Neden böyle oluyor

Kızlar gelişmelerden bahsedeyim.Akşam konu açılmadı ama sabah eşim kendi açtı konuyu ki buradan anlıyoruzki erkekler cinselliğe çok önem veriyor.Bebekten dolayı yada iş, ev, yemek, temizlik derken yorulduğumu bu yüzdende bunu yaşamamın normal olduğunu söyledi destek oldu kısacası.Bende kayganlaştırıcı jel alacağımı söyledim eğer istersem bir dr a gidebileceğimizi söyledi.Bende şimdilik düşünmüyorum dedim birazda psikolojik olabileceğini kırıldığım şeyler olduğunu anlattım.Özür diledi daha çok destek olmaya çalışacağını söyledi bakalım ne olacak.Bana yine aynısı olacak diye düşünme ve bu konuyu çok düşünüp inceleme yoksa oluyor mu olmuyor mu diye düşüncesinden de olabilir dedi.Zaten bende bu konuyu şimdilik düşünmemeye karar verdim ve bir süre birbirimizi özlememiz gerektiğine karar verdim.Belki bu süreçte bende kendime zaman tanırım ve inş aşabilirim.

devam ederse bi doktora danış derim , anladığım kadarı ile evliliğinden memnunsun ..
ağzınızın tadı bozulmasın bu konudan ..

Kızlar gelişmelerden bahsedeyim.Akşam konu açılmadı ama sabah eşim kendi açtı konuyu ki buradan anlıyoruzki erkekler cinselliğe çok önem veriyor.Bebekten dolayı yada iş, ev, yemek, temizlik derken yorulduğumu bu yüzdende bunu yaşamamın normal olduğunu söyledi destek oldu kısacası.Bende kayganlaştırıcı jel alacağımı söyledim eğer istersem bir dr a gidebileceğimizi söyledi.Bende şimdilik düşünmüyorum dedim birazda psikolojik olabileceğini kırıldığım şeyler olduğunu anlattım.Özür diledi daha çok destek olmaya çalışacağını söyledi bakalım ne olacak.Bana yine aynısı olacak diye düşünme ve bu konuyu çok düşünüp inceleme yoksa oluyor mu olmuyor mu diye düşüncesinden de olabilir dedi.Zaten bende bu konuyu şimdilik düşünmemeye karar verdim ve bir süre birbirimizi özlememiz gerektiğine karar verdim.Belki bu süreçte bende kendime zaman tanırım ve inş aşabilirim.

allah utluluğunuzu bozmasın eşin gayet medeni bir insanmış. bide canım cinsellik aralarını fazla uzatma. en kısa sürede jel al ve eski sıklığı neyse onu uygula araya koyulan zaman her seferinde başlangıç gibi hissettiriyo. bide doğumdan sonra emzirirken ben doğum sancısı gibi sancı çekiyodum. doktora dedim ben yine sancı çekiyorum sanırım ikinci çocuk geliyo :) doktorda emzirirken hamilelik boyunca genişleyen rahimin geri toplandığını bunun ilk saatler hızlı olduğundan sancı verdiğini ama ilerleyen zamanardada toplanacağını söyledi. bebeğim 15 aylık ve hala çok emziririm. sezeryan oldum ve göbeğim nerdeyse gitti öle sarkık falan değil anlayacağın. şundan dolayı anlattım sanki kuruluğun yanı sıra daralmada söz konusu oluyo.

Son düzenleme:
Back
X