• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden boyle oldu anlam veremiyorum!

sognatore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
602
793
53
Benim bi arkdaşım vardi hatta kardes bile diyebilirdim bu kisiye... beraber okumuştuk vakit gecirdik derdimizi paylaştık. Ben onun yaninda cok rahattim. Hani ne der kotu dusunur mu diye dusunmek zorunda olmadigimiz bi cinsten arkadaşlığımız vardi. Sonra bi psikolijik sorun yasadi ataklar falan geçiriyodu hatta. Ama ben hep yaninda oldum yardim etmeye calistim onu mutlu etmek icin çabaladım hediyeler aldim o yalniz hissetmesin diye..bi gün cok icim daraliyo du mesaj attim konusalim mi dedim. Mesajimi ertesi sabah gördü ne olduğunu sordu falan ama geçti artik iyiyim dedim. Ben bunu yazdıktan sonra bile aradan iki saat gecince cevap verdi bana. Belki bu sorun edilecek bisey degil dersiniz ama ben onun kötüyum demesiyle kapisinda bitecek bi arkadastim. Ama o psikolojisini etkilemesin diye sustum. Sonra keske sende biraz bana yardımci olsan dedim ve anında benimle artik konuşmak istemediğini, bi daha görüşmek istemedigini yazdı...
Simdi bi ortamımiz var orda karsilasiyoruz arada bi bisey konusulunca gülüyoruz falan ama yaptıkları aklimdan çıkmıyo zoruma gidiyo. Ama yine de onu da suclayamiyorum bu en nefret ettiğim durum...
Biraz uzun oldu ama burda icimi dokmek istedim.

sanirim sizde benim gibi deger verip sonra hayal kirikligina ugrayan birisiniz...ben deger vermiyorum artik kimseye... senin sorununu dinlemek zorunda degilim benden birsey bekleme diyor

Simdi mesaji ertesi sabah gormesi suc degil ki. Bazen ben de gormuyorum biri mesaj atmis aramis oluyor. Gorunce donuyorum kendisine. Siz hemen cevap beklemekle hata etmissiniz. Sonradan da sitem edince arkadasiniz tabii ki gorusmeyelim der. Saniyesinde kimse kimseye cevap yazmak zorunda degil. Siz kendinize,kendiniz gibi hassas ve dakik arkadaslar bulun kafaniz rahat etsin

sanirim sizde benim gibi deger verip sonra hayal kirikligina ugrayan birisiniz...ben deger vermiyorum artik kimseye... senin sorununu dinlemek zorunda degilim benden birsey bekleme diyor
Arkadaşliga inancim kalmadi maalesef. Zaten kolay güvenen biri degildim artik hic kimseye guvenemiyorum

Mesaji gec gormesi tabiki sorun degil. Ben de gec görüyorum zaten o gec gordu diye sorun edecek degilim. Mesaj yazdi bana ben cevap veriyim diye beklemedi bile. Kim olsa derdine kostugu bi insan dan yaninda olmasını bekler
Simdi mesaji ertesi sabah gormesi suc degil ki. Bazen ben de gormuyorum biri mesaj atmis aramis oluyor. Gorunce donuyorum kendisine. Siz hemen cevap beklemekle hata etmissiniz. Sonradan da sitem edince arkadasiniz tabii ki gorusmeyelim der. Saniyesinde kimse kimseye cevap yazmak zorunda degil. Siz kendinize,kendiniz gibi hassas ve dakik arkadaslar bulun kafaniz rahat etsin

Mesaji gec gormesi tabiki sorun degil. Ben de gec görüyorum zaten o gec gordu diye sorun edecek degilim. Mesaj yazdi bana ben cevap veriyim diye beklemedi bile. Kim olsa derdine kostugu bi insan dan yaninda olmasını bekler
Iyi de siz gecti artik iyiyim demissiniz. Ondan sonra ne beklemeliydi? Varsa bir derdiniz soylemelisiniz,o sorsun ben soylemeyeyim,naz yapayim oluyor. Hatta sorsun tekrar ben yok birsey diyeyim,sonra tekrar sorsun vs vs diye gidecek miydi mevzu ben anlamadim.

25 senelik bir dostum var, öyle bir halde, yerdeyiz ki, değil mesaja geç cevap vermek, 3 ay aramasa gönül koymam. Çünkü bilirim bir derdi vardır, ya da işi vs dalmıştır, ya da beni arayası yoktur, yapısı o. Sonra denk gele araşır halleşiriz.

En kötü zamanlarımda hep yanımdaydı ve ben nişanlanırken onu davet etmeyi bile unuttum. Küsmedi biliyor musun? O da beni nişanına çağırmadı ve diğer gün tebrik için ararken "Ödeştiysek, gel buluşalım, çok özledim seni" dedim. Koşa koşa buluştuk, nişanları (aramızda 3 ay vardı herhalde) birbirimize anlatırken gülmekten geberdik.

Bu sizinki dostluk mudur (Kardeşim gibi dediğiniz için dost olarak aldım) bilemedim. Hanginizde var bir kırılmalar... Çözemedim. Dostlar birbirine kolay kırılmaz benim bildiğim.

Iyi de siz gecti artik iyiyim demissiniz. Ondan sonra ne beklemeliydi? Varsa bir derdiniz soylemelisiniz,o sorsun ben soylemeyeyim,naz yapayim oluyor. Hatta sorsun tekrar ben yok birsey diyeyim,sonra tekrar sorsun vs vs diye gidecek miydi mevzu ben anlamadim.
Ben iyiyim derken trip olsun diye iyiyim demedim hic öyle triplerim yoktur. Zaten uzun yillar beraberdik beni oldukça tanir. Benim zoruma giden daha sonra iyi olmana sevindim falan demeli bence nezaket icn bile olsa insan bi gülümseme bile olsa atar

25 senelik bir dostum var, öyle bir halde, yerdeyiz ki, değil mesaja geç cevap vermek, 3 ay aramasa gönül koymam. Çünkü bilirim bir derdi vardır, ya da işi vs dalmıştır, ya da beni arayası yoktur, yapısı o. Sonra denk gele araşır halleşiriz.

En kötü zamanlarımda hep yanımdaydı ve ben nişanlanırken onu davet etmeyi bile unuttum. Küsmedi biliyor musun? O da beni nişanına çağırmadı ve diğer gün tebrik için ararken "Ödeştiysek, gel buluşalım, çok özledim seni" dedim. Koşa koşa buluştuk, nişanları (aramızda 3 ay vardı herhalde) birbirimize anlatırken gülmekten geberdik.

Bu sizinki dostluk mudur (Kardeşim gibi dediğiniz için dost olarak aldım) bilemedim. Hanginizde var bir kırılmalar... Çözemedim. Dostlar birbirine kolay kırılmaz benim bildiğim.
O cok takıntılı biriydi normalde kendisi böyle biriyken böyle davranması sasirtti beni.. o beni dugunune çağırmayı unutsa ben birinden onun düğünü olacağını duysam bile giderdim. O telasla insan neleri unutmaz derdim

O cok takıntılı biriydi normalde kendisi böyle biriyken böyle davranması sasirtti beni.. o beni dugunune çağırmayı unutsa ben birinden onun düğünü olacağını duysam bile giderdim. O telasla insan neleri unutmaz derdim

Samimiyet, muhabbet ister. Siz bu gücenmenizi buluşarak anlatın. Ondan alacağınız cevaba göre kalbiniz fısıldar size zaten, sizin için dost mudur, dost sandığınız mıdır.

Ben iyiyim derken trip olsun diye iyiyim demedim hic öyle triplerim yoktur. Zaten uzun yillar beraberdik beni oldukça tanir. Benim zoruma giden daha sonra iyi olmana sevindim falan demeli bence nezaket icn bile olsa insan bi gülümseme bile olsa atar
Bence gerek yok. Hani dert gulumseme atsaydi sorun kalmayacak miydi? Ha atmis ha atmamis. Siz de iyiyim demek yerine dun geceki sorununuzu anlatsaydiniz keske,o zaman ilgilenip ilgilenmeyecegini gorurdunuz. Cok cok alingansiniz bana gore,bu tarz insanlar cok kirilganlar tamam ama onlara ne sekil davranacagimizi da sasiriyoruz. Bakin ben size kendi yasadigimi anlatayim, eski isyerinden bir arkadasim var sohbeti cok sever. Gecen persembe bana whatsaptan gunaydin yazmis. Ben mesaji gordugumde 2 saat gecmisti ve saat 10.00 olmustu. Cocuga kahvalti yaptirayim sofrayi toplayayim giyinelim cikalim derdim var o esnada, dedim cikinca cevap yazarim. 11.00da evden ciktim,o bana bu sefer bir mesaj daha atmis “son gunaydin” diye. Kufrettim icimden ,sonu daaaaa ilki deeeeeee. Seklinde. Sinirlendim. Yahu yazdigin sey gunaydin be arkadas! Nedir yani musait olsam donecegim sabret. Sonra ben de sadece gunaydin yazdim biraktim. Nasilsin vs demedim cunku dokunsa patlayacagim. Iste o arkadas o noktada sizin yazdiginiz tarz bir sitemli mesaj daha atsa beni bir daha sakin arama diyecektim. Hala sinirliyim. Umarim bir daha atar yapmaz.

Umarim ne demek istedigimi duzgunce anlatabilmisimdir. Insanlari yildirmamak sinir etmemek lazim. O an modunda olmaz,acelesi olabilir,musait olmayabilir,cani muhabbet istemiyor olabilir. Her sey olabilir. Siz boyle durumlarda dogrudan derdinizi aciklayin. Hala sizinle ilgilenmezse ona gore sitem edersiniz veya arkadasliginizi devam ettirirsiniz.

Ben sizi haklı bulamadım. Kıza ilk fırsatta yaptıklarınızı yüzüne vurur gibi 'keşke sen de bana yardımcı olsan" falan diye laf sokmuşsunuz.. Mesajı geç görebilir gayet normal. İyiyim dediğiniz için iyi olduğunuzu düşünmesi de gayet normal. Madem ilgi bekliyordunuz "iyiyim" demeyip derdiniz anlatsaydınız.

Kusura bakmayın ama ben de hiç sevmiyorum bu tür ilişkileri biri bana yapıp yapıp sonra da böyle laf soksa aynen arkadaşın gibi davranırdım.

Ben sizi haklı bulamadım. Kıza ilk fırsatta yaptıklarınızı yüzüne vurur gibi 'keşke sen de bana yardımcı olsan" falan diye laf sokmuşsunuz.. Mesajı geç görebilir gayet normal. İyiyim dediğiniz için iyi olduğunuzu düşünmesi de gayet normal. Madem ilgi bekliyordunuz "iyiyim" demeyip derdiniz anlatsaydınız.

Kusura bakmayın ama ben de hiç sevmiyorum bu tür ilişkileri biri bana yapıp yapıp sonra da böyle laf soksa aynen arkadaşın gibi davranırdım.
Haklısınız zaten ben de onu suçlamıyorum yazdim. Ama sadece üzüldüm bu duruma. Laf sokmak icin degil ayrıca. O acik sozlu biri kirilir mi uzulur mu diye dusunmez konuşurken. Zaten dostluk aciklik gerektirir. Ben de acik sozlu davranıp fikrimi ona söyledim.

Böyle herşeye küsülen ilişkiden hayır gelmez. Kardeş gibi gördüğüm bir dostum vardır, arar açamam unuturum 2 gün sonra ararım bozulmaz biliyoruz ki yoğunuz çocukluyuz müsait olamıyoruz. Hep o arar yeri gelir niye beni aramadın demez , yada bir bakarsın hep ben aramışım. Yani bunlar küsülecek tavır yapılacak şeyler değil. Maj atmışsınız görmemiş gayet normal sizde hemen tavır yapmışsınız. İşte dostluk böyle olmaz...

Haklısınız zaten ben de onu suçlamıyorum yazdim. Ama sadece üzüldüm bu duruma. Laf sokmak icin degil ayrıca. O acik sozlu biri kirilir mi uzulur mu diye dusunmez konuşurken. Zaten dostluk aciklik gerektirir. Ben de acik sozlu davranıp fikrimi ona söyledim.
Anladım ama 'bence' yanlış yerde yanlış bi hamle olmuş. Belli ki dostluğunuza çok değer vermiş, karşı taraftan da bunu görmek istemişsiniz ama ona fırsat vermek yerine "hadi şimdi sıra sende" demişsiniz. İnsan dostundan gelen iyiliğin karşılıksız olduğunu düşünmek ister. Siz bence yaptıklarınıza değil de, sevginize karşılık beklemişsiniz ama kendinizi tam aksi ifade etmişsiniz.

konu sahibi kimseden birsey bekleme ve kimseyi kendinden önceye koyma...insan kendi menfaatine çalisir ...turkiyede arastirma yapiyorlar cikan sonuc saf çikarcı...yani karsilikli iliskileri menfaat uzerine kurulu... menfaati varsa var.. yaninda kaldigim arkadasim tek basina kalmktan korkardi ...kendi hafta sonu ailesine giderdi 3gun gelmezdi ama ben 1 gun bir yere gideyim niye gidiyorsun derdi...yanindayken cok seviyorum seni derdi evine gidince 1 kere aramazdi...işi duşunce ariyorlar... o yuzden tavsiyem once kendinizi onemseyin ... sonra yapmasaydin sana cevap vermek zorundamiyim oluyor...siz her daim muhabbete hazir anlatsinda dinleyim modundasiniz ama karsi taraf istemeyebilir... o yuzden once kimseye kizmayin ... menfaat bitince muhabbet biter

Back
X