Neden böyle anlamadım

Ben daha kimin kaç üyeliği olduğunu nasıl anlıyor bu insanlar, onu bile bilmiyorum. =))
Ama şimdi geçmiş konularına baktım, evet öyle bir konu açılmamış bu üyelikle.
Oysa bahsettiği konunun tıpkısının aynısı dün açılmıştı.
Hatta ilk hafiyeliğimi de yapayım dedim. Konu şu: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayip-mi-ettim.1123251/#post-59979728

Ben dünkü konuyu görmemiştim. Siz yazınca merak edip baktım eski konularına :)
2 gün arka arkaya aynı şeyi yazmasa yakalanmazmış aslında. Neyse, konu sahibine tecrübe olmuş oldu :KK48:

niye anlamadan cevap veriyorsunuz. ben baskasına yapmıyorum refleks hayatımdaki insana yapıyorum. ki hayatımda ki insanda arada bana yapar karsılıklı yani..
"mesela yemekteyken tabagı boşaldı kalktı mutfakta kendi koyacak herhalde seçecek anlamadım basta tabagını almak için uzandım " iyi okuyıp cevap yazın lütfen. masadan kalkmıştı mutfaga gidiyodu gececek yer yoktu bende yorulmasın diye uzandım eline eliyle dur işareti yaptı.. ben bunu diyorum..

ev kimin evi

size dur yaptıktan sonra ne yaptı

muhtemelen ben de görümce olsam geline tabağımı aldırtmam hatta şimdi de görümceme aldırtmamaya çalışıyorum

"gelin bana hizmet etsin" kafasında olmadığını göstermeye çalışmış

fevrilik anilik bir durum yok ki

kız bi acayip cidden annem rahatsızlandı aradı geçmiş olsun dedi bende doğum gununde aradım geçmiş olsun dedim. kıza da arayıp sormak istedim bi ara sonra vazgeçtim demekki yapısı böyle bende ona göre şekil alırım...

burada ne demek istediğiniz tercüme eder misiniz

kız anneniz hastalanınca aramış geçmiş olsun demiş daha ne yapsın

ev kimin evi

size dur yaptıktan sonra ne yaptı

muhtemelen ben de görümce olsam geline tabağımı aldırtmam hatta şimdi de görümceme aldırtmamaya çalışıyorum

"gelin bana hizmet etsin" kafasında olmadığını göstermeye çalışmış

fevrilik anilik bir durum yok ki
ev bizim evimiz bizde iftar verildi.
bana dur yaptıktan sonra çekyat üstünden atlayıp mutfaga gidip kendine yemek koydu..

Back
X