mrb arkadaşlar. ben bir çoçukdan hoşlanıyorum. ama galiba onun sevgilisi var. üstelikde onun en yakın arkadasida benden hoşlanıyordu. bu yuzden o beni sevmez diye düsünüyordum . (telefonda)sevgilisyle konuşa konuşa bana bakiyor . bana yakın davranıyor . bana söliyorki diyer cocuklarla fazla konuşma. bunu yapma , onu yapma .sevgilisi varsa bana niye karışıyor anlamadım. üstelik onunla ayni sınıfta okuyan çoçukta benden hoşlanıyor.(1 yıldır) bugun ben baska sirada oturdum o çoçukta geldi oturdu yanımda oda yani benim hoşlandığım çocuk bana sinirli bakıyordu. neden bilmiyorum . ben bir şey yapmamışdım çünki .benden hoşlanan çocuklada araları iyi değil. başka kızdan hoşlanıyorsa benimle neden ilgileniyor? çok kötuyum. fikir verin lütfen ne yapmalıyım?
Bence derslerine yoğunlaş aşk meşke zaman var...önce bir işini al eline eğitimini tamamla..okulda da ağır ol bence..erkekler kaliteli kız sever...herkesle konuşma herkese bakma..yanlış da anlayan cıkar tatlım...bence seven isteen engel tanımaz gelir teklif eder sen akışına bırak..başarılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?