sizi istemiyorlar yanlarında, iş dışında görüşme..
Seni istemiyorlar belli.
ama sevmedikleri anlamına gelmiyor. Aynı ritmi yakalayamıyorsunuzdur belki..
Ben olsam kendi haline bırıkırım olayları.
İş dışında çok fazla muhatap olmak zorunda değilsin iş arkadaşlarınla.
İstenmedigin yere gitmek icin ugrasma.. bu saatten sonra davet etseler de gitme.
kırıldınızı söyleyin ve birdaha aramayın...
açık açık sölerdim ben senin yerinde olsam ne o yerinizimi daraltıyorum diyeMerhaba arkadaşlar,
Sizden hoşlanmıyor olabilirler ,muhabbetiniz sarmıyordur.Kimse kimseyi çağırmak arkadaşlık yapmak zorunda değil.Bir gruplaşma var siz grup dışı kalmışsınız malesef
Kendinizi dışlanmış hissetmeyin. İş işte kalsın. görüşmeyin onlarla boşverin
açık açık sölerdim ben senin yerinde olsam ne o yerinizimi daraltıyorum diye
bidaha kesinlikle muhatap olmam onlar gönlümü alana kadar
Kiskanmislardir kesin sizi ondan bu hareketler. Nefret ediyorum bu tavırlar dan muhattap olmayın bile. .
Hergün birbirimizi görmüyoruz farklı ofislerdeyiz arada toplanalım demiştik. Ama dediğim gibi dahil edilmedim. Kırıldığımı aslında belli ettim ama tabi anlayana. Aramayı düşünmüyorum zaten onlardan arayan olursa da mesafeli davranırım. Tuhaf olan sevmediklerini söyledikleri insanla bile görüşüyorlar. İnsanlar gerçekten çok tuhaf. Dediğiniz gibi kafalarımız uyuşmuyor herhalde. Üniversitede böyle olmuştu baştan görüşmedi kimse yarı dönem sonra yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi kızlarla hala daha çok iyi sırdaşızdır. Neyse insan kendine yetmeli yeni uğraşlar bulayım
Kullandırmayın kendinizi onlara muhtaçmısınız ki ?Merhaba arkadaşlar,
bu sıkıntılar hemen hemen her çalışma ortamında oluyo nedense?
fazla takılmayın dediğiniz gibi başka uğraşlar bulun.
benimde biriyle sıkıntım olmuştu ondan sonra uzak durdum böyle iyiyiz.
Doğru haklısınız sonradan bende düşündüm keşke yazmasaydım o zaman tavrı koysaydım diye.Kendi hatam olduğunu sanmıyorum. Aksine her yardımlarına koşardım. Aslında daha ameliyat olduğum zaman anlamam gerekirdi.1 eylülde ameliyat oldum işyerimden kimse 1 yılı geçti aynı iş yerindeyim ne hastaneye nede evime gelmedi telefonla sadece geçmiş olsun dediler. Ki buna işverenlerimde dahil.(Daha önce aynı şekilde ameliyat bile değil rahatsızlanan bir kişiye çiçek göndermişler evine daha sonradan öğrendim)Herkes le mesafeli olmam gerek yazarken ve sizler yazarken daha iyi anladım.Sizin bazı hareketlerinizden hoşlanmıyor olabilirler mi? Belki farketmeden birşey yapıyorsunuzdur hepsi rahatsız oluyorda olabilir..Hiçbiri istemiyorsa ortak bir karardır belki..Ama ne olursa olsun hiç çağırmasalarmış keşke,baştan planlayıp sonra çağırmamaları hoş olmamış.Yalnız sizinde hatanız var ben olsam hani haber verecektiniz,2 etti bak diye asla sormazdım..Beni istemeyeni ben asla muhattap alıpta kendimi düşürmem direk ilişkimi keserim..
muhtemelen onlara da sizi sevmediklerini falan söylüyorlardır.
onların sohbetine muhtaç değilsiniz. boş verin iki yüzlülüklerine devam etsinler, böyle insanlarla görüşmemek size bir şey kaybettirmez.
Haklsınız bu saatten sonra görüşmem .Kullandırmayın kendinizi onlara muhtaçmısınız ki ?
Ben olsam iş haricinde görüşmem onlarla..
Kendinizi zorla kabul ettiriyomuş gibi gözükmeyin..
Çağırmıyorlarsa onlar kaybeder siz değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?