Neden beni kontrol ediyor?

hangimiz eski sevgililerimizi incelemedik,ne yapiyor ediyor diye takip etmedik ki?Buda oyle birsey.
Eger rahatsiz oluyorsan,ne yaptigini bilmesini istemiyorsan vs bence bir an once tel no degis :)

hangimiz eski sevgililerimizi incelemedik,ne yapiyor ediyor diye takip etmedik ki?Buda oyle birsey.
Eger rahatsiz oluyorsan,ne yaptigini bilmesini istemiyorsan vs bence bir an once tel no degis :)

Faturali hat kullaniyorum, kontratin (vertrag) süresi yakinda bitiyor ondan degistirmiyorum

Rahatsiz oldugumdan degil, tabiki arada iyi oldugunu bilmek sevindiriyor. Bukadar incelemesine anlam veremiyorum. Ne zaman online olup ona yazip yazmadigimi kontrol etmesine ne gerek var. Yemiyo icmiyo "acaba bana mi yazacak" diye gözü sürekli telefonda oluyor herhalde bukadar bildigine göre. Az daha konussaydik girdigim tarihi ve saati de söylerdi

sen ona pas verme. Emin ol daha çok koşar peşinden, meraklanır, kudurur

sevgilisi oldugunu soylemissin ama hala kalbi sende olmasin?
Zaten erkekler hep onlarin olmayanin pesine giderler kaybettikleri zaman akillari basina gelir.
egal..

Tipik eski sevgili . '' Dön '' desen dönecek ama 3 5 gün sonra tekrar gidecek . Maymun iştahlı çünkü .

Sana tavsiyem bir daha aramasına fırsat bile verme whatsapptan engelle . Numarasını falan de engelle twitter , foursquare , instagram vs sil ve sana ulaşmasını engelle .

Zira sevgilisinin yerinde sen de olabilirdin . Seninle kontak kurmasına izin vermemelisin

sevgilisi oldugunu soylemissin ama hala kalbi sende olmasin?
Zaten erkekler hep onlarin olmayanin pesine giderler kaybettikleri zaman akillari basina gelir.
egal..

O sansini coktan kaybetti. Hem sevgilisi var bulasmam ki isim olmaz bidaha. Arada hal hatir sorabilir ok bukadar sadece.

Zaten istisna yaparak aramasina izin verdim. daha önce de aramisti 3 defa cikmadim. geri de dönmedim hic. whatsappdan engellersem normal mesaj yoluyla ulasir bu seferde. devam ederse numarasini engellettirecegim artik

ne yaparsa yapsın sakın geri dönme ,hemde o seni sebepsiz terk etmiş sevseydi böyle birşey yapmazdı.seni özlemiş olabilir ama bu senisevdiğini göstermez .

Geri dönmek istiyor gibi algıladım ben
Gelen gideni aratır diye boşa dememişler
Belli ki şimdikiyle öylesine flört ediyor.Aklı da hala sende
Sen hiç pas verme boşver.
Sevseydi zaten ayrılmazdı pat diye
Sürünsün bırak

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Eğer sizi hala seviyor ya da geri dönmek istiyor olsaydı sevgilisinden ayrılır öyle gelirdi... Kontrol ettiğini söylüyor ama "nedeni yok" diyor... Neden? Bu soruya olumlu cevap verirse hak iddia etmeye kalkarsınız, size karşı sorumluluk taşıması kızdan ayrılması gerekir mazallah... Oysa onun derdi aklınıza girip kafanızı meşgul edip sizi unutamadığını düşündürüp ilişki sorumluluğu taşımadan sevgilisinden arta kalan zamanlarda sizinle laflamak...

Amaç belli, sizin onun mesajına, telefonuna, vs. cevap vermeniz ona hala onunla bir şeyler düşündüğünüzü hatta onu sevdiğinizi hissettiriyor ve bu büyük bir tatmin... Düşünsenize sevgilinizden ayrılıyor hayatınıza yeni birini alıyorsunuz buna rağmen eski sevgilinizle iletişim kurabiliyorsunuz, sizi öyle ya da böyle yanıtsız bırakmıyor, vazgeçilmez olduğunu düşünmek isteyen her ezik karakter için inanılmaz bir doyum bu...

Neyse ki siz de bunun farkındasınız da engelleyeceğinizi söylüyorsunuz... Aksi halde onun istediğini yapmış olurdunuz; sizi arada yoklayarak hala sizi düşündüğünü sanıp umutlanmanız ve bundan anlamlar çıkarmanız... Bu, sevgilisiyle görüştükten sonra boş zamanlarda onun için gayet eğlenceli bir faaliyet olurdu...

Haklisiniz, kendimi kizin yerine koyuyorum. Ben yasadim bunlari zamaninda. Benimle iken de benden önceki sevgilisiyle görüsüyordu. Saklamaya calisti hep, MSN'den Facebook'dan engelledi beni "Hesabimi kapattim" bahanesiyle. Görüstüklerini ögrenmeyeyim diye. Ama ben herseyi ögrendim zamanla. Kendi gözlerimle okudum neler yazdiklarini. Kiza siirler, ask sarkilari yollamisti. "O benim zayif noktam, bo$ bulundum. Ama ona karsi bisey hissetmiyorum"...bunlarla beni kandirmaya calisti akli sira !

Uzun lafin kisasi. Benim yasadiklarimin aynisini simdiki sevgiliside yasiyor veya yasayacak, henüz haberdar mi degil mi bilmiyorum. Ama cok igrenc bir duygu. Birde o kisiyle gelecege yönelik planlar yaptiysan, ve uygulamaya bile gectiysen, iste bu daha cok koyuyor insana. Aldatmayla kiyaslanacak derecede..

Yalan degil, arada merak ediyorum iyimi kötümü diye. Bunu da dogal karsiliyorum, kim bir zamanlar cok sevdigi insani merak etmez ki. Ama hic yazmadim, hep o yazdi, bende cevap verdim iste..
Yine de o kizin bu duyguyu tatmasini istemem. Ömür boyu da onu düsünemeyecegime göre, noktayi koymaliyim artik. Engelleyecegim. Numaram da degisecek yakinda.
Mutlu olsun, karsisindakini beni üzdügü gibi üzmesin, baska birsey istemiyorum ondan

ne yaparsa yapsın sakın geri dönme ,hemde o seni sebepsiz terk etmiş sevseydi böyle birşey yapmazdı.seni özlemiş olabilir ama bu senisevdiğini göstermez .

Beni sevdigine hicbir zaman inanmadim zaten..benlki yaniliyorum diye sürdürdüm ama 2 sene boyunca bir türlü inanamadim ..

Abla ben bulasmiyorum zaten hayatinda biri var, isim olmaz asla.
Ister sürünsün ister gelsin ayaklarima kapansin.
Ben o kiza üzülüyorum sadece, insallah onu da kandirip ortada birakmaz..

bi kere bu eski sevgiliyi kontrl etme olayını anlamıyorum ben insanın aklına bile gelmemeli bence..

bu insandan sana hayır gelmez kimseye gelmez. hiç muhatap olmaman daha iyi,hem sevgilisi var hem seninle ilgileniyo,belli ki ne istediğini bilmeyen doyumsuz bi tip

Adam sevgilisi varken sana yazıyorda sen niye cevap veriyorsun?
Ben onun sevgilisine üzülüyorum diyorsun ama hiçte üzülmüyorsun hatta çocuk sana yazdıkça içinden oh olsun sevgilinin aklı hala bende diye düşünüyorsun belki.
Rahatsız olan insan bu şekilde karşılık vermez.
Aynısı sana yapılsa hoşuna gider mi?
İstemem yan cebime tavırlar hiç hoş bir şey değil.
Kendinize gelin ve çekin düzen verin tavırlarınıza.Belliki sizinde aklınız hala eski sevgilinizde.
Merak ediyorum iyi mi kötü mü diye düşünmek ayrı bu şekilde msjlaşıp sohbet etmek ayrı.
Bunu ayırt edebilecek bi yaşta olduğunuzu düşünüyorum....

benım yorumum ne sizi seviyor ne simdiki sevgilisini .. sadece ne istediğini bilmeyen manyagın tekı o...

aman ne maymun istahlıymış
ille de eski ile yeni anda anda etrafında olacak
eskiden seni de aynı duruma sokmuş
ararsa açmazsın mesajlarını okur geçersin bişi olmaz

Öyle düsündügümü nerden biliyorsun?
Bundan sonra hic cevap vermeyecegim zaten numaram degisene kadar.
Benim aklim basimda merak etme. Tabiki aklim onda, ama sürekli degil. Fakat bu ona yüz verip geri istedigim anlamina gelmiyor.
Ayrica neden kiza oh olsun diyeyim ki? Tanimiyorum etmiyorum bile bunun icin bir nedenim yok. Kizin bi günahi yokki.
Iste kendimi onun yerine koyabiliyorum, ve ögrenince nekadar kahrolacagini adim gibi biliyorum. Buna asla vesile olmak istemem.
Dedigim gibi INSALLAH onu da üzmez ve mutlu olurlar.
Zamanla ipler tamamen kopacak elbet..ilk adimi ben atacagim ve birdaha cevap vermeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…