- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
teşekkür ederim sizinde ihtiyacınız olduğunda bana mesaj atabilirsiniz :) benim gönül dostumda yok sanırım yani insanların kalbini okuyamıyorumki gerçekten beni sevip sevmediklerini bileyim ama yok galibaayni beni anlatmissin ve cocugum var halada ayniyim deger verdiklerim deger gostermiyor . hatta cocugum unca hepten yok oldular . tabi benmkiler lise unv. degil . komsu akraba falan falan . sonra oturup dusundum . amannnnn cokta onemli bisi saanki . kac yasindasin bilmiorum evli bekar bilmiorum . ama manevi dostlar her zamn daha kalicidir . illa beraber gezmeniz birbirinize gitmeniz gerekmiyor . benim yanimda yakin arkadasim yok ama 24 saatlik yolun sonunda baska sehirlerde arkadaslarim var . onmli olan gonul dostu canim . sadce gonulle bagli olduklarin var. cok uzaklar ama bi telefon kadar yakinlar . ama dibimdekiler sirf ben orda burda gezmiorum die sosyel degilim die ne biri ario ne soruo ne gel dien var nede ben geleyim dien var . hic moralini bozmaya degmez sen kendini biliosunsonucta . sen seni hakedenle bir dostluk kur . cok ihyiyacin varsa bana msj at burdan![]()