Neden bitti demiyor??

Vay be ben de o kadar sordum. Biri mi var diye. O da yok dedi. Ama uzaklaşma, körü davranma, arayıp sormama aynı. Hatta biliyosun o da bitti demedi. Biri olma ihtimali iyice arttı. Allahından bulsun.

Hiç özür dilemedi mi. Mutlu muymus peki. SEn nasılsın. Baska biri var mı hayatında.

Aramaya yüzü yoktu ki..aramadı da zaten..Ben dibi gördüm onun yüzünden..Şimdi hayatımda biri var..9 aydır birlikteyiz..mutluyum ama evlilik konusu açıldığında inanmamı engelleyen bişeyler oluyo hep..Hayal kurmuyorum mesela..hep kısmet diyorum ve karşı tarafta bunun farkında istemsiz belli ediyorum maalesef..Her şerde bir hayır vardır..Allah daha iyisini çıkardı belki karşıma..Benden sana arkadaş tavsiyesi üstüne gitme,çünkü geri tepiyor..bırak zamana..olması gerekirse zaten olur..

Aramaya yüzü yoktu ki..aramadı da zaten..Ben dibi gördüm onun yüzünden..Şimdi hayatımda biri var..9 aydır birlikteyiz..mutluyum ama evlilik konusu açıldığında inanmamı engelleyen bişeyler oluyo hep..Hayal kurmuyorum mesela..hep kısmet diyorum ve karşı tarafta bunun farkında istemsiz belli ediyorum maalesef..Her şerde bir hayır vardır..Allah daha iyisini çıkardı belki karşıma..Benden sana arkadaş tavsiyesi üstüne gitme,çünkü geri tepiyor..bırak zamana..olması gerekirse zaten olur..

Nasıl dayandım canım nasıl sabrettin. Aramayı sormayı nasıl kestin.

Geçmiş olsun Kelebekcim Kelebekcim , ayrılmışsınız şimdi okudum.
Bence senin için en iyisi olmuş. Sana kıymet vermeyen adamla işin olmamalı zaten.
Bundan sonra senin de dediğin gibi, bırak erkek olan uğraşsın bir şeyler için, o peşinden koşsun.
Hakkında hayırlısı olsun canım.:KK51:

Teşekkür ederim. Sen nasılsın.

cANIMMM DUA TOPİĞİNDE SANA DUA OKUMUŞTUK. ARTIK KESSİN BİŞEY OLSUN YA BEYAZ YA SİYAH DİYE. BENCE BİTMESİ GEREKEN BİR İLİŞKİ CANIM BENİM. DUALAR ETTİM SANA. BENCE DAHA FAZLA BU DENGESİZ DENSİZ HADSİZ ADAM İÇİN YORMA YIPRATMA KENDİNİ. ÖNÜNE BAK. EMİN OL DAHA İYİLERİ BEKLİYOR BİZLERİİ..

cANIMMM DUA TOPİĞİNDE SANA DUA OKUMUŞTUK. ARTIK KESSİN BİŞEY OLSUN YA BEYAZ YA SİYAH DİYE. BENCE BİTMESİ GEREKEN BİR İLİŞKİ CANIM BENİM. DUALAR ETTİM SANA. BENCE DAHA FAZLA BU DENGESİZ DENSİZ HADSİZ ADAM İÇİN YORMA YIPRATMA KENDİNİ. ÖNÜNE BAK. EMİN OL DAHA İYİLERİ BEKLİYOR BİZLERİİ..

Yalnız değilimki yasasın. Ahh canım cok tesekkur ederim. Allah dualarımızı kabul edıyor demekki.

Yapıyo sonra pişman oluyo yine düzeltme için bişey yapmıyo. Kendi de farkında. Adama psikolog bile buldum düşün. O da tedavi olmak istiyor. Ama bu kadar hakarete maruz kalmalı mıyım dedim. Sanki kocam mı sanki cocuklarımın babası mı. Benim de tahammülüm kalmadı. 1. Yıldönümümüzde ayrıldık :)

Birde bunun ilerisi var şimdiden böyleyse ilerde evlendiğinizi düşünsene hayatı sana zindan ederdi bu adam.
Mantıklı olanı yapıp yollarını ayırmışsın .
Doğru olanı yapmak insanı her zaman mutlu etmez ama ilerde yaşayacaklarının yanında şimdi mutsuz olman senin için daha iyi.

Birde bunun ilerisi var şimdiden böyleyse ilerde evlendiğinizi düşünsene hayatı sana zindan ederdi bu adam.
Mantıklı olanı yapıp yollarını ayırmışsın .
Doğru olanı yapmak insanı her zaman mutlu etmez ama ilerde yaşayacaklarının yanında şimdi mutsuz olman senin için daha iyi.

ah canım doğru dıyosun, ben de dedım kac kez kendıme...

Biri vardır biri...Sen de yok yere psikolog arastır..

Çok güldüm yazdığını okuyunca..

Bu tarz erkeklerin verdiği cevaplar kelimesi kelimesine aynı oluyormuş. Şaşırdım..
Kesinlikle başka birisi var.
Aynısını yaşadım.
Yoluna bakk arkadaşım

Herkes aynı şeyi söylüyor. Bişey görmedim, duymadım ama belkide haklısınız.

Ama artık hayatımda bambaşka şeyler oldu. Başkası vardı arkadaşlarım tanıştırmak istiyordu. Onunla tanıştım, hergün hergün görüştük :) Evlenmek istedi, ailesi ile tanıştım, iş yerine gittim arkadaşları ile tanıştım. Ailesini ve kendisini soruşturdum.... :) Onunla birlikteyim artık. Ailesi geldi ailemle tanıştı. İnşallah ekim sonu kasım başı gelip isteyecekler nişan olacak. 2015 mayısta da düğün düşünüyoruz. Bu süreçte 2 kez mesaj attı; o işte...biliyosunuz. Cevap vermedim...

Ama artık hayatımda bambaşka şeyler oldu. Başkası vardı arkadaşlarım tanıştırmak istiyordu. Onunla tanıştım, hergün hergün görüştük :) Evlenmek istedi, ailesi ile tanıştım, iş yerine gittim arkadaşları ile tanıştım. Ailesini ve kendisini soruşturdum.... :) Onunla birlikteyim artık. Ailesi geldi ailemle tanıştı. İnşallah ekim sonu kasım başı gelip isteyecekler nişan olacak. 2015 mayısta da düğün düşünüyoruz. Bu süreçte 2 kez mesaj attı; o işte...biliyosunuz. Cevap vermedim...

O da o dengesiz haliyle kalsın öyle...

neden bıttı deyıp bu surecı bıtırmıyor. bu belırsızlıkten bıktım..
erkeklerin cok tanindik bilindik bir huyudur bu. kendiside henuz kararli degil, sorunu orada zaten. bir erkek senin hakkinda bukadar tereddut ediyorsa, sadece mesgul ediyordur seni, kalici degildir bundan emin ol. Bu herifleri yinede bekleyerek, dinleyerek, zaman vererek dahada simartan yine biz kadinlariz, hangimiz yapmadik ki bu hatayi.
Zamanina yazik, mutlu etmeyecekse mesgulde etmesin. Herkesin bir mutlu edeni vardir elbet, arar onu bulursun. Yanliz dikkat et, simdi ayrilsan bile tas catlasa 3 ay veriyorum, yine kapinda bitecek. Erkekler kaybettiklerinin degerini genelde bir iki ay gectikten sonra anlarlar ve ancak o zaman depresyonuna girerler o ayrilik durumunun. Biz kadinlar hemen yasariz ask acimizi, uc ay sonra ancak toparlanmisken, yine bir bakmissinki o kapinda, dengeni alt ust etmek icin gelmis yine.

BİR ayda yeni birini mi buldun?Çok şanslıymışsın:KK66:Darısı başıma.

bukadar kısa sürede karşına birisi çıkıp onu sevebilmende güzelmiş valla

bukadar kısa sürede karşına birisi çıkıp onu sevebilmende güzelmiş valla

sevebilmek mi...bilmiyorum...ama artık bu döngüyü kırmak istedim. unuttun mu hayır...hala rüyalarıma giriyor mu evettt.kavga ettiğimiz günler bile özlüyor muyum evetttt...ama artık çok incindimmm. seveni sevicemmmm....iyi değilim canım anlayacağınnn...kader,, nasippp,,, yazgıda ne varsa o olacak..

sevebilmek mi...bilmiyorum...ama artık bu döngüyü kırmak istedim. unuttun mu hayır...hala rüyalarıma giriyor mu evettt.kavga ettiğimiz günler bile özlüyor muyum evetttt...ama artık çok incindimmm. seveni sevicemmmm....iyi değilim canım anlayacağınnn...kader,, nasippp,,, yazgıda ne varsa o olacak..
Aslinda bence biraz aska ara verip kendini dinlemen daha dogrumu olurdu ki civi civiyi soker mantigiyla yanlis bi karar vermeni istemem cnm. Elbette seni seveni seveceksin sende hakedeni seveceksin ama karsindakine haksizlik etmekte var iste duygularindan emin olmadan ciddi konulara girme derim zamana birak bence hakinda hayirlisi olsun

Back
X