Neden benim güzel bir aile fotoğrafım yok :(?

Bunun için üzüldüğüne inanamıyorum.ver makinayı eline eşinin beni bebeğimle çek de olsun bitsin neden ondan bekliyosunki?

canım erkekler ayrıntıya önem vermezler.onun içiç fotoğraf fasa fisodur.takılma bu kadar bizim gibi ince ve ayrıntıya önem verselerdi hiç sorun çıkmazdı.relax canım.

ah be kanneciğim neden çekiniyorsunki Allah aşkına...
bende fotograf delisiyim her anımızı fotoraflamak isterim.
benimki bile bıkar durumdan.
o o sırada hofffff derken sıkılmış bir vaziyette.
ben objektife bakarım bi yandan
bi yandan ona sırıt derim...
sende çekinme söyle bu günler geri gelmiycek beynimizde bir yere kadar saklayabiliyoruz.
ama fotograflar değerlidir benim nezlimde :)

bende fotoğraf çekmesini pek sevmem strese girerim nedense ,belki sevmiyordur...sen de beraber çekelim diye..

aman canım üzüldüğün seye bak benimkide foto şipşak kapının önüne cıkınca baslar ,heranını fotograflar artık ne albümler ne cdler alıyor bizi cekmesin daha iyi

Benım koca da oyle. Ben severım foto cekılmeyı. O herkesı ceker ıkımız cekılelım demez bı kere de

canım bizimde kocamla doğru düzgün romantik fotomuz yok.
hatta düğün fotolarımız bile çok resmi gıcık oluyorum. insanın romantik düğün resmi olmaz mı ya?!
neden yok biliyor musun? ayıp olurmuş herkezin içinde öyle şeyler olmazmış. sanki başbaşayken çok romantik ya klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…