aa hic aklima gelmemisti bu cok iyi bi fikir bu cok tesekkur ederim canim
ama su an dedigin gibi stresli bi donemden geciyorum
sinavlarim var ve derslerim agir.. belkide bu yuzden bi ekstralik var
bu arada butun yaylar toplandik toplandik toplandik sorduk neden yiprandik
bende öyleyim sürekli ağlıyorum bazen ölüm çaremi diye düşündüğüm bile oluyor . sonra biraz toparlıyorum kendimi yemek bile yiyemiyorum bir udum atsam ağzıma boğazıma diziliyor yutamıyorum bide şimdi 9 temmuzda düüğünüm var bulunduğum yer balıkesirin ilçesi ben muğlaya gidicem nişanlımın işinden dolayı ve sadece ikimiz olucaz ailemden ilk defa uzaklaşıcam onun sıkıntısı ya geçinemezsek diye düşünceler falan beynim dolu bide benim dişimde dolgu var kırıldı zaman zaman koku yapar pazar günüde koku yaptı ve annem sigara içtiğimi sandı o kadar büyük tepki gösterdiki bu gün salı ve hala konuşmuyor ben ağlamaktan kendimi helak ettim gözlerim şiş kaç gündür durduramıyorum kendimi diyorum tam ihtiyacım olduğu zaman niye böyle yapıyo birbirimize sarılacağımız zaman neden dışlıyo soru soruyorum cvp yok bişey diyorum duymamazlıktan geliyo bi yanım biran önce düğün olsada gitsem derken öbür tarafım hiç istemiyo düğün yaklaştıkça vazmı geçsem diye aklımdan geçirir oldum ki nişanlım olsun kayınvalidem olsun şeker gibi insanlar ama ne yapıcağımı bilemiyorum varsa bir çözüm banada söyleyin kafayı yemek üzereyim artık şuanda bile gözyaşlarıma engel olamıyorum ve iş yerindeyim.
valla toplandık
Amma cok bana benzıyen arkadas varmıs burda ya arkadaslar hıc bırseyı ıcınıze atmayın ılk once kendınızı ezdrmeyın kımse ıcınızde kalıp patlıycana karsıdakının ıcınde patlasın oda anlasın ama cok alınganlık bende de var bazen ben bıle soledıklerımı yapamıyrm oyuzden oyalanacak bıseyler bulun gezın alıs verıse cıkın kıtap okuyun hayat guzel su 3 gunluk dunyada ne kadar yasıycamız hıc bellı degıl :) takma kafana daha ergenlık yasını atlatmamısın bıle :)
yay burcuyum
burcumun ozellikleri arasinda varmi bilmiyorum
Bende yay burcuyum ve bende her zaman olmasada genel olarak alınganım, alınganlığım benim bazı dönemlerde tavan yapıyor kendimede sevdiklerimede hayatı işte o zaman zehirediyorum. kötübişey ama insan zamanla baş etmeyi öğreniyor. Daha çok gençsin kişisel gelişimini artıracak kitaplar okuyarak bu durumu atlatabilir zamanla takmamayı öğrenebilirsin.. Bu arada yay burcu topiği gibi oldu ama en azından biz yayların neşeli görünen tavırlarının altında alıngan bir ruh gizli olduğunu öğrenmiş olduk.
bende öyleyim ve yengeç burcuyum o yüzden sordum arkadaşım,yay burçları öylemidir bilemiyorum.
bende oyle bisey oldugunda kafa dagitmak icin muzik aciyorum dans ediyorum ama bazen onuda yapmak hic gelmiyo icimden
ay canım hayat bos bosver takma kafana sen
Sorun belli ah kızlar! Çocukluk ,gençlik korumacı ortamda büyüyorsunuz gerçek hayat gerçek sözler acımasız ama yetişkin olmak budur ,sen sana inanıyorsan ve tanıyorsan bunları duyacaksın ama yoluna devam edeceksin üzülmeden herkes böyle şöyle olmanı istiyecek sende nasıl mutlu isen o yolda yürüyeceksin
evet iyi çözüm buda rahatlatır bazı şeyleri daha net görmeni sağlarhaklisin bunlar elbette olucak
benim asil istedigim, bunlarin beni bu kadar
uzmesine izin vermemek, takilmamak boyle seylere
belkide fazla deger vermekten kaynaklaniyo
bilemiyorum
ama su sinavlarim bi bitsin ilk isim bu konu hakkinda
gidip iyi bi kitap bulmak
belki bi faydasi olur...
aynen beni tarif etmissin canim yaaaa
bende kurtulmak istiyorum bu durumdan
sen kendini bildigin surece hic bisey takmamalisin kafana
kim ne derse desin uzulmemelisin cunku sen kendini bildigin surece kimin ne dusundugu onemli degil hic kimseye hicbiseyi kanitlamak zorunda degilsin
kendine guvenmelisin, kendini sevmelisin
bende boyleydim bi zamanlar, cok hassassim bende
ama atlattim
hic kimseyi umursamiyorum
cunku ben ne oldugumu biliyorum
umarim en kisa zamanda atlatirsin tatlim
ama hic bisey takma kafana degmez
onemli olan senin dusunduklerin baskalarinin senin hakkinda ne dusundugu degil
kafana taka taka kendini yipratmis olursun baskalari yuzunden
ve bi bakmissinki hayat gecmis
eline ne gecti? sadece kendini yipratmak, hemde baskalari yuzunden
bosveeer keyfine bak
bile bile yipratma kendini
sen biseyi dogru yaptigini hissediyorsan demekki o dogru biseydir, baskalari yanlis gibi gorsede
insanlarin ne dusundugu degil kendi dusundugun onemli
bu yuzden ne derlerse desinler bosver
cunku sen o seyi yapiyorsan demekki o sey senin icin dogru olandir
herzaman yaptiginin arkasinda dur
optum kocaman fistigim
umarim en kisa zamanda kurtuluruz bu durumdan
saol canim benim
inanki destekleriniz benim icin cok degerli
hepiniz cok haklisiniz, bende bu durumdan kurtulmak istiyorum
zamanlada bunu asacagima inaniyorum
cunku eskiden bende boyleydim diye yazan msjlar okudum
yani gecici olabilir
guclu olan atlatiyo bende basaricam
bunu istiyorum!
ben kendimi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?