Güldüm yaaSarhoşken yazmış da olabilir.
:))Güldüm yaa
birde abi diyorum yaaniiii şaşırdım böyle birşeyler yazınca normalde sevgilisi vardı yeni ayrıldılarHerhalde yüzyüzeyken cesaret edemiyor. Bence bu kişiyi sil derim Hiç hoş değil çok yakını olmayan birine böye hitaplar
aynen yaaa normalde köylümüz abi derimm annemler filanda ailesini tanır aramızda çok bi yaş farkı yok ama nnormalde böyle yakın olmadığı için şaşırdım bianSanirim aranızda "fıstık " muhabbeti geçecek kadar samimi değilsiniz. .ben pek hoslanmam hemen böyle konusanlardan .temkinli olun derim.
ayık kafayla yazmışsa daha kötü :) samimiyeti olmayan bir kıza bu kadar yakın kelimeler kullanabiliyorsa daha başka şeyler gelir aklıma.hepsindemi şarhoştuuu
aynen öyle yaa bide yakınımız olacak kendimi kötü hissediyorum sanki ayrıldğı kız arkadaşını benimle unutucakmış gibi kullanılmışi gibiBelki ayrılıktan sonra dengesi bozulmuştur. Sen hiç umursama vazgeçer o da bir süre sonra inşallah. Rahatsız edici çünkü
çook teşeşkür ederim canımmm :)Valla bana da aynen öyle geldi. Böyle erkekleri gördükçe soğuyorum hepsinden. Çok da rahatsız olursan söyle bence
Rica ederimmçook teşeşkür ederim canımmm :)
arkadaşlar eskilerden tanıdığım ama pek fazla sıkı fıkı olmadığım biri var öyle denk geldiğimizde konuşuruz ama okadar yani sosyal hesap açtım beni eklemiş kabul etiim normalde hiç konusmayan insan resimlerime fıstıkk, fıstığım, fıstığım süper çıkmışsın , gbisindn yorum yazıyor ne olduda böyle yakınlık oldu ya da neden böyle davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?