neden böyle birsey yaptı anlam veremedim

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba arakdaslar.....üniversitede bir çocuk benden hoslanıyoms numaramı istedi verdim konstk ama ben bisey hissedemedim sonra aniden çocuğa cevap vermeyi bıraktm oda bana faceden mesaj atms amacn neydi diye bende bisey hissedemedm dedm oda bana senin nasıl biri olduğunu gördm simdi defol git yazms bu çocuk niye böyle yaptı simdi ne bicim sevgi bu ya kızdığı için mi böyle dedi acaba

benim kızıma biri böyle bir şey yapsa... kızıma dönüp" biz seni okuyor biliyoruz, sen flörtle uğraşıyormuşsun. bir de üstüne, bir bayana "defol" yazabilecek kadar centilmenlikten uzak, kaba saba biriyle muhatap olmuşsun" deyip kızardım

okuyorum da zaten cok sükür derslerimlede ilgileniyorum ama flört etmek gayet normal değil midir 21 yasında bir kız için ergen değilim artık yani annemde bisey demez küçük değilim artık çünkü

okuyorum da zaten cok sükür derslerimlede ilgileniyorum ama flört etmek gayet normal değil midir 21 yasında bir kız için ergen değilim artık yani annemde bisey demez küçük değilim artık çünkü

kesinlikle katılıyorum sana canım. sonuçta sen kendini bildikten sonra, ağır eleştirileri haketmiyosun diye düşünüyorum.... ve burayada fikir almak için yazmışsın sonuçta. ama o senden hoşlanan çocuk için ne diyeceğimi bilemiyorum. eğer gerçekten bişeyler hissediyo olsaydı, ne olursa olsun peşinden koşardı. sonuçta bi laf varya kız evi naz evidir diye... aynen öyle yani. belki dalga geçicek birisini arıyodur kendisine, ama seninde öyle bi kız olmadığını görünce geri adım atmıştır belki. bilmiyorum yani... bunlar sadece bi fikir tabi :) erkekleri anlamak zor.. çok zor :)

Pasa beyimizin egosunu sarsmissin tabi oyle diyecek :)) Ya begenilmemis bunu kendine yedirememis normal de tepkiye aldirma:))

"Bir şey hissedemedim" demişsiniz, ona cevap vermeyi aniden bırakmışsınız vs, bu da ona kötü hissettirmiş ve böyle bir tepki vermiş, tepkisi de ağır ve yanlış olmuş...

Benim takıldığım sizin onun sevgisini sorgulayıp neden böyle yaptığını merak etmeniz oldu... Sizden hoşlanmış ve numaranızı istemiş, siz de vermişsiniz bir müddet konuşmuşsunuz aranızda güçlü bir bağ, bir ilişki oluşmamış, sizin bir şey hissedemediğiniz gibi onun da derin bir sevisi yokmuş, siz sadece aranızda bir şey olur mu diye ilişkiye başlayacak olmuşsunuz ve bitmiş, ortada bir aşk yok...

"Defol git dedi ne kaba insan!" derseniz haklı olursunuz ama muhatap olmayı birden kestiğiniz, ona karşı bir şeyler hissetmediğinizi söylediğiniz bir insanın böyle kaba saba konuşmasını "Nasıl sevgi bu" diye yorumlamanız enteresan... O burayı okusa, "Kızdığı için mi böyle dedi" demenizden, sevgisini sorgulamanızdan aslında ona karşı boş olmadığınızı, onun ısrar edip peşinizden koşmasını istediğinizi düşünür çünkü böyle bir anlam çıkıyor... Eğer duygularınızdan eminseniz -ki öyle olmasanız neden iletişimi kesesiniz- madem ona karşı bir şey hissedemediniz "Zaten agresif bir karakteri var, başlamadan bittiği iyi oldu" diyip olanları unutabilirsiniz...

Ben karşı tarafı haklı buldum.
Bir şey hissedemediyseniz bunu dürüstçe ve kibar bir dille söyleyebilirdiniz. Ya da direkt konuşmak istemiyorum bile deseniz daha iyi olurdu.
Kalbini, gururunu kırmışsınız cevapları birden keserek.

kızdığı için demiştir o anlık psikolojiyle hem yol yakınken tepkilerini de görmüş oldunuz bu yaşlarda önemli olan doğru kişiyi bulmak herkesin tek doğrusu var bu yüzden kimse üzülmesin diye yalan söylemekten erdemli dürüstlüğünüz zaten o kişi de ileride anlar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…