Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru insanla henüz karşılaşmadınız demek ki. ÜzülmeyinKizlar kimi sevdiysem suan profilinde kiz arkadaşıyla fotografi var. Bana ise ozenmek uzulmek dusuyor sanirim
SormayinGülmedi bahtın be rainyy![]()
Yaa insallah ❤Bende esimi 30 yasindan sonra buldum. Ve o zaman iyiki baskasi olmadi dedim. Darisi sana rainyyy. ❤❤
Nasil tanistiniz ozel degilseBende esimi 30 yasindan sonra buldum. Ve o zaman iyiki baskasi olmadi dedim. Darisi sana rainyyy. ❤❤
Nasil tanistiniz ozel degilse
Ne guzell :)Ben Almanyadayim. Burda bir arkadaslik sitesi var. O zamanlar en yakin arkadasim esi ile orda tanisti. Siteyi bana önerdibende tam sayfayi geri kapatacaktim, esimin resmi karsima cikti
![]()
Sarki beni anlatiyor :)Esmer günler şarkısını hatırlattı sözlerinizçok ta üzülmemek lazım size göre degillermis demekki .
Guzelmis. Siz burdan paylasin isterseniz :)Bu sitede mutluluk paylaşım bölümü var mı? Meraktan soruyorum. Yoksa mutluluk paylaşım bölümü yapar mısınız adminler? Adı da bir müjdem var olsun.
Bugün de yaşıyoruz çok şükür daha ne olsun. :)Guzelmis. Siz burdan paylasin isterseniz :)