Neden böyle kabuslar görüyorum yardım lütfen

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
arkadaşlarım çok ciddi bir sorunum var yazmayayım dedim ama dayanamıyorum...

ben yaklaşık 3 aydır nerdeyse her akşam hemen hemen aynı rüyaları görüyorum...rüyamın başı normal başlıyor yani güzel bir olayla başlıyor ama sonunda hep böle korkunç yaratık türü şeyler görüp rüyamın içinde felak ve nas surelerini ağlayarak okuyorum ve ardından korkuyla uyanıyorum ve gözlerimden yaş geldiğini fark ediyorum. hep aynı şey oluyor sizce neden böyle artık uykuya yatarken bile 2 kere düşünür oldum. ne yapmam lazım

inanırmısınız rüyaların detaylarını anlatmaya bile korkuyorum o kadar kötü aklıma geldikçe içim ürperiyor.

canım bu bılınc altı olabılırmı hep aklındaysa bu ruyalar dusunup kafa yoruyosan falan bılınc altına yerlesıp tekrar edıyo olamazmı bılemedım bnde sımdı uzun zamandır hep aynı ruyaları gormek ılgınc

yatarkende oku ayetel kürsi de oku canım ,yatmadan evvel çarşafı felan çek çırp tekrar ser

Psikanaliz ve hipnoz bilen bir psikologa git. Bilinç altında hatırlayamadığın bir kötü olay var o ortaya çıkmadan geçmez ama psikolog bayan olsun ve yanında kamera götür. Sen de dinle konuştuklarını. Bayan olsun neme lazım zamanında amerikada hastalarını hipnozla hamile bırakan psikolog olayı okumuştum da :)) siz tedbirinizi alın ama mutlaka gidin

bilmiyorum ki canım ama etkilenmemek elde değil...3 aydır sürüyor şaştım kaldım.

yatarkende oku ayetel kürsi de oku canım ,yatmadan evvel çarşafı felan çek çırp tekrar ser

tamam canım denerim sağol

anladım canım önerin için sağol :)

offf ya yine yatma zamanı.... ayetel kürsi ve bildiğim diğer dualardan bir kaç tanesini okuyp uyuyacam inşallah etkisi olur iyi geceler kızlar

Rüyalar kimi zaman bilinç altının habercisidir evet ama çoğunlukla günlük hayattaki huzursuzluk biriyle olan çatışmamız örneğin söyleyemediğimiz içimize attığımız öfkemiz rüyaya yansır bence rüyaların başladığı tarihten bir kaç ay öncesi yada halen devam eden bir sıkıntın varsa ona odaklan ve sorunu çözmeye gayret et. Dua da et tabi inancın iyileştirici etkisine her zaman inanmışımdır

stresli olduğum zamanlar başta olmak üzere çok sık görürüm. karabasan deniyor sanırım.

dua okuyarak uyu. o kötü şeyleri gördüğün zaman da dediğin sureleri oku bir de ben " Allah'ım bütün yaratıkların şerrinden sana sığınırım" diyorum gidiyor :))

psikolog yardımı almak lazım aslında...

sağol canım...bugün çok şükür görmedim kabus felan mutluyum.

bu gece görmedim canım dua okuyarak uyu diyosunuz ya aslında hep okuyodum ama sureyi bitiremeden uyuya kalıyordum...bugün tam okudum çok şükür rüya felan görmedim

Biz sana yardım edemeyiz ki :44:
Bir uzmana görünmelisin kesinlikle.

canım bu söylediğin bile bir yardımdır... ne bileyim belki bnm durumumda olan vardır yada mesela dua oku diyen vs oluyor bunlarda bir yardımdır ve beni rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…