neden böyle bilmiyorum :(

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
bugünlerde içimde anlayamadım bi huzursuzluk mutsuzluk var. Genel olarak mutluyumdur belki de öyle görünürüm bilmiyorum. hep allaha bana verdiklerinden dolayı şükreden biriyim azla yetinmesini bilirim. düşünüyorum beni mutsuz edecek bir şey de yok iyi bir eşim var uzun süreden sonra iyi bir işim var düğün borçlarımız neredeyse bitti sayılır.

ama bende ne olduğunu bilmediğim bi isteksizlik mutsuzluk anlayamıyorum. hayata karşı bi isteğim yok bugünlerde. henüz yaşım 21 ev işlerini bile isteksiz yapıyorum sırf zorunluluktan önceden mutfakta bişiler hazırlamaktan zevk alırdım şimdi oda zorunluluktan. bebek düşünmüyoruz zaten ama elbet bir gün allah nasip ederse olacak ama ben kendimde o sorumluluğu hissedemiyorum kaldı ki kendime yetemiyorum :(

istekle ev işlerini halleden bakımını eksik etmeyen neşe dolu aynı zamanda anne olan kadınlara hayranım.
insanları kırmaktan çok çekiniyorum mesela şakasına birine bir şey söylesem acaba yanlış anladı mı ters anladı mı içime dert ediyorum artık onu sonra gereksiz yere karşıdaki kişiye kendimi ifade etmeye çalışıyorum kendimi huzursuz hissediyorum. tüm neşem bir anda yerle bir oluyor sonra ufacık mutsuzluk dev oluyor artık içimde.

fikir verebilecek olan var mı bu durumuma bu yaşta bu kadar hayattan bezmiş olmak çok rahatsız ediyor beni..

canım yaaaa malesef bende bu durumu yaşadım birden içimde bir huzursuzluk, mutsuzluk,heran kötü bişey olacak gibi duygular baş gösterdi....iş güç yapamadım çocuklarıma bile bakamadım....malesef depresyon dedi dok.. ilaç kullanıyorum....daha iyiyim şimdiler...bende sende git derim...ilerlediğinde ben aşarım dediğinde daha derinleşiyor..

bugünlerde içimde anlayamadım bi huzursuzluk mutsuzluk var. Genel olarak mutluyumdur belki de öyle görünürüm bilmiyorum. hep allaha bana verdiklerinden dolayı şükreden biriyim azla yetinmesini bilirim. düşünüyorum beni mutsuz edecek bir şey de yok iyi bir eşim var uzun süreden sonra iyi bir işim var düğün borçlarımız neredeyse bitti sayılır.

ama bende ne olduğunu bilmediğim bi isteksizlik mutsuzluk anlayamıyorum. hayata karşı bi isteğim yok bugünlerde. henüz yaşım 21 ev işlerini bile isteksiz yapıyorum sırf zorunluluktan önceden mutfakta bişiler hazırlamaktan zevk alırdım şimdi oda zorunluluktan. bebek düşünmüyoruz zaten ama elbet bir gün allah nasip ederse olacak ama ben kendimde o sorumluluğu hissedemiyorum kaldı ki kendime yetemiyorum :(

istekle ev işlerini halleden bakımını eksik etmeyen neşe dolu aynı zamanda anne olan kadınlara hayranım.
insanları kırmaktan çok çekiniyorum mesela şakasına birine bir şey söylesem acaba yanlış anladı mı ters anladı mı içime dert ediyorum artık onu sonra gereksiz yere karşıdaki kişiye kendimi ifade etmeye çalışıyorum kendimi huzursuz hissediyorum. tüm neşem bir anda yerle bir oluyor sonra ufacık mutsuzluk dev oluyor artık içimde.

fikir verebilecek olan var mı bu durumuma bu yaşta bu kadar hayattan bezmiş olmak çok rahatsız ediyor beni..

S.a canım yazdıklarını okuyunca gülümsedim zaman zaman her insanın düştüğü bir durum bu..Ama hiç dert etme kafana geçici bir olay...Bazen hayattan tat alamayız severek yaptığımız işler işkence haline döner sonra karaları bağlayıp otururuz...En büyük hatamızda bundan kaynaklanıyor aslında...Bi üstadımız demiş ki canın sıkkınsa huzursuzsan bil ki Allah'a yaklaşmışsın...Gerçekten de öyle Rabbim hatırlatma yapıyor bize daha fazla şükredelim daha fazla mutlu olalım diye...Mantıklı düşündüğümüzde aslında nankörce davrandığımızı görüyoruz...Düşünsene çok şükür başımızı sokacak evimiz sıcak yemeğimiz sevdiklerimiz hep yanımızda ee bundan ötesi can sağlığı değil mi..? Sokakta annesiz babasız olan yavrucaklar,hastalıklarla pençeleşenler, daha neler neler... Bizse afedersin ama bende dahil olmak üzere rahat battığı için türlü türlü sebeplerden sıkıntı yaratıyoruz kendimize.... Sağlığın yerinde mi ? Evinde pişecek 1 kap yemeğin var ise , ailen sevdiklerin yanında ve hayatta ise hiçbir şey düşünme mutlu olmaya çalış.... Bolca şükretmek lazım birde :) Sabahları biraz erken kalk mesela yeni günün doğuşu eee baharda geldi kuşların cııvıltıları,içimizi ısıtan güneşin parlayışı evinin pencerelerini aç şöyle sabahları evinin içine miss gibi bahar ayı pozitif enerji girsin...Sonra güzel bir kahvaltı ile taçlandırmaya başla gününü ardında yapılacak işlerin varsa onu yap güzel bir hareketli müzik eşliğinde...Ardından eşine daha önce yapmadığın güzel tadlat lezzetler yap...Güzel bir sofra kur eşinle güle oynaya yemeğinizi yiyin ardından güzel bir kahve ohh misss...Sonra güzel film izlemeyi deneyebilirsiniz...Bak görüceksin sende biraz gayret gösterirsen bu sıkıntından kurtulacaksın canım :) Tez zamanda yüzünde gülücükler açması dileğiylee hayırlı geceler canııımm :)

Back
X