neden boyle oluyor

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaslar merhaba. Benim 4 yildir bir sevgilim var. O bana cok asik. Ben de ona cok asiktim ama zaman zaman ona karsi soguyorum. Bazen cok asik hissediyorum bazen de neden bnm sevgilim daha yakisikli degil vb dusuncelere kapiliyorum. Ikizler burcuyum ondan midir anlamadim. Onu hep uzuyorum. Ailesi beni taniyor. Daha 3 ay once evlenme hayalleri kuruyordum simdi bu tarz dusuncelere kapildim. Zaman zaman ondan soguyup baska biri sevgilim olsa daha mi iyi olurdu dedigim ve dizilerdeki oyunculara imrendigim oluyor. Lutfen beni kinamayin. O ilk sevgilim bu arada ve 27 yasindayim.

Bende ona çok aşıkdım dirmişsin ya bak bu hiçde inandırıcı gelmedi bana,aşk güzelliğe yakışıklığa paraya mala mülke bakmıyor ki gerçekten aşık olsaydız delilercesine hiç böyle düşünemezsiniz demek ki aşık diyilsiniz sevmiyorsunuz gönülden seven böyle könüşmaz bahs etdiyiniz insani sevmemişsıniz ki yalnızca hoşlanmısınız bu kadar

Son düzenleme:

Onu sevmemiş olsaydınız 4 senelik bi ilişkiniz olmazdı.
Bence burcunuzdan kaynaklanan bi sorun bu. İkizler burcu çok değişken bir burçtur. Ondan olsa gerek.. =)

bende benzer durumdayım . eski sevgilimle barıştım . ama aşık değilim evet seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bazen keşke daha iyisi olsaydı diyorum . hayatıma başkalarıda girdi ayrıyken ama hepsinin karekteri sıfırdı . sevgilim en azından beni yarı yolda bırakıcak bir tip değil . ama ilişkimi çok yaıprattım . sürekli kavgalar çıkardım vara yoğa . çünkü aşık değildim . hatta bir sürü kötü söz söyledim ona . başlarda çok sessiz kaldı sonunda oda dayanamadı oda bana kötü sözler söyledi . sonra yine barıştık . geçen yine msj attım nasılsın diye oda karşılık verdi ve yeniden barıştık . sonum ne olur bilmiyorum onlayken kendimi çok korunaklı hissediyorum . ama arkadaşlarıma hava atıcak yanındayken gururla işte bu sevgilim yada eşim diyebileceğim biri değil . tip olarak bana kimse yakıştıramıyor özellikle annem . yaşıda büyük epey benden . ama işte karekteri çok iyi . gerçi ben çileden çıkardım ama . off bilmiyorum . konu açıp kknın huzuruna sunayım bare ..

Burçla bu işin ne alakası var.. Çok erken başlamışsınız soğumaya ve gelgit yaşamaya
Bence yol yakınken ayrılın da çocukta sizin gelgitlerinizin arasında harap olmasın

Ben aşk'a değilde ,sevgiye inananlardanım.
Aşk zannettiğiniz şey bir anda alevlenir,malesef bir anda'da söner.
Bana göre sizde ne aşk,nede sevgi var.
Sizin ki sadece 4 yılın verdiği bir alışkanlık.Beraberliğinizin devam etmesi demek iki tarafında üzülmesi demektir.

Siz zaten zaman,zaman yakışıklı erkek hayaline kapılmışınız.

cok moralim bozuldu 4 yildir sevgilimle bosa mi vakit geciriyoruz. Onunla cok iyi vakit geciriyoruz geziyoruz egleniyoruz. Su an o kadar moralim bozuldu ki. Onun kadar biri beni sever mi bilmiyorum ve onun gibi iyi biri karsima cikar mi.

sevilmek; sevmekten daha guzeldir.inan bana. cunki iliskide cok seven asik olan taraf uzulen taraftir ayni zmnda. sevdigim bi turkudur mihriban ; sozleride aciklar hep yasadigimiz olayi "once naz sonra soz ve sonra hile/ sevilen seveni dusurur dile/ yillar asirlar gecse bile/ eski tore bozulmuyor mihriban. " bende ay yuzlu birisine asik oldum. 3 sene olcak birlikteyiz fakat ne bir sevgi ne bir ilgi ne bir hurmet...dusmem dedigim hallere dustum.sevilmek nasildir diye dusunur oldum artik. erkek veya kadin farketmez.eger karsindaki saygili sorumluluk sahibi seni sevip ailene ve sana hurmet gosteriyorsa...eeee daha nedir? sonucta sende guzelligini bi yerden sonra kaybediceksin.yakisiklilarda kocayacak. ama insanin yuregi karakteri asla Kocamaz.dostum kiymetini bil.bence o insanin sana olan askini kiskananlar vardir...bu vesveseleri icine veren seytan; dua et karsindakine aci verme bu dusuncelerini belli ederek. ilahi adalet var uzme uzulme canim..

Kiymetini biliyorum elbette kiymetini bildigim icin ayrilamiyorum o cok iyi bir insan onun gibi birisi karsima cikmaz diye korkuyorum ama asik degilim iste tek sorun bu neden asik degilim onun gibi birisine onu hak etmiyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…