Neden böyle davrandı? Haksız olan taraf ben miyim?

Ben dışarıda okumadığım için bilemiyorum. Empati de yapamıyorum bu konuda. Bir serumla iyileştiyse sorun yoktur diye düşündüm. Nasıl olsa yanına gideceğim diye düşündüm. Annemi de yıkıp gidemezdim. Demek ki böylesi hayırlısıymış.
Annen niye öyle bi tepki koydu ki saçma olmuş bu kadar iyiyken

Amaaan küstüğünüz iyi olmuş boşver. Ortaokulda böyle sorunlu bir arkadaş da bende vardı. Kimseyle konuşmamı istemezdi hep onun dediği olsun isterdi. En son kavga ettik kafasını tahtaya yapıştırmamla beni hayatından çıkarması bir oldu :D Valla ondan sonra kendimi bir kuş gibi özgür hissettim. Zaten arkadaşınız sorunluymuş ne o öyle kafasına esince konuşup esince de triplenmeler. Kurtulduğunuza şükredin bence :)

Amaaan küstüğünüz iyi olmuş boşver. Ortaokulda böyle sorunlu bir arkadaş da bende vardı. Kimseyle konuşmamı istemezdi hep onun dediği olsun isterdi. En son kavga ettik kafasını tahtaya yapıştırmamla beni hayatından çıkarması bir oldu :KK70: Valla ondan sonra kendimi bir kuş gibi özgür hissettim. Zaten arkadaşınız sorunluymuş ne o öyle kafasına esince konuşup esince de triplenmeler. Kurtulduğunuza şükredin bence :)

Inanin bende kendimi özgür hissettim. Onunla konusmadigimda bulusmadigimda kendi ozgurlugumun farkına vardım. Meger çok emek ve zaman harcamisim. Üstte arkadaşlar sen suclusun demisler ama hicbir arkadasima kendimden çok deger veremem tüm hakaretlere ragmen yine de gururumu ayaklar altına alamam. Yani aslında kendimi haksız bulmuyorum.

uzakta üniversite okumuş biri olarak söylüyorum

6 ayda bir karakter değişimi yaşıyorlar insanlar (ailem yanımda değildi ve insanların düşüncelerinin hareketlerinin sürekli değiştiğini net gördüm, bu yüzden %90 ıyla görüşmem)

takmayın umursamayın

Inanin bende kendimi özgür hissettim. Onunla konusmadigimda bulusmadigimda kendi ozgurlugumun farkına vardım. Meger çok emek ve zaman harcamisim. Üstte arkadaşlar sen suclusun demisler ama hicbir arkadasima kendimden çok deger veremem tüm hakaretlere ragmen yine de gururumu ayaklar altına alamam. Yani aslında kendimi haksız bulmuyorum.

Ne olursa olsun seni kısıtlayan ya da paikolojik olarak kötü hissettiren biri de haklı olamaz. Bence sen haklısın boşver kendi bilir

Back
X