Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5-6 aydır ama son ay çok çalışmamız oldu gecikince direk hamileyim dedimvücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir.hormonal bi durumda olabilir.ne kadar süredir istiyorsunuz
haklsınız ilk defa böyle gecikme yaşadım1 haftafan fazla gecikirse “gecikti” deyin bence. 1 haftaya kadar olabiliyor, normal
Stres yapmışınızdır bence acaba hamile kalıcakmıyım diye,stresten gecikmiştir diye düşünüyorum5-6 aydır ama son ay çok çalışmamız oldu gecikince direk hamileyim dedim
test yaptırmadan mı hamile olduğunuza karar vermiştiniz?kızlar merhaba geçen gün bahsetmiştim hamile olduğumu sanıyordum ama değilmişim şimdi adetim beş gün gecikti tüm belirtiler vardı ama bugün hasta oldum sizce bu kadar gecikme normal mi stres havalar derken bilemiyorum ilk kez bu kadar gecikti
Bu kadar kısa sürede mide bulantısı baş dönmesi zaten olmazevet çünkü bulantı baş dönmesi hepsi vardı ilk defada bu kadar gecikme yaşayınca öyle düşündüm
ben de bu ay kimyasal gebelik geçirdim ama test yaptırarak öğrendim adetten 3 gün önce 40 olan değerim adet günümde 20 ye düştü 5 gün sonra da kanamam başladı.. Gebelik beklentini anlayabiliyorum ama bu tarz durumlarda en azından adet gününde evde bile test yapsan zaten gebelik olup olmadığı çıkar canım, kendini kaptırmamış olursun bu durumda, çünkü insan üzülüyor.. İnşallah en kısa zamanda Allah kucağını doldursunevet çünkü bulantı baş dönmesi hepsi vardı ilk defada bu kadar gecikme yaşayınca öyle düşündüm
Hamileliğin ilk haftalarında bulantı baş dönmesi olmaz ki.evet çünkü bulantı baş dönmesi hepsi vardı ilk defada bu kadar gecikme yaşayınca öyle düşündüm