Neden birinden kaçarken hep ona yakalanırız ki?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Neden hep birinden kaçarken ona yakalanırız bilmiyorum ya :( unuttuğumu saniyorum hayır unutamıyorum birden. Elbette hemen unutamiycam 3 ay oldu sadece ayrılalı onla ilgili hiçbirşeyi takip etmiyorum yada onu düşünmemeye çalışıyorum tek bi haber duymak istemiyorum ben öyle dedikçe herkes onu bana anlatıyor haber getiriyor o diyorum o adam değilmiş çünkü korkak gibi beni bırakarak ailesinin istediğiyle evlendi bugün misafirimiz geldi aa onu gördük eşiyle kol kola gülerek geliyorlardı dedi o an sanki mideme bişe oturdu kaldim öyle tayin istiycektim olmadı ondan kaçtıkça onla ilgili şeylere yakalaniyorum o mutluyken ben burda tükeniyorum... :(

konularınıza göz attım da düşünmüyorum dediğiniz adam için bir sürü konu açmışsınız.
algıda seçicilik yapıyorsunuz sadece.
sosyal medya va takip etmeyin kitap okuyun. onunla alakalı size laf getirenleri susturun.

Beynim yandı söz nişan düğün falan ne çabuk olmuş. Hayırlısı olmuş bence yıpratmayın kendinizi. Bu devirde annesinin istediğiyle evlenmek ne bileyim. Evlenseydiniz kaynana isterse boşancaktınız. Böyle karaktersiz birinden kurtulduğunuz için şükredin bence.

konularınıza göz attım da düşünmüyorum dediğiniz adam için bir sürü konu açmışsınız.
algıda seçicilik yapıyorsunuz sadece.
sosyal medya va takip etmeyin kitap okuyun. onunla alakalı size laf getirenleri susturun.
Evet zaten ilk iki ay felan çok kötüydüm artik son zamanlar kendime söz verdim onla ilgili hiç konuşmadim sosyal medyada zaten takip etmiyorum ama bu evet unuttum artik denilince unutulmuyoki

Beynim yandı söz nişan düğün falan ne çabuk olmuş. Hayırlısı olmuş bence yıpratmayın kendinizi. Bu devirde annesinin istediğiyle evlenmek ne bileyim. Evlenseydiniz kaynana isterse boşancaktınız. Böyle karaktersiz birinden kurtulduğunuz için şükredin bence.
Bilmemki kurtuldummu gerçekten onu bilemiyorum

Bilmemki kurtuldummu gerçekten onu bilemiyorum
Emin olun biraz zaman geçince kurtulduğunuzu anlayacaksınız. Şimdi yeni olduğu için duygularınız yoğundur. Ama sabredin.

Bir de bugünkü haber getiren misafiriniz hiç iyi niyetli değil bence. Ayıp etmiş.

Emin olun biraz zaman geçince kurtulduğunuzu anlayacaksınız. Şimdi yeni olduğu için duygularınız yoğundur. Ama sabredin.

Bir de bugünkü haber getiren misafiriniz hiç iyi niyetli değil bence. Ayıp etmiş.
Sadece o değilki onun gibi birkaç kişi daha bunu yaptı. En üzüldüğüm de hadi beni sevmedin madem bana hiçmi değer vermedin ya yanimda yöremde dolanip duruyosun pislik adam sanki gözüme sokuyo ya

Sadece o değilki onun gibi birkaç kişi daha bunu yaptı. En üzüldüğüm de hadi beni sevmedin madem bana hiçmi değer vermedin ya yanimda yöremde dolanip duruyosun pislik adam sanki gözüme sokuyo ya
Kendimiz çekiyoruz böyle insanları hayatımıza galiba. Ama kendinizi üzmeyin bence bu kadar. İnşallah diğer tanıştığınız kişi hayırlı olur hakkınızda. En iyisi ondan haber almamaya çalışın. Uzaklaşın yani. Hayat işte kötü insanlar da var böyle. Ne yapalım böyle böyle tecrübe oluyor :( Kimsenin yaptığı yanına kalmaz bir de. Haklıysanız elbet çıkar bir gün. Kendinizi rahatlatın böyle.

Kendimiz çekiyoruz böyle insanları hayatımıza galiba. Ama kendinizi üzmeyin bence bu kadar. İnşallah diğer tanıştığınız kişi hayırlı olur hakkınızda. En iyisi ondan haber almamaya çalışın. Uzaklaşın yani. Hayat işte kötü insanlar da var böyle. Ne yapalım böyle böyle tecrübe oluyor :KK43: Kimsenin yaptığı yanına kalmaz bir de. Haklıysanız elbet çıkar bir gün. Kendinizi rahatlatın böyle.
Inşallah teşekkür ederim

Back
X