neden böyle davranıyor bi akıl verin :(

onunla dalga geçildiğini düşünüyor da olabilir. ve aynı bölümde olmamanız böyle birşeyi düşünmeyeceği anlamına gelmez.

eğer aynı bölümdeyseniz de etik olmadığı için cevap vermiyor olabilir.

arkadaşlar daha önce yazmıştım olayı kısaca özetliyim. okulumuza yeni gelen araştırma görevlisine aşık oldum. önce onu fake hesaptan ekledim biraz konuştum. fake olduğu için biraz sinirlendi konuşmadı fazla.
geçen pazar dayanamadım ve kendi hesabımdan mesaj attım. ondan hoşlandığımı tanımak istediğimi söyledim arkadaşım olmadığı için diğer mesajlara gitti. mesaj 4 gün görülmeyince arkadaşlık isteği gönderdim. eklemiyorda yokta saymıyor. mesaj hala görülmedi. ben illa beni sevsin demiyorum ama kötü olsa daa bi cevap versin. gidip yüzyüze mi konuşsam daha fazla zorlamasam mı ? bi akıl verin lütfeeen

öğrenci-akademisyen ilişkisi hoş karşılanmaz genelde. yanlış anlamayın ben doğru değil demiyorum öğrenciler özellikle de hoaclar rahatsız olur dedikodu falan çıkarırlar. bence mesaj attığınız kişi bunları düşünmüştür diye düşnüüyorıum..

öğrenci-akademisyen ilişkisi hoş karşılanmaz genelde. yanlış anlamayın ben doğru değil demiyorum öğrenciler özellikle de hoaclar rahatsız olur dedikodu falan çıkarırlar. bence mesaj attığınız kişi bunları düşünmüştür diye düşnüüyorıum..

evet bunları düşünmüş olabilir okula yeni geldi ve böyle bir durumla gündeme gelmek istemez. ben onunla illa sevgili olalım demiyorum. bana kötü de olsa bi cevap yazsın istiyorum

Sekerim, neden fake hesap vs abuk subuk islere girdin?

Yani adamla bir muhabbetiniz, bir yakinliginiz var miydi onceden ? Dimdirek gidip konuscagina bence yavas yavas sokul, ne bileyim muhabbet et, odasina cay gotur vs vs. Biraz sabirli ol, once flort et, adam da seni taniyip begensin. Hop diye olmuyor bu isler, azicik altyapi calismasi yap once :1:

Sekerim, neden fake hesap vs abuk subuk islere girdin?

Yani adamla bir muhabbetiniz, bir yakinliginiz var miydi onceden ? Dimdirek gidip konuscagina bence yavas yavas sokul, ne bileyim muhabbet et, odasina cay gotur vs vs. Biraz sabirli ol, once flort et, adam da seni taniyip begensin. Hop diye olmuyor bu isler, azicik altyapi calismasi yap once :1:

canım ben aralıktan nisana kadar bir ortam olur konuşuruz diye bekledim ama odasından çıkmıyor. bölüm asistanımda değil bi bahaneyle yanına gitsem. beni merdivenlerde koridorda görüyordu. böyle farketmesi imkansızdı. önce faketen ekledim çünkü sevgilisi falan varsa önceden bilmek istedim

Back
X