Neden böyle oluyor

Fazla iyi ve naif olabılırsınız. Fazla iyilerin kıymeti bilinmez, en cok saygıyı onlar hakederken asla saygı görmezler. Cunku napsam gulumsuyor derler. Kıymet bıleceklerıne.
Malesef böyle bu durum.
Desem ki sizi önemsemiyorlar, onemsemeseler cagırmazlar. Ortama gırdıgınıze gore onemsıyorlar. Zorla davet ettirmiyorsanız sayet kendinizi.

Bu bize yazdıgınızı fark ettıgınızde orda dile getirin, kızlar hayırdır gorunmez falan mıyım diyin ister ciddi ister sakayla karisik.
Ama ben sizin yerinizde olsam o ortamlara girmem, saygının olmadigi yerde olamıyorum cunku.
Kimse bir yere çağırmaz ki zaten bir yere gidilecekse tek cağrılmayan ben olurum mesela ben aralarına girmeye çalışıyorum ama önemsenmiyorum yıllardır o kadar farkındayim ki bunun bende bir şey var biliyorum ama ne olduğunu çozemiyorum

Fazla iyi ve naif olabılırsınız. Fazla iyilerin kıymeti bilinmez, en cok saygıyı onlar hakederken asla saygı görmezler. Cunku napsam gulumsuyor derler. Kıymet bıleceklerıne.
Malesef böyle bu durum.
Desem ki sizi önemsemiyorlar, onemsemeseler cagırmazlar. Ortama gırdıgınıze gore onemsıyorlar. Zorla davet ettirmiyorsanız sayet kendinizi.

Bu bize yazdıgınızı fark ettıgınızde orda dile getirin, kızlar hayırdır gorunmez falan mıyım diyin ister ciddi ister sakayla karisik.
Ama ben sizin yerinizde olsam o ortamlara girmem, saygının olmadigi
Bilmişlikle ne alakasi var yahu, baştan beri takmissiniz ben bilmiş degilim. Sizin gibi herseyi "iyi niyetliyim, safim" muhabbetine getirenlerden hiç hoşlanmiyorum acikcasi, asiri samimiyetsiz geliyor ve iyi niyetine inanmiyorum.
Ortamda sayilan, dinlenen insanlarin hepsi kotu niyetli bir siz mi cok iyisiniz????

Hicte iyi niyetli bir insan degilsiniz. İyi niyetli olsaniz sirf ortamda kendini dinletiyor diye "bilmiş(herseyi bilir geçinen)" demezsiniz insanlara. Sosyal becerilerinizi gelistirmeye calisacaginiza milleti kotuluyorsunuz.
Konuşacak birşey bilmiyorsaniz da ögrenin o zaman siz de dinletin kendinizi.
Gerçekten iyi niyetli ve saf bir insanım ki bunu ben değil çevrem söyler ve bu yüzden olduğunu düşünüyorum önemsenmememin değer görmememin bu yıllardır böyle ve ben yıllardır düşünüyorum başka sebep bulamıyorum

Üniversiteden bir arkadaşım geldi aklıma o da bu durumlara düşüyordu. Mesela o çok sessiz konuşuyor sesi tam duyulmuyor bile konusurken, aşırı kibar yani bilemiyorum kibarlık denir mi belki de mesafe desem daha iyi, esprileri pek kaldiramiyor hemen bozuluyor. Bu şekilde davranarak bence o kendisini geri cekiyordu. Belki sizde de benzerleri olabilir

Üniversiteden bir arkadaşım geldi aklıma o da bu durumlara düşüyordu. Mesela o çok sessiz konuşuyor sesi tam duyulmuyor bile konusurken, aşırı kibar yani bilemiyorum kibarlık denir mi belki de mesafe desem daha iyi, esprileri pek kaldiramiyor hemen bozuluyor. Bu şekilde davranarak bence o kendisini geri cekiyordu. Belki sizde de benzerleri olabilir
Espri kaldırırm aslında kibarda değilim keşke olabilsem sessiz de konuşmam çözemedim gitti ne sorun var bende neden bunları yaşıyorum

Fazla uyumlu, ne denilse onaylayan tarzda bir yapınız varsa insanların çoğu maalesef bunu eziklik olarak algılıyor. Karakterinizi bilmiyorum ama fazla güleryüzlü her şeye evet diyen biriyseniz öncelikle bunu biraz değiştirin, hayır diyebilin mesela gerektiğinde. Hoşunuza gitmeyen bir durum olduğunda bunu belirtin, sırf karşındakine ayıp olmasın diye alttan almayın. Siz bazen sırf karşıdaki kırılmasın diye alttan aldığınızda çoğu kişi bunu sesini çıkaramıyor diye algılıyor yada anlamadı saf bu diye düşünüyor, ben genelde böyle gözlemledim yani.
Öyle de değilim aslında ise girdigim ilk günler iki üç kişiyle tartıştım hatta hakkımı asla yedirmem mesela yanı ben düşününce neden böyle oluyor bir sebep bulamıyorm

ben genelde böyle bir ortamda bulunmuyorum.. Şirkette de var bi kaç kişi gruplaşma gibi baktım o kişiler var girmiyorum o ortama eger konustuklarım var ise ortamda oturuyorum bi kaç defa oldu böyle.. Kalktım gittim size afiyet olsun diyerek .. sonucta bu da bir tepkidir , bulunmayın oturmayın.. böyle insanlar var bu sizle alakalı da olmayabilir.. ama böle insanlarla aynı ortamda bulunarak ta onlara bu imkanı vermeyin .. bizim şirkette de var bişiy söylerim hemen düzeltr kelimemi bi kaç defa oldu bende o kişi ile aynı masa da oldugumda ya kalkıyorum yada onun sohbetıne dahil olmuyorum ;) dinlemiyorum tlfnla ilgileniyorum ;) niye üzülüyorsunuz ki anlamadım yada niye takıyorsunuz. herkes kendi degerini kendi belirler. bir şeyi kabul etmıyorsanz direk söyleyin yada size yapıldıysa ben şaka ile karısık gülerek söyluyorum alınan alınsın kırılan kırılsın..

Öyle de değilim aslında ise girdigim ilk günler iki üç kişiyle tartıştım hatta hakkımı asla yedirmem mesela yanı ben düşününce neden böyle oluyor bir sebep bulamıyorm
O zaman sorun etrafınızdaki insanlarda da olabilir, bazıları kendini fazla beğenmiş olabiliyor. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz ortamlardan uzak durun.

ben genelde böyle bir ortamda bulunmuyorum.. Şirkette de var bi kaç kişi gruplaşma gibi baktım o kişiler var girmiyorum o ortama eger konustuklarım var ise ortamda oturuyorum bi kaç defa oldu böyle.. Kalktım gittim size afiyet olsun diyerek .. sonucta bu da bir tepkidir , bulunmayın oturmayın.. böyle insanlar var bu sizle alakalı da olmayabilir.. ama böle insanlarla aynı ortamda bulunarak ta onlara bu imkanı vermeyin .. bizim şirkette de var bişiy söylerim hemen düzeltr kelimemi bi kaç defa oldu bende o kişi ile aynı masa da oldugumda ya kalkıyorum yada onun sohbetıne dahil olmuyorum :KK66: dinlemiyorum tlfnla ilgileniyorum :KK66: niye üzülüyorsunuz ki anlamadım yada niye takıyorsunuz. herkes kendi degerini kendi belirler. bir şeyi kabul etmıyorsanz direk söyleyin yada size yapıldıysa ben şaka ile karısık gülerek söyluyorum alınan alınsın kırılan kırılsın..
Öyle tabi ama akşama kadar aynı ıs ortamında çalışıyorum ve hep bunu yaşıyorum her ortamda yaşadım da şimdiye kadar üniversite de girdigim işlerde bir sorun var bende var ama bulanıyorum ne olduğunu

Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum:KK43:

insanlardan çok şey bekleme, kendine karakterine uygun kişilerle muhatap ol, bazıları vardır tam ortam insanı herkesle kaynaşır gülüşür konuşur, herkes böyle olmak zorunda değil. ama illa ki sana uyan seni önemseyen birileri vardır?

insanlardan çok şey bekleme, kendine karakterine uygun kişilerle muhatap ol, bazıları vardır tam ortam insanı herkesle kaynaşır gülüşür konuşur, herkes böyle olmak zorunda değil. ama illa ki sana uyan seni önemseyen birileri vardır?
Yok desem yeridir aynı şeyi bugün de yaşadım ıs yerinde ve ağladım o kadar kötüyüm ki

Kızlar ortamda sizin sorduğunuz sorulara cevap verilmese yada mesela biri bise anlatıyor diyelim üc kisiyiz diğer ikisine bakarak anlatıyor ama size hiç bakmıyo hep oluyo ama bu hangi ortama girsem.... ne düsünursunuz oldum olası onemsenmedim girdigim hiç bir ortamda... ıs ortamında da aynı şeyi yaşıyorum girdigimden beri önemsenmiyorum dikkate alınmiyorum ... aslında konuşkanım giriskenim ama neden önemsenmiyorum bilmiyorum coo bilmiş bir insan değilim safım ondan olabilir mi diye düşünüyorum hep yada ifademden dolayı biliyorum ama çok üzülüyorum:KK43:
açık açık sor ya bana niye bakmıyorsun bir şey anlatırken rahatsız oluyorum desen nolur ki

Bana da yapılıyo aynısı. Kendimi o ortamda okadar fazlalık hissediyorumki yani hicbisey demeden cekip gitmisligim coktur. Bence sorun o kisilerde. Takılmayın. Umursamayın.

Acık konusucam;
Genelde yorumları önemsenmeyen, fikirleri boş beleş olan, vasıfsız, silik tiplere böyle davranılır
Size herkes böyle davranıyorsa kendinizi tekrar gözden gecirin derim
Özellikle biri yapıyorsa onunla ileşimi kesin

Acık konusucam;
Genelde yorumları önemsenmeyen, fikirleri boş beleş olan, vasıfsız, silik tiplere böyle davranılır
Size herkes böyle davranıyorsa kendinizi tekrar gözden gecirin derim
Özellikle biri yapıyorsa onunla ileşimi kesin
Herkes böyle davranıyor yıllardır her girdigim ortamda yaşıyorum bunu .. aslında boş beleş de konuşmam ama sorsan herkes beni seviyo ama kimse değer vermiyo önemsemiyo yokmusum gibi davranılıyor kimse göz teması kurmuyor bir şey anlatırken dedigim gibi üç kişi var diyelim sadece o ikisine anlatıyor mesela sanki ben hiç yokum

Herkes böyle davranıyor yıllardır her girdigim ortamda yaşıyorum bunu .. aslında boş beleş de konuşmam ama sorsan herkes beni seviyo ama kimse değer vermiyo önemsemiyo yokmusum gibi davranılıyor kimse göz teması kurmuyor bir şey anlatırken dedigim gibi üç kişi var diyelim sadece o ikisine anlatıyor mesela sanki ben hiç yokum
İşte silik tip olarak görüyorlar
Nokta vurusu yorumlarla muhabbete katılsanız dahil ederler aslıdna

ben Olsam mesela onlarla takılmazdım
İş arası çıkar dolaşırım
Zaten iş yeri muhabbeti hep dedikodu olur
Bazen benide ortamda bozmaya çalışan tipler oluyor valla umrumda değiller
Hayat kısa veririm cevabını oturur aşağıyw
O yüzden artık kimse bulaşmıyor
Alıyorlar cevabı çünkü

Back
X