- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay reglim yaklastiginda doymak bilmiyorum.
Normalde yemedigim yemeği reglime günler kala yiyorum.
Ve rahatsızım bu durumdan
Canım çikolata ve türevlerini çok çekmez reglken bile..
Ama hep birşeyler yeme gereği duyuyorum.
Bu neden olabilir.
Dünyaları diyebilirim![]()
salatalıkta çikolata ihtiyacının hepsini karşılayamıyo yaŞu an ben de seninle birlikte herşeyi yiyebilirim
Bu nedenle salatalık vs yiyorum
Kebap yemeden regl olamıyor ben yjaasalatalıkta çikolata ihtiyacının hepsini karşılayamıyo ya![]()
Kalori lazım demekki![]()
Bana da oluyor. Dikkat ettim yaklaşık 15 gün öncesinden başlıyor
Yalnız her ay değil, bazen 3 ay üst üste bu şekilde oluyor bazen 4 ay sonra birkaç ay normal sonra yine kısırdöngü![]()
insanların hepsi farklı sonuçta bu dönemde hepimiz kendimize özel şeyler yapıyoruz bence ye geç ya düşünme yemek daha güzel![]()
Şu an ben de seninle birlikte herşeyi yiyebilirim
Bu nedenle salatalık vs yiyorum
ya mesajını çok alıntılıayamadım bu arada kusura bakma önceSonra kilo olsun
![]()
salatalıkta çikolata ihtiyacının hepsini karşılayamıyo ya![]()
çok karışmazmıBir küçük parça çikolata sonra otlamaya başla :)
kebab mıKebap yemeden regl olamıyor ben yjaa
Abla güzel özetlemiş
Kadınlarda adet öncesi başlayan ve ruhsal ya da fiziksel birtakım belirtilerle kendini belli eden bu duruma premenstrual sendrom (PMS) adı verilir. Bu belirtiler genellikle adetin başlamasından bir hafta öncesinde ortaya çıkar ve genellikle adetin görülmesiyle birlikte birkaç gün içinde kaybolur.
PMS'nin fizyolojik belirtileri arasında; karın bölgesinde şişlik, cilt bozukluğu, kilo alma, uyku sorunları, göğüslerde hassasiyet, iştahın artması, sık yeme ihtiyacı, tatlıya düşkünlük, kabızlık, baş ağrısı, bel ağrısı, çarpıntı yer alır. Psikolojik belirtiler arasında da duygusal dalgalanmalar, olumsuz düşünceler, ağlama nöbetleri, depresyon, yorgunluk, halsizlik, konsantrasyon güçlüğü, kendine güvenin azalması, unutkanlık, gerginlik, kızgınlık ve öfke hali, cinsel istekte değişiklik sayılabilir.
Alınan kiloların büyük kısmı yağ değil, bu dönemde östrojen ve progesteron hormonlarının değişen dengeleri sonucunda vücutta biriken ödem yani sıvıdır. Bu dönemde yine, hormonal değişimler sonucu, bağırsakların normal düzeyde çalışamamasından dolayı görülen kabızlık da şişkinlik hissi vererek kilo aldığınızı düşündürür.
Adet dönemi biter bitmez bağırsakların normal hıza dönmesi sonucu kabızlık sona erer. Hormonların normal dengeye ulaşmasıyla birlikte vücutta biriken sıvı atılır, kilonuz normale döner.
Ancak regl döneminden birkaç gün önce vücudunuzun ihtiyacı olan kaloriden fazlasını alırsanız kilo alma ihtimaliniz de yükselir.
Birde canım 4 5 kilo fark olabiliyor yani yaş ilerledikçe oturuyormuş o
Aynı ben![]()
salatalıkta çikolata ihtiyacının hepsini karşılayamıyo ya![]()
Kebap yemeden regl olamıyor ben yjaa
Aynı dert bendede var canım. Durduramıyorumda. Eşim markete kamyon yanaştırayım diyo:)Her ay reglim yaklastiginda doymak bilmiyorum.
Normalde yemedigim yemeği reglime günler kala yiyorum.
Ve rahatsızım bu durumdan
Canım çikolata ve türevlerini çok çekmez reglken bile..
Ama hep birşeyler yeme gereği duyuyorum.
Bu neden olabilir.
Dünyaları diyebilirim![]()
bol soğan olcak yanında bideÇikolata istemiyorum ya..
Bol domatesli çoban salatası çekti canım![]()
Kıymalı lahmacunkebab mı![]()
Benimde ve bamya yiyorumYaşım 20 ya.
Dünyaları yerim kiloyla cips yerim kola içerim.
Kuru pasta yerim.
Çorba içerim.
Kisir yerim.
Mercimek köftesi yerim.
Patates kizartması yerim.
Hepsini ekmek arası bile yapip diyebilirim
Çikolata istemiyorum ya..
Bol domatesli çoban salatası çekti canım
Leeennnn ölmek mi istiyorsun.
Ne diyor o ağzın senin
Yapılır mı bu bana ya
canım çekti