- Emoji Skoru
- 1.382
- Puanlar
- 178
Ben mi sinirliyim yani ?Yahu ilişkiden bahsediyorum ben de zaten platonik bişeyden bahsetmiyorum. İlişki içinde olduğunuzun farkındayım, okuduğumu anlıyorum çok şükür. İlişki birbirini seven insanlar arasında başlamaz, birbirinden hoşlanan etkilenen insanlar arasında başlar. Zamanla biri sevebilir, diğeri sevemeyebilir. Yazdıklarım bunları anlatıyordu. Umarım anlamışsınızdır artık.
Bir altınızdaki konu da erkek genellemesi yapıyordu, siz de yapıyorsunuz o sebeple yazdım bıkmadınız genellemekten diye. Gerçekten sinirli değilim, üstüste gelince yazdım sadece.
Neyse ben kaçtım siz 4s kuralıyla boğuşadurun. Farklı fikire tahammülünüz yok belli ki. Mutluluklar dilerim size en yakın zamanda.
Yooo değilim. Eğer bunu kastettiyseniz. .
Anladım , anladım da bence sizin ilişkiye bakış açınız biraz farklıymış.
Ama bunu da düşünebilirim.
Ben varsayımlar üzerine konuştum. Sadece varsayımlar üzerine konuşan birini bir genellemeye sokunca siz ben de sorma gereği duydum. Daha o seviyeye gelmedim. Ama böyle gidersem ilerde gerçekten de genelleyip durucam. Sizin sinirli olabileceğinizi de düşünmedim..
Farklı fikirler farklı bakış açıları gerektirir neden tahammül edemeyeyim ?Belki ihtiyacım olan budur. Yoksa yine mi genellediniz ?