Fazla iyi ve naif olabılırsınız. Fazla iyilerin kıymeti bilinmez, en cok saygıyı onlar hakederken asla saygı görmezler. Cunku napsam gulumsuyor derler. Kıymet bıleceklerıne.
Malesef böyle bu durum.
Desem ki sizi önemsemiyorlar, onemsemeseler cagırmazlar. Ortama gırdıgınıze gore onemsıyorlar. Zorla davet ettirmiyorsanız sayet kendinizi.
Bu bize yazdıgınızı fark ettıgınızde orda dile getirin, kızlar hayırdır gorunmez falan mıyım diyin ister ciddi ister sakayla karisik.
Ama ben sizin yerinizde olsam o ortamlara girmem, saygının olmadigi
Bilmişlikle ne alakasi var yahu, baştan beri takmissiniz ben bilmiş degilim. Sizin gibi herseyi "iyi niyetliyim, safim" muhabbetine getirenlerden hiç hoşlanmiyorum acikcasi, asiri samimiyetsiz geliyor ve iyi niyetine inanmiyorum.
Ortamda sayilan, dinlenen insanlarin hepsi kotu niyetli bir siz mi cok iyisiniz????
Hicte iyi niyetli bir insan degilsiniz. İyi niyetli olsaniz sirf ortamda kendini dinletiyor diye "bilmiş(herseyi bilir geçinen)" demezsiniz insanlara. Sosyal becerilerinizi gelistirmeye calisacaginiza milleti kotuluyorsunuz.
Konuşacak birşey bilmiyorsaniz da ögrenin o zaman siz de dinletin kendinizi.
Gerçekten iyi niyetli ve saf bir insanım ki bunu ben değil çevrem söyler ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum önemsenmememin değer görmememin bu yıllardır böyle ve ben yıllardır düşünüyorum başka sebep bulamıyorum