Neden böyle olmus olabilir bakar misiniz?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Bu ay tam kacinda yumurtladim bilmiyorum 28ne kadar test yaptim yoktu ama gittikce koyulasiyordu ki testim bitti yenisinide alamadim 29 gibi olabilir.
Kac gundur kasik agrim var girip cikiyor dun gece 2 gibi test yaptigimda fotodaki gibi cikti cok sevindim sonrasinda lavaboya gittigimde camasirimda leke vardi ama afedersiniz silincede bisey yoktu idrarla beraberde birsy yoktu sanki hic benden gelmemis gibi acik kirmizi turuncumsu biseydi. O lekeden sonra ne sabah ilk idrarla ne erken testte ne normalinde cikiyor bu neydi moralim cok bozuldu boyle yasayan oldu mu hic

Eklentiler

• 624FA218-ADA2-4D45-B7CC-948569F8491E.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 109
Ne olmuş ki? Ben hiç bir şey görmüyorum belki fotoğrafda belli olmuyo

Ben çizgiyi gördüm ama çok çok silik çizgi siz bence sakince bekleyin yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın

Ben çizgiyi gördüm ama çok çok silik çizgi siz bence sakince bekleyin yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın
Evet fotografta da ekstra silik gorunuyor. Oyle yapayim tek bundan boyle cikti sonra az lekelenme ve negatifler goruyorum hayirlisi artiik

Evet fotografta da ekstra silik gorunuyor. Oyle yapayim tek bundan boyle cikti sonra az lekelenme ve negatifler goruyorum hayirlisi artiik
Kimyasal geciriyosan da üzülme önümüzdeki ay hamile kalma şansın daha yüksek oluyomus kimyasal hamileliğe hazirliyomuş vücudunu

Kimyasal geciriyosan da üzülme önümüzdeki ay hamile kalma şansın daha yüksek oluyomus kimyasal hamileliğe hazirliyomuş vücudunu
Kimyasalada raziyim hamile kaldigimi bileyim yeter doktorumda oyle demisti kimyasal hamilelik gecirebiliyorsun demek demisti ama bu sanki oylede degil simdide asiri sag kasik agrim var yurtdisindayim hic bi sekilde acil olmadikca almiyorlar insani ya

Kimyasalada raziyim hamile kaldigimi bileyim yeter doktorumda oyle demisti kimyasal hamilelik gecirebiliyorsun demek demisti ama bu sanki oylede degil simdide asiri sag kasik agrim var yurtdisindayim hic bi sekilde acil olmadikca almiyorlar insani ya
Kimyasal olmasa testin öyle pozitif çıkmazdı ki canım ya en kötü ihtimal kimyasaldır yani regl olursan bile. Sen içini ferah tut inşallah yarın pozitifi görürsün gormesen bile en kısa zamanda görürsün beklemek çok zor biliyorum ama inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın

Bilemedim ki tek bir test oyle cikti az once bir tane daha yaptim ikinci cizgi kirmiziydi 2 dakika sonra gitti esimde gordu sevindi sarildi gozumuzun onunde cizgi yok oldu herkesin sonra cikar benimde once cikip sonra kayboldu cok uzuluyorum valla kac aydir deniyoruz olmuyor her ay ayni hayal kirikligi dua et lutfen Allah banada nasip etsin cook zor bir imtihanmis

Bozuktur o test ya pozitif olup da gitmesi sacma baya acaba kan mı versen ya için rahat etse belli olsa ama ilk kez duydum pozitifin geri gittiğini hangi marka test o istersen artimed falan al

Bozuktur o test ya pozitif olup da gitmesi sacma baya acaba kan mı versen ya için rahat etse belli olsa ama ilk kez duydum pozitifin geri gittiğini hangi marka test o istersen artimed falan al
Valla bende ilk kez gordum yani sonradan pozitif olunurda once cikip sonra kaybolmasi cok degisik esim olmasa ne ben inandirirdim kimseye nede kendim inanirdim yaptim masaya koydum aninda pozitif oldu 2 dakika falan sonra kayboldu. Yurtdisinda yasiyorum canim metode diye bir marka bilmiyorum Turkiye de var mi yarin yine yapacam ama adet agrilarim basladi zaten

Türkiye'de yok ne yazık ki ama burdan anladığım kadarıyla cleanblue mu ne diye bir marka var onu çok kullanıyorlar sizin orda o satılan bı marka mı

Türkiye'de yok ne yazık ki ama burdan anladığım kadarıyla cleanblue mu ne diye bir marka var onu çok kullanıyorlar sizin orda o satılan bı marka mı
Evet biraz pahali bir marka ama en azindan digital direk hamilesin veya degilsin yaziyor cizgiyle ugrasmamak en iyisi bugun alacam ama artik hamilelige dair tek bi umudum bile kalmadi

En azından kesin olur aklında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…