• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir ey hissetmiyorum?

Canım illede bir belirti arama ,rahat ol.Bende ilk iki gün bişey hissetmedim ama 2.günden sonra kasıklarımda batmalar oldu.Benim yarın test günüm.Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun,rabbim bizimde gönlümüzün muradını versin,hepimizin yüzünü güldürsün innnnnşalllahhhh!!!!

kıslar bana doktorum normal hayatına devam edebılırsın sadece agır kaldırma uzanma stres yasak dedi okadar yemek bıle yapabılırsın dedi

arkadaslar gece uyurken bazen yuzustu yatıyorum bılemeden uyanınca anlıyorum donuyorum
bzımde ılk deneme ama ben 2 kez hamıle kaldım kendı kendıme azok bılıyorum ama tup bebek olunca daha dıkkatlı olmak gerekıyor buda sıkıntıya sonuyor ınsanı
onu yaptım bunu yaptım yapmasamıydım zıhnı bulanıyor ınsanın
ama hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun

bende hıc bı belirti yok sadece afedersınız acayıp gazım var transferın ılk gununde berı bıde ıshalım okadar yoksa hıc agrım olmadı bugun 3.gun

arkadaslar gece uyurken bazen yuzustu yatıyorum bılemeden uyanınca anlıyorum donuyorum
bzımde ılk deneme ama ben 2 kez hamıle kaldım kendı kendıme azok bılıyorum ama tup bebek olunca daha dıkkatlı olmak gerekıyor buda sıkıntıya sonuyor ınsanı
onu yaptım bunu yaptım yapmasamıydım zıhnı bulanıyor ınsanın
ama hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun

Bunların önemi varmı acabadoktor bana illaki sırt üstü uan diye bir şey söylemedi.ben hep yan yattım.endişellenmeye başladım.

tüp bebek insanı cok yoruyo.ınsanın bazen hıc bırsey hıssetmıyo. ben hamıleykende cok nasıl desem karmaşıktım. bısı oldumu karnımda yaşıyomu hala. o yüzden kendıjnı cok sıkma.... rahat ol hayırlısı olsun

çok teşekürler arkadaşlar iyi ki varsınız.moral buluyorum sayenizde.sizin ilk denememiydi.

canım embriyolar transferden sonra 20dk içinde rahime ya tutunuyolar yada tutunmuyolarmış
inşallah bebişlerin seninledır
tabiki bişey hissetmemen normaldaha ilk gün belki 12gün bişey hissetmeyeceksin ama sakın moralini
bozma ve bebeklerinin seninle olduğunu düşün

ılk 20 dk ıcındemı tutunuyorlarmıs ben 4 5 gun sonra dıye duymustum

canım bana hemsirem öyle söylemişti
insanlarda sürekli yatarsam tutar gibi bi düşünce varya onu sormuştum
dediki 20 dk önemli
normaldede ilşkide eğer döllenme olduysa döllenen yumurta ancak 3-4gün
sonra ana rahmine ulaşıyor ama tüp bebekte zaten 3-4günlük süre lab. geciyor canım

anladım canım benım transferım salı gunu oldu bende dıyorum 3 4 gun ıcınde anca tutunur tutunabılırse
blastta daha cabuk tutunuyor dıye duymustum
pekı nıye hemen bellı olmuyor sonuc

canım birşeyler hissetmek zorunda değilsin.. okudukların genellikle tedavinin yan etkileri yada ilaçlat
rın.ben hiçbirşey hisstemedim.. hatta hamile olduğumu öğrendim ne mide bulantısı ne kusma yok birşeyyy..kalbini temiz tut

anladım canım benım transferım salı gunu oldu bende dıyorum 3 4 gun ıcınde anca tutunur tutunabılırse
blastta daha cabuk tutunuyor dıye duymustum
pekı nıye hemen bellı olmuyor sonuc

canım vücut anca hazırlıyor demekki kendini hormaonların değişmesi falan
12günde ya adet için yada gebelik için hazırlanıyor sanırım vücut
benim 7.gün idrar testimde ikinci çizgi silik bile cıkmadı tek çizgiydi
ama 8.gün değerim çok yüksek çıktı
ben dayanamaıp 6.günden itibaren tahlil yaptım baktım olmuyor 8.gün kan tahlili yaptırdım
değerime göre doktorum 3üde tuttu sanırım demişti ama
keselerin 3de gözükürken sadece 2 bebeğim gelişti diğer boş kesede eridi
inşallah seninde hayırlısıyla tutunur canım
sürekli yatma yatarken ben ayaklarımın altına yastık koyarak yattım
ev işi ağır iş falanda yapma
bırak işi gücü bebklerinin seninle olduğunu düşün

saol canım benım
ALLAHIM IHSALLAH BANADA NASIP EDER
PEK YATMIYORUM AMA ıŞ YAPMIYORUM OTURUYORUM PC BASINDA BI ZARARI OLURMU

saol canım benım
ALLAHIM IHSALLAH BANADA NASIP EDER
PEK YATMIYORUM AMA İŞ YAPMIYORUM OTURUYORUM PC BASINDA BI ZARARI OLURMU