- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim. . iftar vermiştik..yemek kimin evindeydi
Bunlara ani refleks değil, saygısızlık denir yalnız.ilk tanısmaya geldiğinde çekil şuradan demişti sonra bende benmkıyle kavga etmiştim. benm zorumla kardesı ile konusmustu. Şimdi sözlü değil el hareketıyle dur falan .. hoş şeyler mi bunlar. .
bizim. . iftar vermiştik..
Ben anlayıp yazıyorum da siz yazdığınız şeyin ne olduğunu bilip yazıyor musunuz ondan emin değilim. Refleks nedirniye anlamadan cevap veriyorsunuz. ben baskasına yapmıyorum refleks hayatımdaki insana yapıyorum. ki hayatımda ki insanda arada bana yapar karsılıklı yani..
"mesela yemekteyken tabagı boşaldı kalktı mutfakta kendi koyacak herhalde seçecek anlamadım basta tabagını almak için uzandım " iyi okuyıp cevap yazın lütfen. masadan kalkmıştı mutfaga gidiyodu gececek yer yoktu bende yorulmasın diye uzandım eline eliyle dur işareti yaptı.. ben bunu diyorum..
Bize sordugunuz danıştığınız yorum istediginiz burda paylaşıp fikir almak istediginiz kısımıda anlatabilirmisiniz bi zahmet zira kendi kendinize yazdıgınız bi yazıdan farksız duruyormerhaba sevgili gunluk..
sorunun anlamamanıza istinaden tekrar anlatayım..
düşünnki yemek masasında oturuyorsunuz yemegınız bitti sonra birden kalktınız masadan mutfaga gecebileceğiniz yer pek yok çekyat ustunden atlamanız gerek bende zorlanmayın diye boş tabagınızı almak için elimi uzatıyorum ama siz bi anda elinizle dur işareti yapıyorsunuz. .
biz erkek arkadasımla böyle davranmıyoruz yani böyle seylerimiz yok. basta sözluydu şimdi tepkili yapmaya basladı. ama sorsan ii böyle garip bir şey bende artık mudahele etmıyorum eger bana karsı da mudahele ederse bende böyle tepkiler veririm karısma der gibi.. gerçi bi nebze verdim karsılığını söz alışverişi yapalım annem gidemiyor sıcakta dedi bende evet hava sıcak siz yorulmayın biz hallederiz zaten en önemlisi elbise dedim.. sustu..Bunlara ani refleks değil, saygısızlık denir yalnız.
Niye saygısız biriyle iyi olmak istiyorsunuz ki? Çok mu lazım?
Erkek arkadaşımda da bende de var böyle hareketler diyorsunuz. Refleks dediğimiz şey, bir dış uyarana bilinçsiz olarak verdiğimiz otomatik tepkilerdir. O yüzden neden bahsettiğinizi anlamakta zorlandım azıcık. Bahsettiğiniz davranışlar bu hanım kızın davranışları türünde şeylerse, herkes mi birbirine karşı saygısızlık yapıyor?
biz erkek arkadasımla böyle davranmıyoruz yani böyle seylerimiz yok. basta sözluydu şimdi tepkili yapmaya basladı. ama sorsan ii böyle garip bir şey bende artık mudahele etmıyorum eger bana karsı da mudahele ederse bende böyle tepkiler veririm karısma der gibi.. gerçi bi nebze verdim karsılığını söz alışverişi yapalım annem gidemiyor sıcakta dedi bende evet hava sıcak siz yorulmayın biz hallederiz zaten en önemlisi elbise dedim.. sustu..
ben bunu benimkiyle paylaşmadım yani paylaşmak istemedim şikayet eder gibi olmasın diye.. kız bi acayip cidden annem rahatsızlandı aradı geçmiş olsun dedi bende doğum gununde aradım geçmiş olsun dedim. kıza da arayıp sormak istedim bi ara sonra vazgeçtim demekki yapısı böyle bende ona göre şekil alırım...bence de yaptığı hareket çok saçma. başkasının evinde koltuk tepesinden atlayıp da kendine yemek koymak ne alaka? ağzın dilin mi yok “ben alırım sen zahmet etme” demek yerine trafik polisi gibi dur geç yapıyorsun amaan dengesizmiş.
aa bu görümce o görümce mi? bence siz de her hareketinden anlam çıkarmayın kızın. elbise konusunda hiçbir şey yok.
Dengesiz de bak yoluna diyorsun ona göre şekil al daha iyi.aa bu görümce o görümce mi? bence siz de her hareketinden anlam çıkarmayın kızın. elbise konusunda hiçbir şey yok.
Haa şu yazdığınız alışveriş mevzusunu hatırladım, başka konunuzda yazmıştınız değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam o konuda kızı kırmaktan endişe ediyordunuz. Oysa kırılmasından endişe edilebilecek bir insan değilmiş, siz de zaten tepkilisiniz ona karşı. O zaman yapmanız gereken çok da fifi moduna girmek bence. İnsan gibi iletişim kurup derdi neymiş anlatamıyorsa kaale almayın.biz erkek arkadasımla böyle davranmıyoruz yani böyle seylerimiz yok. basta sözluydu şimdi tepkili yapmaya basladı. ama sorsan ii böyle garip bir şey bende artık mudahele etmıyorum eger bana karsı da mudahele ederse bende böyle tepkiler veririm karısma der gibi.. gerçi bi nebze verdim karsılığını söz alışverişi yapalım annem gidemiyor sıcakta dedi bende evet hava sıcak siz yorulmayın biz hallederiz zaten en önemlisi elbise dedim.. sustu..
sanırım haklısın kafaya taktıgım içinde kıza taktım.. belki sevmedi belki de kıskandı. sanırım kabul etmek. bende ona göre sekil alırım..Bu kadar ince ayrıntıları kafaniza takarsiniz çok işiniz var. Azıcık rahat olun. O bana yan baktı,bu bana göz mü kirpti böyle hayat geçmez. Önemli sıkıntılar değil bunlar. Kıza gelince sizi sevmemiş ya da kiskanmis. Sevmesin ,kabullenin. Sizde sevmezsiniz olur biter
Belli ki iyi niyetlisin. Eşinin ailesiyle iyi ilişkilerin olsun istiyorsun. Bu kadar temiz düşünürsen çok üzülürsün güzel kardeşim. Çeşit çeşit insan var. Herkesi memnun edemezsin. Akışına bırak. Kıza da keşke sen bilirsin deseydin. Biraz sert olursan daha çok saygıları artar. Yumuşak durma bencesanırım haklısın kafaya taktıgım içinde kıza taktım.. belki sevmedi belki de kıskandı. sanırım kabul etmek. bende ona göre sekil alırım..
Haa şu yazdığınız alışveriş mevzusunu hatırladım, başka konunuzda yazmıştınız değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam o konuda kızı kırmaktan endişe ediyordunuz. Oysa kırılmasından endişe edilebilecek bir insan değilmiş, siz de zaten tepkilisiniz ona karşı. O zaman yapmanız gereken çok da fifi moduna girmek bence. İnsan gibi iletişim kurup derdi neymiş anlatamıyorsa kaale almayın.
1 tane oda buBen eski konularda böyle bir şey göremedim.
Konu sahibinin kaç üyeliği var acaba?![]()
Ben daha kimin kaç üyeliği olduğunu nasıl anlıyor bu insanlar, onu bile bilmiyorum. =))Ben eski konularda böyle bir şey göremedim.
Konu sahibinin kaç üyeliği var acaba?![]()