- 21 Eylül 2012
- 73
- 12
- 98
- Konu Sahibi bewitcheddd
Merhaba arkadaşlar..Yaklaşık bir yıldır bu formdayım..Ama son senem olduğu için pek takip edemedim.Bu sıralar öyle zor günler geçiriyorum ki içimi dökmenin tek yolu buraya yazmak gibi geldi.Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var, başından beri ailemin onaylamadığı cinsten.Başta pek önemsemedim annem zaman geçtikçe ısınır sandım ama olmadı.Hala kabullenmiş değil.Kabullenmeme sebebi ise sevgilimin 2 yıllık benim 4 yıllık okumam ve ayrıca babasının bizim eski şoförümüz olması.Ayrıca erkek arkadasım özel bi şirkette çalışyo ve haftaiçi izin günü var.Baslarda bunları pek önemsemedim zamanla kapanır sandım ama annem hala aynı tavır içinde.Sonuçta annem tabi ki ona kızmıyorum, benim üzülmemi istemediğini biliyorum ama hep istediğim seydi annemin ilişkimi onaylaması.Erkek arkadasım ben okulu bitirince evlenme teklifi olaylarına girmeye başladı her konusu acıldıgında ben kapatıyorum ama ısrarla devam ediyo.Benim kafamda hala soru isaretleri varken onun üstelemesine gıcık oluyorum.Okuldan mezun oldum su anda kafamda cok farklı seyler var.KPSS ataması için bekliyorum bi yandan da.Ama bütün her seyi düsünüp de mantığımı devreye sokunca ondan soğumaya basladım.Sanki bütün hislerim uçup gitti gibi.Başlarda bi şekilde çözülür diyodum ama çözülmeyeceğini düşünüyorum.Onunla olup olmamakta kararsızım.Böyle kafamın karışması beni daha da üzüyo, onu üzüyo olmak da..Napıcam ben iç bilmiyorum.
Haftalardır uyuyamıyorum sürekli arpacık kumrusu gibi düşünüyorum
Haftalardır uyuyamıyorum sürekli arpacık kumrusu gibi düşünüyorum