Neden bitti demiyor??

nasil da uzulmusum.o zamanlar. okuyunca kalbim cidi kndime uzuldum. o zaman hic konduramamistim ama baskasi varmis. sonradan evlendiler ve ayrildilar. ikinci bosanmasi oldu. ben evliyim. oglum var. tek sevenim. tek sevdigim. allaha cok sukur.
2. Görüştüğünüz adamla mi evlisiniz ?

Engelle bırak bu kadar çabalama bu çabana değermi peki şuanda yaptığın onun özgüvenini totosunu kaldırmak o bitirmeden sen bitir

Niye illa onun bitti demesi gerektiğini anlamadım. Bazen söze gerek kalmaz hareketler anlatır. Oda anlatmış.
Madem çok önemli sizin için bitti kelimesi siz diyin.

Sorunlar var uzağız. ne sorun var derseniz ciddi bir sorun yok. sürekli küsüp barışma ile geçti 1 yıl. şimdi yine triplerde telefonumu açmadı. mesajıma cevap vermedı. yolda karşılaştık benı araba ıle arkadaşıma bıraktı. konuşalım yarım saat çıkalım yukarı, bır kahve ıcelım dedım. cok yorgunum bugun benı mazur gor dedı. ısrar ettım. bır gun ozellıkle gelırız dedı. ağladım, neler oluyor. neden aramıyor sormuyorsun. bıttıyse bıttı de dedım. defol gıt hayatımdan dedım. bu daha kolay olur dedım. tek soyledıgı cok yorgunum, sabah 5.30 da kalktım, uygun bır zamanda gorusuruz ıdı. mesaj attım. dün gece:

ben artık arafta yasamak ıstemıyorum. yarım bır ılıskı yasamaktansa yalnız olmayı yeglerım. bekle dıyorsn 20 gundur bekliyorum zaten. ustelık senın gıbı anamın babamın yanında degıl yapayalnız bekliyorum. yeter allah yakar adamı bıtsın bu ıskence artık. bıttı ıse bıttı de. ben de yoluma bakayım. bundan daha mutsuz olamam heralde. lütfen cevap ver. dedım..

bu sabah ses yok sonra:

ben bugun konuşmak ıstıyorum. bana bı cevap ver. sonra kızıp mesaj attığım ıcın kotu olan ben oluyorum dedım.

ısım bıtınce arıcam yazdı..

ses yok. ama aramayacağını düşünüyorum.

neden bıttı deyıp bu surecı bıtırmıyor. bu belırsızlıkten bıktım..
Niye onun bitti demesini bekliyorsun ki. Sen bitir.

Sorunlar var uzağız. ne sorun var derseniz ciddi bir sorun yok. sürekli küsüp barışma ile geçti 1 yıl. şimdi yine triplerde telefonumu açmadı. mesajıma cevap vermedı. yolda karşılaştık benı araba ıle arkadaşıma bıraktı. konuşalım yarım saat çıkalım yukarı, bır kahve ıcelım dedım. cok yorgunum bugun benı mazur gor dedı. ısrar ettım. bır gun ozellıkle gelırız dedı. ağladım, neler oluyor. neden aramıyor sormuyorsun. bıttıyse bıttı de dedım. defol gıt hayatımdan dedım. bu daha kolay olur dedım. tek soyledıgı cok yorgunum, sabah 5.30 da kalktım, uygun bır zamanda gorusuruz ıdı. mesaj attım. dün gece:

ben artık arafta yasamak ıstemıyorum. yarım bır ılıskı yasamaktansa yalnız olmayı yeglerım. bekle dıyorsn 20 gundur bekliyorum zaten. ustelık senın gıbı anamın babamın yanında degıl yapayalnız bekliyorum. yeter allah yakar adamı bıtsın bu ıskence artık. bıttı ıse bıttı de. ben de yoluma bakayım. bundan daha mutsuz olamam heralde. lütfen cevap ver. dedım..

bu sabah ses yok sonra:

ben bugun konuşmak ıstıyorum. bana bı cevap ver. sonra kızıp mesaj attığım ıcın kotu olan ben oluyorum dedım.

ısım bıtınce arıcam yazdı..

ses yok. ama aramayacağını düşünüyorum.

neden bıttı deyıp bu surecı bıtırmıyor. bu belırsızlıkten bıktım..
Siz diyin o zaman

Bayağı eski bir konuymuş ama maalesef bu tür dengesiz canlılar hâlâ var bi tükenmediler:KK67:

Back
X