- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
Merhaba kızlar ocak ayında düşük yaptım 6 haftalıktı düşükten sonra adet oldum ama 10 gün oldu hala adetim bitmedi niye böyle oldu kahverengi akıntı olarak devam ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde öyle olmuştu canm heleki ilk 3 4 gün böyle musluktan bosalircasina kanamam olmuştu . Gecms olsun bu arada kesilmezse bir doktora git ama bir iki güne kesilir bence.Merhaba kızlar ocak ayında düşük yaptım 6 haftalıktı düşükten sonra adet oldum ama 10 gün oldu hala adetim bitmedi niye böyle oldu kahverengi akıntı olarak devam ediyor.
bi yakının da yaklaşık bgnlerde dahil olmak üzere aynı sorunsalı yaşıyor,üni bu durumdan rahatsızsanız doktor kan kesici ilaç vei yor ztn ama sıkıntı yapmayın bene bu sağlıklı vücut fonksiyonu demekmiş,rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin tüm isteyenlereMerhaba kızlar ocak ayında düşük yaptım 6 haftalıktı düşükten sonra adet oldum ama 10 gün oldu hala adetim bitmedi niye böyle oldu kahverengi akıntı olarak devam ediyor.
Saol canım çok kanamam yok kahverengi akıntı olarak devam ediyor damla damla geliyo zaten bir kaç gün daha devam ederse doktora gidecemBenmde öyle olmuştu canm heleki ilk 3 4 gün böyle musluktan bosalircasina kanamam olmuştu . Gecms olsun bu arada kesilmezse bir doktora git ama bir iki güne kesilir bence.
Evet canım sanırım içim temizleniyor o nedenle uzun sürmüş olabilirbi yakının da yaklaşık bgnlerde dahil olmak üzere aynı sorunsalı yaşıyor,üni bu durumdan rahatsızsanız doktor kan kesici ilaç vei yor ztn ama sıkıntı yapmayın bene bu sağlıklı vücut fonksiyonu demekmiş,rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin tüm isteyenlere
Rahim temizleniyodur canimMerhaba kızlar ocak ayında düşük yaptım 6 haftalıktı düşükten sonra adet oldum ama 10 gün oldu hala adetim bitmedi niye böyle oldu kahverengi akıntı olarak devam ediyor.
ben narkozla histerektomi ve hsg çektirdim onun arkasından bile doğum gibi 1 hafta kanamam olmuştu,dr. Normal olduğunu dilerseniz kan kesici meşhur o hapı verdi 1 tane içince bile kesildi,sonra da keşke içmeseydim doğal yoldan bitecekmiş zaten diye hayıflandımEvet canım sanırım içim temizleniyor o nedenle uzun sürmüş olabilir
Aynen canım ilaç kullanmak istemiyorum bu yüzdenRahim temizleniyodur canim
Bende hsg çektirdim canım narkozla ama hiç kanama olmadı bir kaç damla geldi sadeceben narkozla histerektomi ve hsg çektirdim onun arkasından bile doğum gibi 1 hafta kanamam olmuştu,dr. Normal olduğunu dilerseniz kan kesici meşhur o hapı verdi 1 tane içince bile kesildi,sonra da keşke içmeseydim doğal yoldan bitecekmiş zaten diye hayıflandım
Ay saolun kızlar ya içimi rahatlattiniz bende anormal bişey sanmıştım bir kaç güne kadar biter o zaman.. peki bişeyi daha merak ediyorum bu kanama bittikten kac gun sonra adet olurum normal adet tarihim de mi olucam acabaÇok normal cnm bnmde 15 16 gün sürmüştü hatta jel kıvamına bile geliyo
Evet cnm bnmki öyle oldu 15 16 gün kanama sürdü iki hafta sonrada normal adetimi oldum ama herkesin ki aynı olmayabilir geç gelirse de normal bi durum düşükten sonra adet düzeni bozulabilir ama düzeliyo sonraAy saolun kızlar ya içimi rahatlattiniz bende anormal bişey sanmıştım bir kaç güne kadar biter o zaman.. peki bişeyi daha merak ediyorum bu kanama bittikten kac gun sonra adet olurum normal adet tarihim de mi olucam acaba
Anladım canım oluruna birakicam artık vücut kendini toparlamaya çalışıyoEvet cnm bnmki öyle oldu 15 16 gün kanama sürdü iki hafta sonrada normal adetimi oldum ama herkesin ki aynı olmayabilir geç gelirse de normal bi durum düşükten sonra adet düzeni bozulabilir ama düzeliyo sonra
Aynen öyle yap cnm rabbim tekrar nasip eder inşanlah bebiş:)Anladım canım oluruna birakicam artık vücut kendini toparlamaya çalışıyo
Ah canım hala devam mı ediyor ya çok uzamiş seninki bir an önce biter inşanlah yapacak bişey Yok bu durumda doktora gidebilseydin iyi olurdu amaKızlar bugün 20. Günüm...20 gündür kanamam devam ediyor ama damla damla geliyor ne zaman bitecek sıkıldım artık doktora gidemiyorum memleketdeyim bir süredir küçük biryer burası
Evet canım hala bitmedi iki gün sonra eve dönecem o zaman gitmeyi düşünüyorum doktora inş biter o zamana kadarAh canım hala devam mı ediyor ya çok uzamiş seninki bir an önce biter inşanlah yapacak bişey Yok bu durumda doktora gidebilseydin iyi olurdu ama
İnşanlah cnm stres yapma biter elbetEvet canım hala bitmedi iki gün sonra eve dönecem o zaman gitmeyi düşünüyorum doktora inş biter o zamana kadar