Neden böyle oluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok komiksiniz ya valla sjsndndns burda kimse kimseden ahlak ogrenmeye gelmedi aile ve sosyokulturel yapilar farkli olabilir hemen zinadan falan girmissiniz belki ama herkes muhafazakar degil. Benim cevremde de universite cagindaki herkes ilk iliskisini yasamis oluyor tek dogru kendiniz saniyorsunuz...
Doğru komik olan benim çok normal bunlar aaa hangi devirde yaşıyoruz dimi canım....Sonra buraya gelip mesaj yazılıyor psikolojim bozuldu nasıl diktirebilirim nasıl yalan söyleyip eş adayımı kandırabilirim diye...

Cok komiksiniz ya valla sjsndndns burda kimse kimseden ahlak ogrenmeye gelmedi aile ve sosyokulturel yapilar farkli olabilir hemen zinadan falan girmissiniz belki ama herkes muhafazakar degil. Benim cevremde de universite cagindaki herkes ilk iliskisini yasamis oluyor tek dogru kendiniz saniyorsunuz...
Tek doğru Allahtır. Tek doğru Allah 'ın kurallarıdır. Senin doğrun onun doğrusu diye bir şey yok o dediğiniz tercihtir. Senin Allah inancın vardır yoktur bunu tartışmam ama şunu öğrenmeni tavsiye ederim ilk ilişkilerini yaşamış olan o üniversite öğrencilerine muhtemelen madalya takılacak tabi ki kendi tercihleri kimsenin karışmaya hakkı yok fakat evlenmeden ilişki yaşamak zina demektir bunu basitleştiremezsin ve hayır öyle değil diyemezsin. Burda fikrini paylaşan senin kadar yazmakta özgür olan birine böyle yazamazsın diyemezsin o zaman sende ona cvp vermeyeceksin.

Tek doğru Allahtır. Tek doğru Allah 'ın kurallarıdır. Senin doğrun onun doğrusu diye bir şey yok o dediğiniz tercihtir. Senin Allah inancın vardır yoktur bunu tartışmam ama şunu öğrenmeni tavsiye ederim ilk ilişkilerini yaşamış olan o üniversite öğrencilerine muhtemelen madalya takılacak tabi ki kendi tercihleri kimsenin karışmaya hakkı yok fakat evlenmeden ilişki yaşamak zina demektir bunu basitleştiremezsin ve hayır öyle değil diyemezsin. Burda fikrini paylaşan senin kadar yazmakta özgür olan birine böyle yazamazsın diyemezsin o zaman sende ona cvp vermeyeceksin.
Dini karistirmanin dogru olmadigini dusunuyorum herkes muhafazakar degil derken bundan bahsettim. Konu sahibi burda bir soru soruyor asagiya gelen yorumlar yok zina yok zaten yapmicaktin bilmem ne. İnsanlarin hyat tarzlarini elestiremezsiniz. Sen o yolu secmissin o bu yolu secmis. Herkesin hayatini kendiniz gibi zannediyorsunuz. Evlenmeden iliski madalya takilacak onurlu bir sey olmadigi gibi kendimi kocama sakliyorum diyen bir kadin da benim icin aferin hak eden bir insan degildir. Senin gelip de zina yanlis bi daha yapma demen o insanin cok da umrunda sanki :d o dogru bulmus ki yapmis. Su dunyada kadinin kadina yaptigini kimse birbirine yapmiyor cidden.

Doğru komik olan benim çok normal bunlar aaa hangi devirde yaşıyoruz dimi canım....Sonra buraya gelip mesaj yazılıyor psikolojim bozuldu nasıl diktirebilirim nasıl yalan söyleyip eş adayımı kandırabilirim diye...
Sana bunu sormamis ama iste sorun zaten orda... Zina kotu yapmayin cart curt demek sacma bu noktada o zaten dogru bulmus yapmak istemis yapmis size baska bir sey soruyor burda kendi dogrularinizi baskalarina empoze etmeye calisiyorsunuz. Bana gore de kendinizi kocaniza saklayin lafi kadinin kendini asaligik gormesi mesela cunku biz saklanmasi ya da sunulmasi gereken hediyeler degiliz ama kimseye gelip de istediginizle sevisin demem cunku herkes kendi istedigi hayati yasamakta ozgur.

Back
X