Neden böyle hayat

sevva7

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.415
733
333
Merhaba arkadaşlar. 3 yıl oldu bosanali,çocuğum yok.çalisiyorum ve bundan bir kaç ay önce biradamla karsilasdim. Beraber çalışıyoruz.benden hoşlandığını söyledi. Adam hiç evlenmedi bu arada.baslarda karşı koydum.Ama vaz kecmedi .Bende tanımaya karar verdim.aramizda öyle sevgililik bir durum yok.sadece tanımaya karar verdim. Beni sevdiğini ve hiç bir zaman brakmayacani söylüyordu. Bir kaç gündür soğuk davranıyordu.bu gün is yerimde bir kadınla opucuklu mesajını yakaladım.ve inanamıyorum adam ikimizide idaremi ediyor.
Ben 3 yıl boyunca kimseye şans vermedim.ama bu adama ısınmıştım. Üzgunum:KK61:

Adam beş para etmez bir pislikmis iste gerçekten tanımış oldunuz yol verin gitsin..
Bu arada pisliklerin para edenini görmedim zaten.Niye beş para etmez bir pislik yazdım bilmiyorum..

Adam beş para etmez bir pislikmis iste gerçekten tanımış oldunuz yol verin gitsin..
Bu arada pisliklerin para edenini görmedim zaten.Niye beş para etmez bir pislik yazdım bilmiyorum..
Bende öyle düşünüyorum. Yol verecem tabi.ama gercekden sevdiğini zann etmiştim.

Wapda gördüm.opucukler göndermişler.
Bilemedim simdi.
Hadi optum gorusuruz de diyebilir bir insan
Tabii tam mesaji bilmeden konusuyorum yanlis anlamayin.
Dikkatli olmanizda fayda var elbette. İcinize sinmeyen en ufak bir seyde bitirmek en guzeli bence

Bilemedim simdi.
Hadi optum gorusuruz de diyebilir bir insan
Tabii tam mesaji bilmeden konusuyorum yanlis anlamayin.
Dikkatli olmanizda fayda var elbette. İcinize sinmeyen en ufak bir seyde bitirmek en guzeli bence
Bu gun bulusacaklarmis.kizla konusuymuşlar

Sabredememiş, sizin sevginizi kazanmasi zaman alacaktı karşısına baskasi çıkınca size söylediklerini unutuvermistir hani hiç birakmayacakti falan ya.

Hemen iki rekat şükür namazi kılın derim. Yani Allah korumus ki basta görmuşsünüz.

Ha adam efendi gibi basta ilgilenmiş sonra siz yeterli karsılık vermeyince uzaklasmis baskasi çıkınca da ona yonelmişse normal ama.

Fakat size hala ilgi gosterirken bunu yaptiysa bu sefer de sevgili degildik ki sen beni istemedin diyebilir.

Valla salın gitsin, biseyler baslayacak olsa zaten 4 ayda coktaaan baslardı.

Daha iyisi olmayinca siz de acaba olur mu ki demişsinizdir dilerim daha iyileri olur ki olacaktir da :)

Sabredememiş, sizin sevginizi kazanmasi zaman alacaktı karşısına baskasi çıkınca size söylediklerini unutuvermistir hani hiç birakmayacakti falan ya.

Hemen iki rekat şükür namazi kılın derim. Yani Allah korumus ki basta görmuşsünüz.

Ha adam efendi gibi basta ilgilenmiş sonra siz yeterli karsılık vermeyince uzaklasmis baskasi çıkınca da ona yonelmişse normal ama.

Fakat size hala ilgi gosterirken bunu yaptiysa bu sefer de sevgili degildik ki sen beni istemedin diyebilir.

Valla salın gitsin, biseyler baslayacak olsa zaten 4 ayda coktaaan baslardı.

Daha iyisi olmayinca siz de acaba olur mu ki demişsinizdir dilerim daha iyileri olur ki olacaktir da :)
Bana beni tanıdığında göreceksin iyi biri olduğumu diyordu.evet ilgi gösteriyor hala.hayirlisi buymuş demek.

Yani uzaklaşıp ilişkiyi kesin artik. Hem sizi hem o kadını idare etmeye devam etmesin. Istemiyorum görüşmek , konuşmak deyin. Bırakın.

Sonra kendi kendine ikisini de idare ediyorum havasına girmesin. Yüz göz de olmamış olursunuz .

Back
X