Binlerce şükür..Ama hani 6 ay olmus niye oturtamıyorum artık neden böyle boşlaştım korkuyorum hep mi böyle olacak diye ..Umarım zamanla gecer eski heyecanlı kıpır kıpır hallerimi cok özledim cünküyahu bebegınız olmus...Allah bagıslasın..kımın ılıskısı ılk zamanlar gıbı mucuk mucuk...hayatın sorumlulukları var...bak ne guzel eşin ılgılı bırıymıs...yuvasına baglıymıs...sosyal medyada mucuk mucuk gorunen seyleremı acaba takılıp kalıyorsunuz....onların dunyası sahte unutmayın...kayınvalıdenız olabılır...zamanla hersey otuuru...18 yıllık bir ablan olarak soyluyorum...evlılık 7 yıldan sonra dahada guzelleşiyor...siz oluyorsunuz...hayatın kendisi oluyor...uuzlme tamamen gecici...zaman zaman herkes olur...bebısını op kokla..herseye sukret..
Çok teşekkür ederim insAllah yaBence geçici bir durumdur, bir süre sonra düzelir
Keske rutinleşmese bi yandan daIlk günkü heyecan aşk ve tutku yerini saygı ve sevgiye bırakır evliliklerde siz bunu kaybetmeyin ilişkinizde yeterli
Canımsınız vallahi canımsınızzzz :) Bunları düsündüm de sonra iç sesim "ya melya 6 ay oldu yarım sene hala niye evden cıksa diye gözünün içine bakıyosun adamın?" son bi haftadır neden soğudum diye kendimi yedim bitirdim yaaa umarım gecer gelip yazcam gecince :)Zamanla geçer. Bak buraya yazıyorum.
Geçmezse gel bul beni :)
Hayatının orta yerine 7/24 sana bağımlı minik bir bebeği bırakıp gittiler (kimlerse onlar). Şu anda sen sen değilsinKocan gözüne dünyanın en gereksiz insanı olarak görünüyor olabilir. Eskiden ilgisini çekmek için uğruna ayak bileklerime parfüm sıktığım adam niree (evet bunu arada yaparım), şu anda uğruna parmağımı dahi kıpırdatmadığım adam nireee diye düşünüyor olabilirsin. Koca faslı kapandı, duygular hisler tarihe gömüldü gibi mi geliyor? Seks mi ıyyyy iğrenç ve de gereksiz mi diyorsun? Yeni anneliğe hoşgeldin :)
Doğa ana şu anda sana şunları söylüyor:
Sen bir annesin!
Bu bebeğe süt lazım!
Süt üretmen için tüm kadınlık hormonlarını baskılayan süt hormonlarını devreye sokuyorum!
Hadi bakalım!!
Ya doğa ana bi sus yaBunları diyorsun da zamanla eski halime döneceğimi neden söylemiyorsun? Gene kendime ait bir parça da olsa bir hayatım olacağını, gene manikür yaptıracağımı, gene kocama kur yapacağımı, gene onu ilgi çekici bulacağımı, gene sevişmek isteyeceğimi neden söylemiyorsun??
Kısacası yeni doğum yapan pekçok kadın senin gibi hissediyor. Altında yatan sebepler genelde hormonal olduğu için zamanla geçiyor sen evham yapma yeni anne :)
Çocuktan sonra evlilikteki kavgaların bile neredeyse tümü çocuk çıkışlı oluyor ilk etapta. Zamanla bi bakmışsın o bile geçmiş. Artık çocuk sebebiyle değil de vay efendim bana neden yan gözle baktın gibisinden eski kavgalar geri gelmiş
Bebiş hayırlı olsun, güle güle büyüt inşallah.
Her şeyiyle zor iş annelik vesselam..Anneliğin sana kattığı yeni haller. Merak etme geçer .
6 ay yetmeeeez!! Daha çok zaman lazım :)Canımsınız vallahi canımsınızzzz :) Bunları düsündüm de sonra iç sesim "ya melya 6 ay oldu yarım sene hala niye evden cıksa gözünün içine bakıyosun adamın?" son bi haftadır neden soğudum diye kendimi yedim bitirdim yaaa umarım gecer gelip yazcam gecince :)
Normal oldugunu duymak inanılmaz rahatlatıyor ya cok sag olun ben 6 ayda uyum saglayacagımı düşünmüştümBence gayet normal durumunuz. Şuan sizin ilginiz tamami ile bebeğiniz de çünkü neden sizin ilginize ve sevginize muhtaç .Bir müddet sonra geçeceğine eminim hele bebiş biraz büyüsün tatillere gidin:)
Büyük bi zevkle6 ay yetmeeeez!! Daha çok zaman lazım :)
Acele etme. Normale dönünce yaz bana
Normal oldugunu duymak inanılmaz rahatlatıyor ya cok sag olun ben 6 ayda uyum saglayacagımı düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?