NEDEN BÖYLE OLUYOR:(

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
mrb arkadaşlar iyi akşamlar , evli arkadaşlara bir sorum olacak;4 yıllık evliyim uzun süredir de bebek istiyoruz şu bir kaç aya kadar eşimle birlikteliğimizde hiçbir sorunumuz yoktu.Ancak son zamanlarda herşey normal başlıyor ancak tam birleşme anında eşimde nasıl desem sertlik gidiyor. İkimizinde psikolojisi bozuldu yine mi öyle olacak diye.aranızda aynı sıkıntıyı yaşamış olan var mı?bir önerisi olan var mı?doktora gidelim diyoruz ama öncesinde acaba yapabileceğimiz birşeyler var mı belki aynı durumu yaşayanlar tavsiye verebilir diye sizlere sormak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Evet hiçbir sıkıntı yoktu birden başladı ve eşim yine mi böyle olacak diye psikolojisini bozuyor.napıcaz bilmiyorum herhalde uzman birinden yardım almamız gerekiyor

Strestendir.. Bebek de istiyormuşsunuz adam üzerinde baskı hissediyordur.

Bebek konusunu bi süreliğine rafa kaldırmanız mümkün mü?

Tabiki sırf bebek için değil .bu konuyu da nerdeyse hiç konuşmuyoruz etkilenmiyelim diye ama sonuç bu.

Evet hiçbir sıkıntı yoktu birden başladı ve eşim yine mi böyle olacak diye psikolojisini bozuyor.napıcaz bilmiyorum herhalde uzman birinden yardım almamız gerekiyor
Bencede psikolojiktir, işyerinde sorunları olabilir, yoğun çalışıyor olabilir veya bebek olsun diye yapıyorsanız dikkati dağılıyor olabilir, görev gibi geliyor olabilir.
belki de yine öyle olacak endişesi ile yaklaştığı için dikkati dağılıyor, mutlaka altında bir sebep vardır.
Psikoloğa gidebilirsiniz, cinsel terapi üzerine çalışan psikologlar da var

canım dönem dönem olabiliyor
siz kafaya takıp stress yaptıkça devam eder
elbette dr a görünün ama insanın yaşam şekli yediği içtiği yorgunluk seviyesi kafasına taktıgı birşey vs herşey etken olabilir

2 senedir istiyoruz bebek .bir düşüğüm var.altı aydır hala istiyoruz.sanırım dediğiniz gibi konuşmasakta bu konu eşimi strese sokuyor.yaşlar 31 32 .olsun istiyoruz ama nasip bakalım.

Canim belki stresden olabilir ama yinede ben basima geldigi icin uyarmak isterim...bizdede hersey normalken sonradan esimde ayni dedigin sorun oldu..hatta hic yaklasmiyordu bile ..sonra doktora gittik ve prolaktininin yükseldigini ögrendik ...basit bi ilacla hersey normale döndü..o yuzden devam etmesi durumunda bi doktora gorunsun kandan belli oluyor bu dedigim

Gerçekten mi canım ya.Prolaktin yükselmesi hiç aklıma gelmezdi.çok sağol tavsiyen için.en kısa zamanda bir doktora gitmemiz gerekiyor demekki.

Gerçekten mi canım ya.Prolaktin yükselmesi hiç aklıma gelmezdi.çok sağol tavsiyen için.en kısa zamanda bir doktora gitmemiz gerekiyor demekki.
Yani illa böle bisi vardir diyemem tabiki herkes farkli ama bende hic beklemezdim prolaktin yuksekligi genelde kadınlarda oluyor bide düsün...o yüzden doktora gitmekte fayda var vakit kaybetmeyin bide düsügüm var diyosun spermlerde sorun olabilir allahh korusun tabi insalahh yoktur ama varsa vakit kaybetmemiş olursunuz....

Tamam canım teşekkür ederim ilgin için.En kısa zamanda doktora gidicez.

Bence kafanızı çok takiyorsunuz bebek işine ,rahatladiginiz anda herşey çözüme kavuşur ,bebek için sevismeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…