neden birden değişti ?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
33
arkadaşlar eskilerden tanıdığım ama pek fazla sıkı fıkı olmadığım biri var öyle denk geldiğimizde konuşuruz ama okadar yani sosyal hesap açtım beni eklemiş kabul etiim normalde hiç konusmayan insan resimlerime fıstıkk, fıstığım, fıstığım süper çıkmışsın , gbisindn yorum yazıyor ne olduda böyle yakınlık oldu ya da neden böyle davranıyor?

Herhalde yüzyüzeyken cesaret edemiyor. Bence bu kişiyi sil derim Hiç hoş değil çok yakını olmayan birine böye hitaplar

Sanirim aranızda "fıstık " muhabbeti geçecek kadar samimi değilsiniz. .ben pek hoslanmam hemen böyle konusanlardan .temkinli olun derim.

Herhalde yüzyüzeyken cesaret edemiyor. Bence bu kişiyi sil derim Hiç hoş değil çok yakını olmayan birine böye hitaplar
birde abi diyorum yaaniiii şaşırdım böyle birşeyler yazınca normalde sevgilisi vardı yeni ayrıldılar

Sanirim aranızda "fıstık " muhabbeti geçecek kadar samimi değilsiniz. .ben pek hoslanmam hemen böyle konusanlardan .temkinli olun derim.
aynen yaaa normalde köylümüz abi derimm annemler filanda ailesini tanır aramızda çok bi yaş farkı yok ama nnormalde böyle yakın olmadığı için şaşırdım bian

Belki ayrılıktan sonra dengesi bozulmuştur. Sen hiç umursama vazgeçer o da bir süre sonra inşallah. Rahatsız edici çünkü

Belki ayrılıktan sonra dengesi bozulmuştur. Sen hiç umursama vazgeçer o da bir süre sonra inşallah. Rahatsız edici çünkü
aynen öyle yaa bide yakınımız olacak kendimi kötü hissediyorum sanki ayrıldğı kız arkadaşını benimle unutucakmış gibi kullanılmışi gibi

Valla bana da aynen öyle geldi. Böyle erkekleri gördükçe soğuyorum hepsinden. Çok da rahatsız olursan söyle bence

ıyy hiç hoşlanmam fıstık mıstık. bence yorumunu kaldır, anlar o hoşlanamdığını. bi samimiyetiniz olsa neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…