neden böyle oldu

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar merhaba geçen gün bahsetmiştim hamile olduğumu sanıyordum ama değilmişim şimdi adetim beş gün gecikti tüm belirtiler vardı ama bugün hasta oldum sizce bu kadar gecikme normal mi stres havalar derken bilemiyorum ilk kez bu kadar gecikti

vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir.hormonal bi durumda olabilir.ne kadar süredir istiyorsunuz

normaldir, bazen olabiliyor benim ki de hiç sekmezdi iki aydır periyotlar uzamaya başladı, hatta bu ay 5-6 gün gecikti ama hamile değilimdir kesin. Allah isteyenlere nasip etsin.

kızlar merhaba geçen gün bahsetmiştim hamile olduğumu sanıyordum ama değilmişim şimdi adetim beş gün gecikti tüm belirtiler vardı ama bugün hasta oldum sizce bu kadar gecikme normal mi stres havalar derken bilemiyorum ilk kez bu kadar gecikti
test yaptırmadan mı hamile olduğunuza karar vermiştiniz?

evet çünkü bulantı baş dönmesi hepsi vardı ilk defada bu kadar gecikme yaşayınca öyle düşündüm

çok istediğiniz için normalde umursamayacağınız şeyleri hemen belirti zannediyorsunuz muhtemelen. tabi allah tez zamanda en güzelini versin inşallah. sadece hızlıca hemen umuda kapılıp sonra üzülmeyin. eminim zordur ama akışta kalın.. allah güzel bir evlat nasip etsin inşallah.

evet çünkü bulantı baş dönmesi hepsi vardı ilk defada bu kadar gecikme yaşayınca öyle düşündüm
ben de bu ay kimyasal gebelik geçirdim ama test yaptırarak öğrendim adetten 3 gün önce 40 olan değerim adet günümde 20 ye düştü 5 gün sonra da kanamam başladı.. Gebelik beklentini anlayabiliyorum ama bu tarz durumlarda en azından adet gününde evde bile test yapsan zaten gebelik olup olmadığı çıkar canım, kendini kaptırmamış olursun bu durumda, çünkü insan üzülüyor.. İnşallah en kısa zamanda Allah kucağını doldursun :KK200:

Regl in +1 -1 hasta oynaması gayet normal.
1 haftadan sonra doktora gitmek gerekiyor.
Ayrıca sizin hamilelik belirtisi sandığınız şey aslında regl belirtisi. İkisi de birebir benziyor zaten. Ayırt etmek biraz zor.

Back
X