Aslinda fotoda gorunuyor ama yukleyince netligi gitti ikinci cizgininNe olmuş ki? Ben hiç bir şey görmüyorum belki fotoğrafda belli olmuyo
Ikinci cizgi net cekincede net ama yukledigimde netligi gidiyorTestte ne gördüğünüzü anlamadım
Evet fotografta da ekstra silik gorunuyor. Oyle yapayim tek bundan boyle cikti sonra az lekelenme ve negatifler goruyorum hayirlisi artiikBen çizgiyi gördüm ama çok çok silik çizgi siz bence sakince bekleyin yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın
Kimyasal geciriyosan da üzülme önümüzdeki ay hamile kalma şansın daha yüksek oluyomus kimyasal hamileliğe hazirliyomuş vücudunuEvet fotografta da ekstra silik gorunuyor. Oyle yapayim tek bundan boyle cikti sonra az lekelenme ve negatifler goruyorum hayirlisi artiik
Kimyasalada raziyim hamile kaldigimi bileyim yeter doktorumda oyle demisti kimyasal hamilelik gecirebiliyorsun demek demisti ama bu sanki oylede degil simdide asiri sag kasik agrim var yurtdisindayim hic bi sekilde acil olmadikca almiyorlar insani yaKimyasal geciriyosan da üzülme önümüzdeki ay hamile kalma şansın daha yüksek oluyomus kimyasal hamileliğe hazirliyomuş vücudunu
Kimyasal olmasa testin öyle pozitif çıkmazdı ki canım ya en kötü ihtimal kimyasaldır yani regl olursan bile. Sen içini ferah tut inşallah yarın pozitifi görürsün gormesen bile en kısa zamanda görürsün beklemek çok zor biliyorum ama inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınKimyasalada raziyim hamile kaldigimi bileyim yeter doktorumda oyle demisti kimyasal hamilelik gecirebiliyorsun demek demisti ama bu sanki oylede degil simdide asiri sag kasik agrim var yurtdisindayim hic bi sekilde acil olmadikca almiyorlar insani ya
Bilemedim ki tek bir test oyle ciktiKimyasal olmasa testin öyle pozitif çıkmazdı ki canım ya en kötü ihtimal kimyasaldır yani regl olursan bile. Sen içini ferah tut inşallah yarın pozitifi görürsün gormesen bile en kısa zamanda görürsün beklemek çok zor biliyorum ama inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Valla bende ilk kez gordum yani sonradan pozitif olunurda once cikip sonra kaybolmasi cok degisik esim olmasa ne ben inandirirdim kimseye nede kendim inanirdim yaptim masaya koydum aninda pozitif oldu 2 dakika falan sonra kayboldu. Yurtdisinda yasiyorum canim metode diye bir marka bilmiyorum Turkiye de var mi yarin yine yapacam ama adet agrilarim basladi zatenBozuktur o test ya pozitif olup da gitmesi sacma baya acaba kan mı versen ya için rahat etse belli olsa ama ilk kez duydum pozitifin geri gittiğini hangi marka test o istersen artimed falan al
Türkiye'de yok ne yazık ki ama burdan anladığım kadarıyla cleanblue mu ne diye bir marka var onu çok kullanıyorlar sizin orda o satılan bı marka mıValla bende ilk kez gordum yani sonradan pozitif olunurda once cikip sonra kaybolmasi cok degisik esim olmasa ne ben inandirirdim kimseye nede kendim inanirdim yaptim masaya koydum aninda pozitif oldu 2 dakika falan sonra kayboldu. Yurtdisinda yasiyorum canim metode diye bir marka bilmiyorum Turkiye de var mi yarin yine yapacam ama adet agrilarim basladi zaten
Evet biraz pahali bir marka ama en azindan digital direk hamilesin veya degilsin yaziyor cizgiyle ugrasmamak en iyisi bugun alacam ama artik hamilelige dair tek bi umudum bile kalmadiTürkiye'de yok ne yazık ki ama burdan anladığım kadarıyla cleanblue mu ne diye bir marka var onu çok kullanıyorlar sizin orda o satılan bı marka mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?