Neden böyle anlamadım

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
2 yıldır birlikte oldugum biri var. Aileler tanıştı gayette iyi anlaşıyorlar. Benimki de bana karşı çok iyi inş hep devam eder. Ben ne dersem onu yapıyor. Yaşı itibari ile olgunluk . 39 yasında ben 32. benim ani reflekslerim var o kontrol edebiliyor.
KV çok iyi sıkıntı yok yani kadın bir şeye karısmıyor . oğlu ne derse onu yapıyor. doğal olarak 39 yasında ki oğlunun yuva kurmasını istiyor ..
benmkınin kızkardesi de ii yani konuskan basta bi pürüz oldu ama hallettik bir daha öyle bir tavrı olmadı. ama anlamadıgım nokta ani hareketleri var.. mesela yemekteyken tabagı boşaldı kalktı mutfakta kendi koyacak herhalde seçecek anlamadım basta tabagını almak için uzandım eliyle dur işareti yaptı salonda bende ısrar etmedim bıraktım açıkçası. o tavrından sonra mutfakta tencere yıkamak istedi yengem ya yıkama fln dedi hallederiz ben hiç yıkama etme ağzımı açmadım. ani refleksleri var anlam veremiyorum. bana karısma mudahele etme der gibi ama tuhaf sekliyle belli ediyor yani can sıkıcı biraz tavrı. ama genel olarak o da ii , bana da müdahele etmiyor.

Bazen illa bı sıkıntı olmalı böyle mükemmel olmamalı diyoruz 😌 bakıyoruz sorun yok kendimiz biseyler arıyoruz 🌼 bence aramayın her insanın farkli özellikleri var eğer sizin alanınızı etkilemiyorsa kabullenin

Ayrıca hayatınızdaki insanın "ben ne dersem onu yapıyor" olması iyi bir özellik midir bilemedim.
[/QUOTE]

neden ii bi özellik değil anlamadım. o da fikirlerini söylüyor ortak nokta buluyoruz..

Ben de sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım.
Ani refklesklerden bahsediyorsunuz - kendiniz için de ani refklesklerim var o erkek arkadaşım kontrol edebiliyor diyorsunuz?
Biraz takıntılı biri misiniz?

Sorunu tam anlamamış olmakla birlikte, aslında bizzat size karşı bir tavrı olmayabilir. Yapısı böyledir. Öyle kabullenip, rahatsız olmayacağınız ölçüde bir yakınlık kurarsınız. Herkesle can ciğer olmanıza gerek yok zira.

Kendinizde olunca sorun yok da gorumcenizde anı refleks olunca mi sorun? Ayrıca tabağımi önümden almaya çalışana tabii ki tepki veririm azicik görgü lutfen

Ani hareket hangisi?
ilk tanısmaya geldiğinde çekil şuradan demişti sonra bende benmkıyle kavga etmiştim. benm zorumla kardesı ile konusmustu. Şimdi sözlü değil el hareketıyle dur falan .. hoş şeyler mi bunlar. .

ilk tanısmaya geldiğinde çekil şuradan demişti sonra bende benmkıyle kavga etmiştim. benm zorumla kardesı ile konusmustu. Şimdi sözlü değil el hareketıyle dur falan .. hoş şeyler mi bunlar. .
Degil tabide, ani deyince bipolar gibi birsey zannettim.. birden bi moddan digerine geciyor zannettim. Surekli yapiyorsa demekki sana karsi tavri bu

Kendinizde olunca sorun yok da gorumcenizde anı refleks olunca mi sorun? Ayrıca tabağımi önümden almaya çalışana tabii ki tepki veririm azicik görgü lutfen
niye anlamadan cevap veriyorsunuz. ben baskasına yapmıyorum refleks hayatımdaki insana yapıyorum. ki hayatımda ki insanda arada bana yapar karsılıklı yani..
"mesela yemekteyken tabagı boşaldı kalktı mutfakta kendi koyacak herhalde seçecek anlamadım basta tabagını almak için uzandım " iyi okuyıp cevap yazın lütfen. masadan kalkmıştı mutfaga gidiyodu gececek yer yoktu bende yorulmasın diye uzandım eline eliyle dur işareti yaptı.. ben bunu diyorum..

Ben de sorununuzun tam olarak ne olduğunu anlayamadım.
Ani refklesklerden bahsediyorsunuz - kendiniz için de ani refklesklerim var o erkek arkadaşım kontrol edebiliyor diyorsunuz?
Biraz takıntılı biri misiniz?
erkek arkadasımnda arada bana olur. görumcemnkini anlayamadım ama tabagı boşaldı masadan kalkınca mutfaga gececek yer sıkıntılı çekyat üstnden atlaması gerek bende yorulmasın diye uzandm ondan snra yaptı..

Merhaba günlük bugun görümcem olacak kişi bana eliyle dur yaptı öptüm iyi geceler seni seviyorum günlük..

Derdiniz tam olarak ne ?
merhaba sevgili gunluk..
sorunun anlamamanıza istinaden tekrar anlatayım..
düşünnki yemek masasında oturuyorsunuz yemegınız bitti sonra birden kalktınız masadan mutfaga gecebileceğiniz yer pek yok çekyat ustunden atlamanız gerek bende zorlanmayın diye boş tabagınızı almak için elimi uzatıyorum ama siz bi anda elinizle dur işareti yapıyorsunuz. .

Back
X