- 2 Mart 2017
- 3
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi sparklestar33
-
Vallahi anlamadım, doğru mu anlamışım?Kime .. diye sor önce o s..r vs dediğinde
Sonra da ayrıl
Kime .. diye sor önce o s..r vs dediğinde
Sonra da ayrıl
Ben yaptım ve cacık gibi kalmıştı.Hohahaha, bu çok iyi yaa..
telefnuma su döktm ve eski br telefn ne yazk ki klavyenin çalşması içn epey uzn basmam gerekyr, yoksa bnde meraklsı değlm 13 yaşnda ergen gibi yazmanın. kusra bkmayınÖnce sesli harf kullanmayı dene. Sonra diğer sorunlarına çözüm buluruz.
Kime .. diye sor önce o s..r vs dediğinde
Sonra da ayrıl
Çok kötü bir şey dediği ne mesela, o'yla başlayan kelimeyi mi dedi? Eğer o tarz şeylerse ayrıl.
Özel den yazdım.Allah korusun sen ölme sakınya ben anlamadım çok iyi falan gibi tepki verildiğine göre baya iyi bi şey yazmışsın beni de aydınlat uyuyamam yoksa meraktançok cahilim keşke ölsem
Ben 2. Okuyuşumda anladımya ben anlamadım çok iyi falan gibi tepki verildiğine göre baya iyi bi şey yazmışsın beni de aydınlat uyuyamam yoksa meraktançok cahilim keşke ölsem
bende sevmem küfür falan ama sanki hepsinin genetiğinde varmış anadan doğma böylelermiş ve bunu söylediklerinde çok büyük bir iş davranıyormuş gibiler uyarın olmadı sepetleyin gitsin daha salon beyfendisi birini bulun bu devirde zor amahanımlar iyi akşamlar bizim erkek arkadaşımla epey uzn süredir devam eden bir ilişkmz var. fakat artık bana fazlasıyla arkadş gibi sanki ya da ben öle hissediyorm. mesela bugün bir şeyler hakknda konuşuyodk birden bire cümleye başlrken bana çok kötü gibi bir ifade kullndı sonra çok özr diledi, oha ağzmdan kaçtı dedi, ondn öncde telefnda arkadşyla knuşyrdu. sizce böyle bir durumda ne ypmam gerekir. kufr fln çok iğrenç şyler hiç sevmiyrm ben. bazen bir konu hakknda konuşyrz mesela birden off s*ktir et fln diyor insan böyle şyler der mi sevdiğine? ayrılayım mı devam mı edeyim ne dersinz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?